- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.381
Biz aptamil kullanıyoruz canım.Mama olarak ne kullanabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz aptamil kullanıyoruz canım.Mama olarak ne kullanabilirim
Ben keçi sütlü mama falan duymuştum acaba onlar nasılBiz aptamil kullanıyoruz canım.
Ben keçi sütlü mama falan duymuştum acaba onlar nasıl
Ek gıdaya mı başladın benim bebek doymamaya başladı süt yetmiyor ek gıda ilk etapta doyurmaz gibi mama mı yedirmeliyim bilmiyorum
kac aylikki canim
Kızlar ben deliriyormuyum o kadar çok takıntılıyım ki kızımla memlekete geldik rize teabzon arası geziyoruz normaldr erzurumda yaşıyoruz vr kızım anne babası dışında pek kimseyi görmüyor tatile geldiğimden beri ağlamadığı gün yok hıysuzlukta zirve yaptı gece uykudan ağlayarak kalkıyor emip geri uyumuyor ağlamaya devam battaniye ile sallayarak uyutuyoruz her defasında.beşiğe koyunca çıldırıyor çok yoruldum çok bunaldım doktora gittik bişi yok dedi.diş çıkartıyo sanırım diyorum ama ağzı aynı.artık çocuğum için kötü hastalıklar düşünmeye başladım çok üzülüyorum bu düşünceden çıkamıyorum
canım bebeğede bir kaç çay kaşığı ıhlamur verebilirsin. Birde papatya çayı baya faydalı canımGaliba gribe yakalandık yavrumun burnu tıkalı ve akmaya başladı baya da huysuz. Bende ıhlamur içmeye başlıcam çünkü bende de kırgınlık var. Aksi gibi eşimde de var ıhlamur haricinde bir önerisi olan varmı?
Canım kendin demişsin kimseyi görmüyor sitesinde onu düşün bir sürü farklı kişi görüyor ve tedirgin oluyor gece onların enerjisi kızın güvende hissetmiyordur belki . Benim kızda hapşırıktan çok korkuyor yanında hapşırınca ağlama krizine giriyorKızlar ben deliriyormuyum o kadar çok takıntılıyım ki kızımla memlekete geldik rize teabzon arası geziyoruz normaldr erzurumda yaşıyoruz vr kızım anne babası dışında pek kimseyi görmüyor tatile geldiğimden beri ağlamadığı gün yok hıysuzlukta zirve yaptı gece uykudan ağlayarak kalkıyor emip geri uyumuyor ağlamaya devam battaniye ile sallayarak uyutuyoruz her defasında.beşiğe koyunca çıldırıyor çok yoruldum çok bunaldım doktora gittik bişi yok dedi.diş çıkartıyo sanırım diyorum ama ağzı aynı.artık çocuğum için kötü hastalıklar düşünmeye başladım çok üzülüyorum bu düşünceden çıkamıyorum
Hava değişimi yaşamış olabilir. İlaçları kullan biraz bekle Antalya sıcağı çarpmış olabilirKızım 3 haftadır ishal. İlk 2 hafta Antalya da idik. Deniz suyu sıcak filan umursamadik. 2 günde bir yapıyordu. Ama 3. Hafta ankaraya döndük hergün yapmaya başladın hatta bugün 3 kere.. Bugün acile gittik. Mikrop cikmadı. Enterogermina verdi Dr. Düzelmez ise gastrolojiye onda da birşey çıkmaz ise alerjiye.
Başına gelen var mı. Yavrum 3 haftada 50 gr almış. Kilo vermediğine sukrediyorum Sasirdim kaldım. Rabbim sağlık sıhhat versin tüm yavrulara.
Oda var hapşırınca uykudan atıyor ağlıyor her şeyde n korkup ağlıyo kalabalığı hiç sevmedi ama çok üzülüyorum böyle yapınca sorunumu var diyorumCanım kendin demişsin kimseyi görmüyor sitesinde onu düşün bir sürü farklı kişi görüyor ve tedirgin oluyor gece onların enerjisi kızın güvende hissetmiyordur belki . Benim kızda hapşırıktan çok korkuyor yanında hapşırınca ağlama krizine giriyor
İnşallah ortam değişikliğidir acaba gelişimini olumsuz etkiler miKötü şeyler düşünüp çağırma canım. Ortam değişikliği dır. Benim kız da yazlıkta 2 hafta huysuz du. Ben huy değiştirdi sandım ama evimize gelince anladım ki ortam değişikliği bunaltmis
Bizde 6. Ayı doldurmaya fazla yok o zamanı bekleyelim en iyisiEvet cünkü oglum doymuyordu doktor basla dedi sadice öglen ortalama 150 gr sebze yediriyorum
Bizde yakın zamanda ishal atlattık susuz kalmamasına dikkat et be n ilaç 2 gün kullandımKızım 3 haftadır ishal. İlk 2 hafta Antalya da idik. Deniz suyu sıcak filan umursamadik. 2 günde bir yapıyordu. Ama 3. Hafta ankaraya döndük hergün yapmaya başladın hatta bugün 3 kere.. Bugün acile gittik. Mikrop cikmadı. Enterogermina verdi Dr. Düzelmez ise gastrolojiye onda da birşey çıkmaz ise alerjiye.
Başına gelen var mı. Yavrum 3 haftada 50 gr almış. Kilo vermediğine sukrediyorum Sasirdim kaldım. Rabbim sağlık sıhhat versin tüm yavrulara.
Ne ilacı kullandin canımBizde yakın zamanda ishal atlattık susuz kalmamasına dikkat et be n ilaç 2 gün kullandım
İsmini hatırlamıyorum ama probiyotik bi toz du antibiyotik ve ağrı kesicide vermişti ben çok yoğun ishal değil diye kullanmak istemedimNe ilacı kullandin canım