2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
benimm kızda öyle hep sağına dönüyor hemen daha hiç sırt üstünden yüz üstüne dönmedi onada yavaş yavaş geçer herhalde kasları güçlensin

Sizinkiler sağa benimki sol tarafından yüz üstüne geçiyor hep , sağ tarafla pek işi yok Yüzüstünden de sırt üstüne dengesini kuramazsa yuvarlanıyor

Insan yeri geliyor kendini doğurup büyüten annesine bile bebeğini bırakırken düşünüyor benim gibi bakar mi diye. Annelik bu ışte...

sen ne diyorsun canim ben canim yaniyo bu konuda cok. pes esimin teyzesine biraktim getir ozledim diyorum sabah 9vda alip aksam 9 da getidi birde teip atti ozledim dedim diye. kv kayinpederde bugun geldi bebegi gorup ayyyy zayiflamis kuculmus demezlermi simdide cocugu alip eve gectiler cogerim yandi ki dunku muanede dr. gelisim xok iyi 9 aylik gibi masallah 63 cm oldu 450 gr da aldi gelde anlat sinirlerim xok bozuk neymis babannen geldi simdi seni buyutecek torunummmm demezmi ciglik atasim geldi

Bizimki sirt üstündeyken yana bile dönemiyor yüz üstü yatirmaya cesaret bile edemiyorum kopariyor yaygarayi bizde kiloluyuz biraz bizde 10 gün sonra 5 ayini dolduruyoruz

aynı sayılır canım sanırım tembeller

benimm kızda öyle hep sağına dönüyor hemen daha hiç sırt üstünden yüz üstüne dönmedi onada yavaş yavaş geçer herhalde kasları güçlensin
O zaman boş yere endişe etmeyim.okuyorum internette ay ay gelişimleri sonra panik oluyorum.

Bizde dün 4. Ay kontrolüne gittik 66 cm 7.600 gr olmuş oğlum. Anne sütüne devam gelişimi çok beğendi çok şükür. Sünnet işini konuştum bebeklerde ilk 2 ay eğer geçtiyse 6 aydan sonra öneriyorum o aralar gelişimleri açısından sıkıntı dedi yada 6 yaşından sonra dedi. Ben de 6 aydan sonraya karar verdim. Dönme konusunda benim oğlum sadece yana dönebiliyor benimki de tembel çıktı sanırım bir de d vitamini yazdı eczanedekini kullanma dedi. 6 ayda kan ilacı verecekler onu da kullanma ihtiyaç olmazsa gerek yok duruma göre kontrol ederiz dedi. Bir de ben birkere adet olmuştum, ondan sonra hala olmayınca acaba bir sürpriz mi var diye test yaptım ama negatif çıktı Allah'ın işi tabii ama korkmadım da değil. Benim gibi adet olduktan sonra birdahaki ay geciken var mı ?

Maşallah bebeğine ben daha hiç adet olmadım

Benim gecikti ama bir şüphem de yok :/ Sanırım adetlerimiz bir süre düzensiz olacak. Benimki bayramı bekliyordur

Canım benim dr um emzirdiğin sürece adet düzensizliği yaşayabilirsin demişti. Ben 40 çıkınca 1 kez oldum bidaha yok :)

masallah oglusuna. ben 40 ciktigindan beri halen adet olmadimmmm . birde bizim ebe dun kan damlasida verdi :/

kizlar dua edin sinirlerim tavan memletten donduklari gibi deli ettiler resmen beni.sanki cocuk benim degil kendilerinin oglumu merak edip aramama bile trip atiyorlar sanki ben dogurmadim. salak ya sen 17 yasindaki kizin icin defalarca bana iyi bak oba demeyi biliyo ben 4 aylik bebegime doyamiyorum iyi bakiyoruz merak etme senden de iyi bakiyoruz diye demeleri bitiriyo beni

Bende bi kez adet oldum bi kez başladı ama gerisi gelmedi şimdi karnım şiş ağrılar oluyor ama adet olamıyorum çıldıracam inan ki

cildirmak ne ki depresyona girmek uzereyim olsamda rahatlasam su odem gitse kv esim kiloma takti resmen

cildirmak ne ki depresyona girmek uzereyim olsamda rahatlasam su odem gitse kv esim kiloma takti resmen
Kilo beni de delietiyor kendimden soğudum koca göbeğimi görmekten bıktım diyorum civanperçemi falan mı içsem söktürmesi için bebeğe bişi yapar mı acaba

Eşin ne diyor bu duruma, sessiz mi kalıyor, anne babasından yana mı?

masallah oglusuna. ben 40 ciktigindan beri halen adet olmadimmmm . birde bizim ebe dun kan damlasida verdi :/
Vizede verdi ama 6 ayı dolmadan vermeyi düşünmüyorum ben
Bende bi kez adet oldum bi kez başladı ama gerisi gelmedi şimdi karnım şiş ağrılar oluyor ama adet olamıyorum çıldıracam inan ki
Aynen benimde kaldı karnım şiş yaa olsak biraz iner rahatlarız da gem
Kilo beni de delietiyor kendimden soğudum koca göbeğimi görmekten bıktım diyorum civanperçemi falan mı içsem söktürmesi için bebeğe bişi yapar mı acaba
kıyafet bakamıyorum yaa 6 ayını doldurunca güzel bir rejim yapalım. Sende 6 aydan önce içme bence yeşil çay bile emzirirken 6 aydan önce önermiyorlar

Biz bugün 1 çay kaşığı kadar avokado yedik :)) çok komilti suratı yerken :)) küçük parçalı ezmiştim yutAmaz diye korktum ama yuttu oğluş :)
İlk başlayan sizsiniz galiba nasıl parmaklarıyla felan tutabildi mi inşallah iştahlı bebiş olur

6 ay olmasına pek de bir şey kalmadı canım. O zaman a kadar karar veririz nerde yaptiracagimiza dair. Dediğin gibi destek amaçlı birlikte gidelim isterim

kimseye göre çocuk buyutmuyoruz canım. Insanlarda ne bu kg sevdası hiç kimse sağlıklı mi doktor ne diyor demiyor. Doktorun iyi dediğini soyle. Bir de bebeginden niye ayrı kalıyorsun ki sen canım anlamadım. Anne bebekten ayrı kalır mı?

bir günlüğüne mi götürdüler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…