- 7 Ağustos 2016
- 334
- 386
- 37
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.181
Bizde de biberon almama sorunu var canım avent vardı evde eşim bi de wee almış kızım ikisini de almıyor. Doğru dürustte emmiyor gunde 3-4 kere de kaka yapiyor. napcam bu çocukla bilmem çocuk resmen beslenmeyi reddediyorKızlar bebegimi biberona nasıl alistirabilirim almıyor bir türlü 2 gece uykusunda emdi ozamanlarda açtı sütüm azdı şimdi biberonu farkettiği zaman uyanıyor istemiyor .insanın başına ne gelecigi belli olmuyor birisine bırakmak zorunda kalırsam en azından aç kalmayacağını bilirim .
Ben oğlumun sadece şişli bezini aldigimi hiç bilmem her bez kakali annem bu yüzden o çocuk kilo almıyor diyor.sagdigim sütleri biberon almadığı için hep döktüm yazık oldu .sagmasam agridan duramiyorum şimdi eline biberonu oyuncak diye veriyorum ısırıp duruyor .ek gıdaya az kaldı gerçi inşallah onda bir sorun yasamayiz.Bizde de biberon almama sorunu var canım avent vardı evde eşim bi de wee almış kızım ikisini de almıyor. Doğru dürustte emmiyor gunde 3-4 kere de kaka yapiyor. napcam bu çocukla bilmem çocuk resmen beslenmeyi reddediyor
Ben kaşıkla döke saça yediriyorum. Herkes çocuğun psikolojisini bozcaksn yedirme istemiyo diyolar ama napayım şu 2 aydır benim psikolojide gittiBen oğlumun sadece şişli bezini aldigimi hiç bilmem her bez kakali annem bu yüzden o çocuk kilo almıyor diyor.sagdigim sütleri biberon almadığı için hep döktüm yazık oldu .sagmasam agridan duramiyorum şimdi eline biberonu oyuncak diye veriyorum ısırıp duruyor .ek gıdaya az kaldı gerçi inşallah onda bir sorun yasamayiz.
Canım kaç günlük şimdi senin bebiş, benimki kendi kalkıp oturmaya çalışıyor da erken diye ben oturtmuyorumSuyu da sordum şimdi. Şart değil vermen ama alışsın diye günde 1-2 çay kaşığı kaynatılıp soğutulmuş su verebilirsin dedi. Tadim yaptıktan sonra belki veririm :) Tam otursada eline versem kendi yese keşke :) Ayrıca yavaş yavaş oturtabilirsiniz dedi. Bir de dişler yerine oturmuş çıkmaya hazır dedi
maalesef hepsi ayni canim...kulaktan dolma buyumusz kim bizi kontrol etti.doktora sadece hasta oldugumuzda...kv koye gidince kizi herkesle.bulusturmadim .5 aylik olduAynen canım daha bu sabah kahvaltıda yaşadım, annem kızımın ağzına nutella değdirmek istedi ve ben ona defalarca anlatmama rağmen 6 aya kadar sadece anne sütü vericem dememe rağmen. Tabi ben kıyameti koparttim. Bayramdan sonra ise başlıcam annem bakacak ve içim hiç rahat değilBana ben 3 çocuk buyüttüm kel etmedim kör etmedim bi sen annesin sanki diyor, bi anlam veremiyorum anneme. İlk torun ondan mıdır nedir, bazen anneme diyorum biz gerçekten iyi büyümüşuz şans eseri, çok kızıyor.
olmadigi ne malum de...İnanın kendi annem kaynanamda dahil ezbere büyütmüşler. Hiçbi bilgi yok kafalarına göre yapmışlar. Benim kaynanam bebeğim 4 aylıkken çorba içir yemeklerin suyundan kaşıkla ver ben verdim hiçbişey olmadı diye başlamıştı.
İşte, büyümüşmü büyümüş gerisini düşünen yokolmadigi ne malum de...
ilk 23 yasindaydim.ilk cocugumdu .kimseye yem etmedim.yedirmek isteyene de o masum hakkina girmeyin annesi sorumlu dedim.ikinci bebegim 5 aylikİşte, büyümüşmü büyümüş gerisini düşünen yok
154 günlük benim oğluş. Benimkide sürekli kafayı kaldırıyo oturmak istiyor. Doktorumuz yavaş yavaş başlayın dedi işte oturtmaya. Ben zaten kucağıma aldığımda da kısa süreli oturtuyordum.Canım kaç günlük şimdi senin bebiş, benimki kendi kalkıp oturmaya çalışıyor da erken diye ben oturtmuyorum
Aynen öyle bize emanetler çünkü. Herkes laf sahibi oluyo. Zamanı gelince herşeyden tadacak zaten şimdiden yüklemeye ne gerek var anlamıyorumilk 23 yasindaydim.ilk cocugumdu .kimseye yem etmedim.yedirmek isteyene de o masum hakkina girmeyin annesi sorumlu dedim.ikinci bebegim 5 aylik
Simdi kimse yeltenmiyor bile.tabi laf dinleyen saygili kisiler sagolsunlar.oglan atlamazdi yiyeceklere.kiz fena beni yiyecek sanki..ins sorunsuz bir ek.gidaya geceriz.seker ve tuz 1 yasina kadar yok.ins.oglum da ay nasil yiyor diyorlardi
Ben ne verirsem onu biliyor .bir de guzel yiyordu.susup kaliyorlardi.
İstikrarli olucan ne kotu olucan ne de taviz vericen..sonu yok cunku
Benim kız 3 gün sonra 5 ayını dolduracak.hala yüz üstündeyken sırt üstü dönemiyor.sırt üstünden yüz üstü dönebiliyor ama hep sağından dönüyor solundanda dönemiyor.biraz kilolu ondan mı yoksa tembel mi bilemedim.aranızda bizimki gibi dönmeyen var mı hala?
aynı sayılır canım sanırım tembellerBenim kız 3 gün sonra 5 ayını dolduracak.hala yüz üstündeyken sırt üstü dönemiyor.sırt üstünden yüz üstü dönebiliyor ama hep sağından dönüyor solundanda dönemiyor.biraz kilolu ondan mı yoksa tembel mi bilemedim.aranızda bizimki gibi dönmeyen var mı hala?
Tamam canım çok iyi olur destek oluruz birbirimize .pembepatiks canım sünnet işini ne yaptınız birlikte aynı yere gidelim
benimm kızda öyle hep sağına dönüyor hemen daha hiç sırt üstünden yüz üstüne dönmedi onada yavaş yavaş geçer herhalde kasları güçlensinBenim kız 3 gün sonra 5 ayını dolduracak.hala yüz üstündeyken sırt üstü dönemiyor.sırt üstünden yüz üstü dönebiliyor ama hep sağından dönüyor solundanda dönemiyor.biraz kilolu ondan mı yoksa tembel mi bilemedim.aranızda bizimki gibi dönmeyen var mı hala?