2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ayyyy bir ben değilmişim valla sevindim :)) ben babasına bırakıp uyuyim diyorum acaba ağlatırmı düşürür mü aklıma neler geliyor

Yani tüm gün tek besin. Bizimki alerjik bi çocuk zaten bakalım ek gıdada neler yaşıcaz :)

ben her degistirmede normal yapsa bile bebk yagi suruyorum da iste dun yapti bugun yine yapmadi mesela cuma asi ya gidrrken eveye soracam artik
Bende her alt açmamda zeytinyağı sürüyorum (gerci banyodan sonrada tüm vücuduna sürüyorum bebeyağı yerine kullanıyorum anlıcağın) ama masaj yapmıyorum. Poposuna masajı 2-3 kere anca yapıyorum çok alışmasın diye.

Ayyyy bir ben değilmişim valla sevindim :)) ben babasına bırakıp uyuyim diyorum acaba ağlatırmı düşürür mü aklıma neler geliyor

Aynen bende babasına bile bırakamıyorum ya acıkır acıktığını anlamazsa uykusu gelir uyutamazsa ağlar durur bebeğim diye :) biz gerçekten anne olmuşuz artık :)

Sana katılıyorum anne baba kardeş dışında kimse ile bırakmıyorum

yani sadece düşme de değil güven duygusu daha önce öyle bir sıkıntımız yoktu bebek olunca etrafımızdaki insanları artık daha da irdelemeye başladım gözlemliyorum felan Allah onları korusun bütün bebekleri annelerine bağışlasın

kizlar benim kv ve kpeder cumartesi geliyo onlar rahat durmaz bebege yedirelim derler artik nedendir bilmem kpeder daha once 4 aylikken bu cocuk sutten kesilir demisti neymis sutum azmis salak sanki olctu :/ zaten bebek nerden kilo aliyo ben bilmem . sorum su ilk olarak bebege ne yedirmek gerekir ne kadar miktarda yogurt iyi baslangicmi ev yapimi

canım kabak patates hasla ez. Günde bir tatlı kaşığı yedireceksin

Ek gıdaya şekersiz yiyeceklerle geçin. Önce şekerli alanlar sonra şekersiz sebzeleri beğenmiyor. Kabak patlıcan patates gibi... sonraları meyve...

Insan yeri geliyor kendini doğurup büyüten annesine bile bebeğini bırakırken düşünüyor benim gibi bakar mi diye. Annelik bu ışte...
Aynen canım daha bu sabah kahvaltıda yaşadım, annem kızımın ağzına nutella değdirmek istedi ve ben ona defalarca anlatmama rağmen 6 aya kadar sadece anne sütü vericem dememe rağmen. Tabi ben kıyameti koparttim. Bayramdan sonra ise başlıcam annem bakacak ve içim hiç rahat değil Bana ben 3 çocuk buyüttüm kel etmedim kör etmedim bi sen annesin sanki diyor, bi anlam veremiyorum anneme. İlk torun ondan mıdır nedir, bazen anneme diyorum biz gerçekten iyi büyümüşuz şans eseri, çok kızıyor.

Ben de anneme kızdım bebeği birlikte banyo yaptirirken cok ağladı bebek. Suyu hic sevmiyor dedi ben de ilk defa sevmedi nedense dedim.

İnanın kendi annem kaynanamda dahil ezbere büyütmüşler. Hiçbi bilgi yok kafalarına göre yapmışlar. Benim kaynanam bebeğim 4 aylıkken çorba içir yemeklerin suyundan kaşıkla ver ben verdim hiçbişey olmadı diye başlamıştı.

Kızlar bebegimi biberona nasıl alistirabilirim almıyor bir türlü 2 gece uykusunda emdi ozamanlarda açtı sütüm azdı şimdi biberonu farkettiği zaman uyanıyor istemiyor .insanın başına ne gelecigi belli olmuyor birisine bırakmak zorunda kalırsam en azından aç kalmayacağını bilirim .

Hangi biberonu kullanıyorsun? Avent kullanıyoruz biz. Ucu anne göğsü ile eş değer. Doğduğundan beri alıyor. Biberonu beğenmemiş olmasın oğlun?

Hangi biberonu kullanıyorsun? Avent kullanıyoruz biz. Ucu anne göğsü ile eş değer. Doğduğundan beri alıyor. Biberonu beğenmemiş olmasın oğlun?
Oğlum dogdugundan beri emzik olsun biberon olsun diline dendiğinde midesi bulaniyo öğürüyor yeni yeni geçti .kaç tane emzik aldım hep aynı şey oldu.bi bakayım canım o dediğine netten.

Oğlum dogdugundan beri emzik olsun biberon olsun diline dendiğinde midesi bulaniyo öğürüyor yeni yeni geçti .kaç tane emzik aldım hep aynı şey oldu.bi bakayım canım o dediğine netten.

Bizimkide biberon almiyor bizde avent kulaniyorduk dogdunda aliyordu ama 2 aydir agzina verince cingniyor icmiyor

Kızlar o zaman biberonla alakalı değil bu durum. Bebelerin keyfine isteğine bağlı galiba :) Doğduğunda deli gibi emzik emen kızım artık ağzına sürmüyor. Evde bir poşet emzik oldu, hepsinden aldım yok emmedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…