- 10 Mayıs 2014
- 3.081
- 3.140
- 33
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.141
Çook teşekkür ederim :) biz 4 aylığız daha doktorumuz yine az alırsa 5te başlarız dedi. Ben şu üç gün kuralını anlamıyorum sadece bir besin mi veriliyo üç gün boyunca? Buda son sorum :)Sorun degil canim evet kilo almiyorsa gece zor yatiyorsa huzursuzsa dene istersen ama önce mutlaka doktoruna danis bizim doktorumuz dedi zaten baslayabilirsin diye simdilik kavuc veya kabak veriyorum hergün öglen bayada seviyor bugün 125gr yedi ilk defa hicde sorun olmadi kakasi normal olarak daha kati ve kokulu tek fark o bide bi ögün süttü yedirmiyorumki ac olsun püreyi yesin diye olurki baslarsan merak ettigin bisey olursa sorabilirsin canim :)
Bir besini ilk defa veriyorsan mesela kabak üç gün veriyorsun alerji çıkmadı daha sonra verebilirsin sonra salatalık aynı şekilde üç gün veriyorsun ilk taşımlar bira alerji yaparmı diye aslında yani üç kuralı yanlış bilmiyorsam böyleÇook teşekkür ederim :) biz 4 aylığız daha doktorumuz yine az alırsa 5te başlarız dedi. Ben şu üç gün kuralını anlamıyorum sadece bir besin mi veriliyo üç gün boyunca? Buda son sorum :)
Aynen örnek 3 gün boyunca sadice havuc veriyorsun olurki alerji olur neyden oldugunu bilirsin 3 gün sonra bisey yoksa kabak verirsin ayni 3 gün denersin öyle öyle devam edersin sonra karisik verebilirsin ama yavas yavas tabiÇook teşekkür ederim :) biz 4 aylığız daha doktorumuz yine az alırsa 5te başlarız dedi. Ben şu üç gün kuralını anlamıyorum sadece bir besin mi veriliyo üç gün boyunca? Buda son sorum :)
Kızlarr cok önemli bi sorum var.bebeğim brisi arkadan konuşunca ona bakabilio,veya arkasında oyuncak varsa alabılıo interntte biri yazmış ters c hareketi fotosu koymuş cok panık oldm bzmki okdr cok yapmıo kndıni germıo ama o hareket normal mı değil mi anlamadm,siZn bebişlerinzde hafıf sekılde başını geriye verıp istediği nesneyı alabılıo muu?dr.mz artk bni dr.a gönderecek cok vesveseli biri oldm kötü olaylardn cok cabuk etkılenıorm.şuan aılmn yanına geldm cnkü ewde herşeydn etkılenıorm tw.dn nette gördüğüm kötü bi hbrden hemn içselleştiriorm.nasıl düzelicm bılmıorm
Ohh çok sevindimmm gözün aydın :) bak bizim doktorumuz anestol ve pişik kremiyle poposuna masaj yap dedi. Ben iki kere anestol kullandım ama şimdi arada bir normal pişik kremiyle masaj yapıyosum altını alırken. Belki işine yarar
aynen uyku gelince basiyor cigligi kiz sesi de fenaymis.ben diyorum biryeri agriyor yok sallamak ne mumkun zorla uyutuyorum.kalktiginda da zirilti.sonra gulucukKızlar oğlum akşam uykusu gelince sekiz saatlerinde çok ağlıyor. Ben de kucağıma alıp dışarı çıkarıyorum hava alıyor on dk falan dolastirinca eve getiriyorum sakinlesiyor ve uyuyor bu hep böyle mi olacak bir haftadır böyle.
Hoş geldin aramıza bende aynen dediğin gibiyim vesvesede üstüme yok ne olacak bu halim bilmem devam ederse psikologa gitmeyi düşünüyorumKızlarr cok önemli bi sorum var.bebeğim brisi arkadan konuşunca ona bakabilio,veya arkasında oyuncak varsa alabılıo interntte biri yazmış ters c hareketi fotosu koymuş cok panık oldm bzmki okdr cok yapmıo kndıni germıo ama o hareket normal mı değil mi anlamadm,siZn bebişlerinzde hafıf sekılde başını geriye verıp istediği nesneyı alabılıo muu?dr.mz artk bni dr.a gönderecek cok vesveseli biri oldm kötü olaylardn cok cabuk etkılenıorm.şuan aılmn yanına geldm cnkü ewde herşeydn etkılenıorm tw.dn nette gördüğüm kötü bi hbrden hemn içselleştiriorm.nasıl düzelicm bılmıorm
Hoş geldin aramıza bende aynen dediğin gibiyim vesvesede üstüme yok ne olacak bu halim bilmem devam ederse psikologa gitmeyi düşünüyorum
Kakasını mı yapmıyor canım benm bebeğim haftada bir yapardı çok da huysuzluk yapardı su vermeye başladım düzeldi doktoruna danış istersenben her degistirmede normal yapsa bile bebk yagi suruyorum da iste dun yapti bugun yine yapmadi mesela cuma asi ya gidrrken eveye soracam artik
Kaka yaptı benim minik ce sleepy 4 numaradan ne belden ne de paçatan taşma olmadı. Kullanmaya devam edicem :)Kullanınca bilgi verirmisin fikir olur banada canım
Benim oğlanda yapıyo o hareketi ne var ki bunda? Zararlımıymış? Bence normal :)Kızlarr cok önemli bi sorum var.bebeğim brisi arkadan konuşunca ona bakabilio,veya arkasında oyuncak varsa alabılıo interntte biri yazmış ters c hareketi fotosu koymuş cok panık oldm bzmki okdr cok yapmıo kndıni germıo ama o hareket normal mı değil mi anlamadm,siZn bebişlerinzde hafıf sekılde başını geriye verıp istediği nesneyı alabılıo muu?dr.mz artk bni dr.a gönderecek cok vesveseli biri oldm kötü olaylardn cok cabuk etkılenıorm.şuan aılmn yanına geldm cnkü ewde herşeydn etkılenıorm tw.dn nette gördüğüm kötü bi hbrden hemn içselleştiriorm.nasıl düzelicm bılmıorm
Teşekkür ederim :) eşim premium aylık paketinden almış ancak o bitince denerim bende bakalımKaka yaptı benim minik ce sleepy 4 numaradan ne belden ne de paçatan taşma olmadı. Kullanmaya devam edicem :)
Yaaa cok sevındm,yakında interneti kapatıcm o durma geldmCanim korkma benimki o sekil tersden tv izlemeye calisiyor hatta yada kucagimdayken sirti bana dönük bi sekilde tersden bana bakmaya calisiyor her bebek yapiyordur bunu herseyi öyle kafana takma
Bni dr.um bıle göndermek istio.2.dr.a götürüorm düşün halaa acaba bşka dr.a götrsemmi dıorm.birde bizim küvöz maceramz olunca bnmki cok ileri boyuta gitti.dr.tek buyutme aılenın yanına git dedi şuan aılemn yanına geldm burdada ona dur ona yapma dıerk geçıo bebeği sevmelerıne bıle karışıorm.yakında hunılı anneler sayfası acıcamHoş geldin aramıza bende aynen dediğin gibiyim vesvesede üstüme yok ne olacak bu halim bilmem devam ederse psikologa gitmeyi düşünüyorum
Biri paylaşmş kiss sendromu dıe okdr korkttmki altını değiştrirkn ıslk mendılı yanda olsn alır..bian ole görunce kalp atışlarım hızlandıBenim oğlanda yapıyo o hareketi ne var ki bunda? Zararlımıymış? Bence normal :)
Allah sonumuzu hayır etsin ne diyimBni dr.um bıle göndermek istio.2.dr.a götürüorm düşün halaa acaba bşka dr.a götrsemmi dıorm.birde bizim küvöz maceramz olunca bnmki cok ileri boyuta gitti.dr.tek buyutme aılenın yanına git dedi şuan aılemn yanına geldm burdada ona dur ona yapma dıerk geçıo bebeği sevmelerıne bıle karışıorm.yakında hunılı anneler sayfası acıcam