2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sorun degil canim evet kilo almiyorsa gece zor yatiyorsa huzursuzsa dene istersen ama önce mutlaka doktoruna danis bizim doktorumuz dedi zaten baslayabilirsin diye simdilik kavuc veya kabak veriyorum hergün öglen bayada seviyor bugün 125gr yedi ilk defa hicde sorun olmadi kakasi normal olarak daha kati ve kokulu tek fark o bide bi ögün süttü yedirmiyorumki ac olsun püreyi yesin diye olurki baslarsan merak ettigin bisey olursa sorabilirsin canim :)
Çook teşekkür ederim :) biz 4 aylığız daha doktorumuz yine az alırsa 5te başlarız dedi. Ben şu üç gün kuralını anlamıyorum sadece bir besin mi veriliyo üç gün boyunca? Buda son sorum :)

Çook teşekkür ederim :) biz 4 aylığız daha doktorumuz yine az alırsa 5te başlarız dedi. Ben şu üç gün kuralını anlamıyorum sadece bir besin mi veriliyo üç gün boyunca? Buda son sorum :)
Bir besini ilk defa veriyorsan mesela kabak üç gün veriyorsun alerji çıkmadı daha sonra verebilirsin sonra salatalık aynı şekilde üç gün veriyorsun ilk taşımlar bira alerji yaparmı diye aslında yani üç kuralı yanlış bilmiyorsam böyle

Aynen örnek 3 gün boyunca sadice havuc veriyorsun olurki alerji olur neyden oldugunu bilirsin 3 gün sonra bisey yoksa kabak verirsin ayni 3 gün denersin öyle öyle devam edersin sonra karisik verebilirsin ama yavas yavas tabi

Kızlar oğlum akşam uykusu gelince sekiz saatlerinde çok ağlıyor. Ben de kucağıma alıp dışarı çıkarıyorum hava alıyor on dk falan dolastirinca eve getiriyorum sakinlesiyor ve uyuyor bu hep böyle mi olacak bir haftadır böyle.

Kızlarr cok önemli bi sorum var.bebeğim brisi arkadan konuşunca ona bakabilio,veya arkasında oyuncak varsa alabılıo interntte biri yazmış ters c hareketi fotosu koymuş cok panık oldm bzmki okdr cok yapmıo kndıni germıo ama o hareket normal mı değil mi anlamadm,siZn bebişlerinzde hafıf sekılde başını geriye verıp istediği nesneyı alabılıo muu?dr.mz artk bni dr.a gönderecek cok vesveseli biri oldm kötü olaylardn cok cabuk etkılenıorm.şuan aılmn yanına geldm cnkü ewde herşeydn etkılenıorm tw.dn nette gördüğüm kötü bi hbrden hemn içselleştiriorm.nasıl düzelicm bılmıorm

Kızlarr cok önemli bi sorum var.bebeğim brisi arkadan konuşunca ona bakabilio,veya arkasında oyuncak varsa alabılıo interntte biri yazmış ters c hareketi fotosu koymuş cok panık oldm bzmki okdr cok yapmıo kndıni germıo ama o hareket normal mı değil mi anlamadm,siZn bebişlerinzde hafıf sekılde başını geriye verıp istediği nesneyı alabılıo muu?dr.mz artk bni dr.a gönderecek cok vesveseli biri oldm kötü olaylardn cok cabuk etkılenıorm.şuan aılmn yanına geldm cnkü ewde herşeydn etkılenıorm tw.dn nette gördüğüm kötü bi hbrden hemn içselleştiriorm.nasıl düzelicm bılmıorm

Canim korkma benimki o sekil tersden tv izlemeye calisiyor hatta yada kucagimdayken sirti bana dönük bi sekilde tersden bana bakmaya calisiyor her bebek yapiyordur bunu herseyi öyle kafana takma

Ohh çok sevindimmm gözün aydın :) bak bizim doktorumuz anestol ve pişik kremiyle poposuna masaj yap dedi. Ben iki kere anestol kullandım ama şimdi arada bir normal pişik kremiyle masaj yapıyosum altını alırken. Belki işine yarar

ben her degistirmede normal yapsa bile bebk yagi suruyorum da iste dun yapti bugun yine yapmadi mesela cuma asi ya gidrrken eveye soracam artik

Kızlar oğlum akşam uykusu gelince sekiz saatlerinde çok ağlıyor. Ben de kucağıma alıp dışarı çıkarıyorum hava alıyor on dk falan dolastirinca eve getiriyorum sakinlesiyor ve uyuyor bu hep böyle mi olacak bir haftadır böyle.
aynen uyku gelince basiyor cigligi kiz sesi de fenaymis.ben diyorum biryeri agriyor yok sallamak ne mumkun zorla uyutuyorum.kalktiginda da zirilti.sonra gulucuk
Bence dis huysuzlugu..hafif sicak ve sulu yapiyor.gecen hafta doktora gotumesem yine goturcem.o hallerini yasarken de gordu doktor.

Hoş geldin aramıza bende aynen dediğin gibiyim vesvesede üstüme yok ne olacak bu halim bilmem devam ederse psikologa gitmeyi düşünüyorum

Hoş geldin aramıza bende aynen dediğin gibiyim vesvesede üstüme yok ne olacak bu halim bilmem devam ederse psikologa gitmeyi düşünüyorum

Ben de öyleyim, niye böyle olduk ki biz ? Her daim birşey olacak korkusu kaybetme korkusu.. Birşeyler ters gidiyor korkusu.. Hiç rahat değilim. Dün kızım tıkandı öyle korktum ki bütün gece kendime gelemedim. Burnunu temizleyip emzirmiştim. Sonra yatırdım. Eline oyuncak verdim. Az mutfağa gittim. Bi geldim tepiniyo nefes alamıyo. Hemen kucağıma aldım. Burnundan bi şeyler fışkırdı su gibi. Ama benim ömrümden ömür gitti :KK43:

ben her degistirmede normal yapsa bile bebk yagi suruyorum da iste dun yapti bugun yine yapmadi mesela cuma asi ya gidrrken eveye soracam artik
Kakasını mı yapmıyor canım benm bebeğim haftada bir yapardı çok da huysuzluk yapardı su vermeye başladım düzeldi doktoruna danış istersen

Benim oğlanda yapıyo o hareketi ne var ki bunda? Zararlımıymış? Bence normal :)

Bni dr.um bıle göndermek istio.2.dr.a götürüorm düşün halaa acaba bşka dr.a götrsemmi dıorm.birde bizim küvöz maceramz olunca bnmki cok ileri boyuta gitti.dr.tek buyutme aılenın yanına git dedi şuan aılemn yanına geldm burdada ona dur ona yapma dıerk geçıo bebeği sevmelerıne bıle karışıorm.yakında hunılı anneler sayfası acıcam:KK66:

Bu sabah umumi bir tuvalette klozete oturmuş marmelatlı kızarmış ekmeğimi yiyordum, ... !!! Ne ? Genel tuvaletlerde yemek yemenin doğru olmadığını mı düşünüyorsunuz ? Bu size iğrenç mi geliyor ? O zaman neden emziren annelerin bunu tuvalette yapmasını istiyorsunuz ? Madem siz tuvaletlerde yemek yemiyorsanız neden bebekler helada yemesini bekleyebiliyorsunuz ??? Eğer, emzirmenin son derece doğal ve her yerde yapılabilecek bir şey olduğunu, bu konuda bebekleri ve anneleri destekliyorsanız (kes - yapıştır yaparak) paylaşın. #NormalizeBreastfeeding

"So, I was in a public toilet sitting on a loo this morning, eating a piece of marmalade on toast, when...What? Oh, you think there's something wrong with eating in the toilet? Did that gross you out? Then why do people suggest breastfeeding mothers feed their babies in the toilet? You don't eat in the toilet so why should a baby eat in one?"
If you support parents' and babies' rights share this in your status. In support of all breastfeeding mums everywhere!
#NormalizeBreastfeeding
(Copy & paste. Do not share)

Bni dr.um bıle göndermek istio.2.dr.a götürüorm düşün halaa acaba bşka dr.a götrsemmi dıorm.birde bizim küvöz maceramz olunca bnmki cok ileri boyuta gitti.dr.tek buyutme aılenın yanına git dedi şuan aılemn yanına geldm burdada ona dur ona yapma dıerk geçıo bebeği sevmelerıne bıle karışıorm.yakında hunılı anneler sayfası acıcam:KK66:
Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim

Kızlar ben kimseye güvenemiyorum bebeğimiböyle konsere yanlız bırakamıyorum çok yakınlarım hariç böyle acaba tek kalırsa birşey yapar mı duygusu var ortalık pedofilli dolu güvensizlik sizdedevar mı

X