2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım benim kızım da bir ay kilo alımı çok azdı doktor gece emzir demişti diğer ay iyi kilo aldı gece iki üç saatte bir emzir eğer kalkmıyorsa benim komşum bebek hemşiresi oda bana boy ve baş çevresi kilodan daha önemli onlar normalse kiloyu takma demişti

Tabii sağlık çok önemli. Çok şükür de sağlıklı ama birden alımda bu kadar düşüş yaşayınca şok içinde sormak istedim. Benm oğlumda maşallah çok hareketlidir ama bu kadar yakmaz heralde. Ama bu ay ben hep dedim almadı çocuk kilo diye çünkü hep az emdi iştahsızdı yani

Eğer boy 66cm baş çevresi 43cm. Yani onlar ilerlemiş sıkıntı yok. Kendi kalkıyo en gec üç saatte bir. Ben ikiyemi çekeyim. Ben aslında artık gece uykusunu ona bıraktm kendiliğinden kalktığı için. Gündüz daha bol emzireyim diyodum o işe yaramazmıı. Büyüme hormonuda uykuda salgılandığı için uyusun istiyorum. Çünkü gündüz ğek uykusu yok.

O konuda kızıma uyuyorum artık yeri geliyor saat başı emiyor gece yeri geliyor dört saatte bir emiyor gündüzden ne zaman istese emziriyorum

Kızlar merhaba bir hafta aranızda yoktum. Oku oku zor bitirdim yazdiklarinizi.

Saç dökülmesi kimde yok ki ben de kestirecektim vazgeçtim çok az kaldı sacim. Ama kestirince de cogalmayacak ki. Kedi kuyruğu yapıyorum ne yapayım

Kg konusunda gelince ben çok şükür bütün kg yu verdim ama göbek gitmedi. Goguslerim bile sütlü olduğu halde küçüldü. Annem bile farketti. daha büyüktü önceden diyor. Ama göbek kaldı. Ah ah...
Sacimda beyaz çıktı yoktu önceden. Annelik zor iş. Ama gülüşü yeter bebisimin...

Bebek bezimi değiştirdim.ilk başlarda prima kullandım pisik oldu. Sonra sleepy kullandim Hep kenardan kaçırıyordu. bıraktım. Şu an A 101 benzine geçtim. A 101 de ki bezden bu kadar memnun kalacağım hiç aklıma gelmezdi. Hem göstergesi de var. Ben de 4 numara kullanıyorum.

Bende hepsini denedim en son canbebe 4 numarada kaldım. Diğerleri hep taşırıyordu bezlerin.

Benim oğlum gece 3 defa kalkıyor emmek için 6 aydan sonra düzeltmemiz lazım 1'e düşmeli bakalım ne olur.

Bu arada bende oğluma kırmızı balık şarkısını görseliyle beraber izletiyorum bazen, çok seviyor ama izletmeyin kesinlikle diyen olmuş tv değil de çocuk şarkıları da zararlımıdır acaba?

Ya kızlar şu saç dökülme mevzusu iyice canımı sıkıyor. Her yer saç hergün süpürüyorum ama eşim diyor çorabımdan bile çıktı hiç de sevmez saç falan birşey demiyor saolsun da ben utanıyorum saçım sürekli topuz bide nasıl bi çözüm bulunur ki

Günaydın herkese. Kızlar saç için yapılabilecek çok birşey yok maalesef, bebek yaklaşık 6-7 aylık olana kadar da bu durum devam edecek. Ben oğlumda çok sıkıntı yapmıştım, elimi kafama her attığımda bir tomar saç, yerler saç, heryer saç... oturup ağlıyordum kel kalacağım diye ama çok şükür kel kalmadım, hatta o zaman dökülenler sonra yavaş yavaş tekrar çıkmaya başladı. Bundan dolayı sıkıntı yapmayın, herşey nasıl geçtiyse bu da geçecek.

Hmm anladm canım çok sağol. Çünkü bizde erken başlayabiliriz böyle giderse de ondan sordum:)

Sorun degil canim evet kilo almiyorsa gece zor yatiyorsa huzursuzsa dene istersen ama önce mutlaka doktoruna danis bizim doktorumuz dedi zaten baslayabilirsin diye simdilik kavuc veya kabak veriyorum hergün öglen bayada seviyor bugün 125gr yedi ilk defa hicde sorun olmadi kakasi normal olarak daha kati ve kokulu tek fark o bide bi ögün süttü yedirmiyorumki ac olsun püreyi yesin diye olurki baslarsan merak ettigin bisey olursa sorabilirsin canim :)

Kızlar 2-3 gündür oğluma kaşık maması yedirmeyi deniyorum ama kaşıkla yiyemedi ağlıyo diliyle itiyo. Mamanın tadını sevmedi desem biberonla yaptığımda cok güzel içiyo. Kaşığa alışır mı böyle böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…