2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Olmadı altıncı ayda aşığa gidince tahlil yaptırı ona göre veririm şimdilik vermeyeyim ben
Ben genelde kendim de pek ilaç kullanmam ağrı kesici bile içmem ama bebeğe nasıl yaklaşmalıyım bu konuda bilmiyorum güvenemiyorum emin olamıyorum belki yalnış yapıyorum bilmiyorum Allaha emanetler

Arkadaşlar çocuk aşıları hakkında ne düşünüyorsunuz aşı karşıtlığı gittikçe artıyor içeriklerinin insan sağlığına zarar verdiği kanısı yüksek.çocuklarun hastalığı geçirip atlatmalarının daha güçlü olacakları konusunda eskilerin böyle yaşamış olmalarıda etkili bende aşı yaptırmamayı düşünüyorum bize içeriklerinin ve yan etkilerinin bildirilmesi gerekmez mi direk bacağına saplıyorlar
Ben bugün geldim açıdan bizim ebenin ikizleri var 1 yaşında birisi rotaya yakalanmış hastanede yatmış 7,5 düşmüş çoçuklar serum felan 1 hafta kalmışlar o rotayı yaptırmamış. Yani öyle bir durum ki zor yaptırmamak daha kötü bence birse Suriyeli bir sürü çocuk bar hiç bir koruması Yok o yüzden hastalıklar arttı benim büyük anim var küçükken çoçuk felci geçirmiş sonuç şimdi bakıma muhtaç

Benim beyazın yoktu hamilelikte beyazım çıktı yaa hemde baya
Kız benim hastanede korkudan iki katına çıktı ciddi anlamda söylüyorum.nasıl korkak ve pimpirikliyim anlatamam saçlar her korkudan sonra kat kat beyazlıyo iki trafik kazası geçitdim geceden sabaha kafam bem beyaz oldu nerdeyse

Kız benim hastanede korkudan iki katına çıktı ciddi anlamda söylüyorum.nasıl korkak ve pimpirikliyim anlatamam saçlar her korkudan sonra kat kat beyazlıyo iki trafik kazası geçitdim geceden sabaha kafam bem beyaz oldu nerdeyse
Yani hani şu Cüneyt Arkın filmleri doğru gani :KK48: çörek otu öneriyorlar beyazlar için

Ben bugün geldim açıdan bizim ebenin ikizleri var 1 yaşında birisi rotaya yakalanmış hastanede yatmış 7,5 düşmüş çoçuklar serum felan 1 hafta kalmışlar o rotayı yaptırmamış. Yani öyle bir durum ki zor yaptırmamak daha kötü bence birse Suriyeli bir sürü çocuk bar hiç bir koruması Yok o yüzden hastalıklar arttı benim büyük anim var küçükken çoçuk felci geçirmiş sonuç şimdi bakıma muhtaç
Şöyle söylim öyle bir durum ki aşı olanda da olmayanda da hastalıklar aynı olabiliyor çok geniş bir kitle her insan farklı bünye ama aşılar masum mu bilemiyorum.bir saç boyamayı bile takarken ondan daha çok zararı olan bir şeyi vücutlarına enjekte ediyoruz

He yok o bana uymaz benim beyazları falan kapamam lazım bi kereden bişi olmaz diyo şeytan ama ya olursa :KK43:

Kina yapsan nasil olur acaba? Benimde sacimin yarisi kahve yarisi sari mec yapsamda yine uzayacak uclari yinede daha acik durcak bende sasdim aynen seytan diyor bir kereden nolcak hamileykende boyattan cok ama gelde vicdan el vermiyor dedigin gibi ya bisey olursa

Kizkardesim koye gitmisti donus yolunda cocuk 1.5 yasinda ishal olmus birsey dokundu zannetmis.sonra buraya geldiler.sikayetleri artmis ben rota olabilit dedim 1 gun sonra acile gittiler.atesini dusurup antbiyotik probiyotik verip tahlil yapmadan yollamis.
Duzelme hic yok.ozele gittiler.tahlil rota cikti.iki gun serum takviyesi 1 hafta surdu tabi.
Kizim 5 aylik ben yaptiracaktim.doktorumuz onermedi.oneren de azdi .esim de karsit olmadi ama yandas da olmadi.
Pisman oldum yaptirmadigima...
Keske asi kapsamina alinsa da bizlere kalmasa karar vermesi

Kina yapsan nasil olur acaba? Benimde sacimin yarisi kahve yarisi sari mec yapsamda yine uzayacak uclari yinede daha acik durcak bende sasdim aynen seytan diyor bir kereden nolcak hamileykende boyattan cok ama gelde vicdan el vermiyor dedigin gibi ya bisey olursa
Yok yok uymayalım şeytana zararı yok diyenlere ben çok inanmıyorum kana karışıp sütüne geçer allah korusun biraz daha sabır diyelim napalım onlardan kıymetli değil ya

Kizkardesim koye gitmisti donus yolunda cocuk 1.5 yasinda ishal olmus birsey dokundu zannetmis.sonra buraya geldiler.sikayetleri artmis ben rota olabilit dedim 1 gun sonra acile gittiler.atesini dusurup antbiyotik probiyotik verip tahlil yapmadan yollamis.
Duzelme hic yok.ozele gittiler.tahlil rota cikti.iki gun serum takviyesi 1 hafta surdu tabi.
Kizim 5 aylik ben yaptiracaktim.doktorumuz onermedi.oneren de azdi .esim de karsit olmadi ama yandas da olmadi.
Pisman oldum yaptirmadigima...
Keske asi kapsamina alinsa da bizlere kalmasa karar vermesi
Bebek zorlandı ama bağışıklığı artmış olmadımı o hastalığa karşı aşı yapılmaktan iyidir eskiden insanlar çocuklarını bulaşıcı hastalığı olanın yanına yollarmış ki bulaşsın çocukta atlatsın diye bilmiyorum ya aşılar hakkında iyi düşünmek istiyorum olmuyo yahudilerin elinde olan bir sistem endişe verici

Bebek zorlandı ama bağışıklığı artmış olmadımı o hastalığa karşı aşı yapılmaktan iyidir eskiden insanlar çocuklarını bulaşıcı hastalığı olanın yanına yollarmış ki bulaşsın çocukta atlatsın diye bilmiyorum ya aşılar hakkında iyi düşünmek istiyorum olmuyo yahudilerin elinde olan bir sistem endişe verici
oglumda 5 yasinda anasinifindan kapmisti.dikkat ettik atlattik
1 hafta surdu.her ishali ciddiye almak lazim
Allah in izni ile atlatiyorlar

Arkadaşlar çocuk aşıları hakkında ne düşünüyorsunuz aşı karşıtlığı gittikçe artıyor içeriklerinin insan sağlığına zarar verdiği kanısı yüksek.çocuklarun hastalığı geçirip atlatmalarının daha güçlü olacakları konusunda eskilerin böyle yaşamış olmalarıda etkili bende aşı yaptırmamayı düşünüyorum bize içeriklerinin ve yan etkilerinin bildirilmesi gerekmez mi direk bacağına saplıyorlar
Ben düzenli yaptırıyorum yaptırırımda her yer korumasız mülteci dolu hastalıklar kol geziyor kaldı ki bu aşılar bu kadar zararlı olsa devlet neden zorunlu kılsın nesil demek ülkenin devamı demek tehlikeye atarlarmı sence

Ben düzenli yaptırıyorum yaptırırımda her yer korumasız mülteci dolu hastalıklar kol geziyor kaldı ki bu aşılar bu kadar zararlı olsa devlet neden zorunlu kılsın nesil demek ülkenin devamı demek tehlikeye atarlarmı sence
O kadar pis ortamlarda kalıyorlar ki üstüne çocuk doğuruyolar hiç bi hastalıktan da ölmüyorlar.bence bu düzenden para kazananlar önce hastalığı yayıp sonra ilacını çıkartıyor ben rota virüsünü 27 yaşındayım şimdi duyuyorum mesela

Kizlar ben oğluma çizgi film açıyorum oda izliyor tepki veriyor onlara bende işimi yapıyorum yoksa yanından ayrılmama izin vermiyor ağlıyor hiçbir iş yapamıyorum yoksa. kötü mü yapıyorum daha erken mi bütün gün değil sadece ev işlerinde bitirene kadar .genellikle uyurken yapmaya çalışıyorum .
Arkadaşım kesinlikle yanlış yapıyorsun. 0-2 yaş ta tv kesinlikle yasak, çocuğun bilişsel gelişimi açısından cok zararlı.ben hiç akşama kadar tv açmıyorum. Çünkü hemen farkedip izlemek istiyor. Piyanolu oyun halisi var onunla oynarken işlerimi yapıyorum

Günaydın kızlar size birşey danışacam bir çoğunuz biliyordur ben iki kez düşük yaşadıktan sonra kızım doğdu çok şükür ondan mıdır bilmiyorum ben sürekli kızımı kaybetme korkusu yaşıyorum haberlerde ölen bebek haberi duydum zaman sanki benim kızımında başına gelecek gibi düşünüp bütün günü gergin geçiriyorum babası dahil kimseye emanet edemiyorum kızım fazla uyusun bir panikle odasına gidiyorum bişeymi oldu diye bunun gibi bir sürü şey normal mi bu durum bilmiyorum ama ilerde bu halim devam ederse kızıma zarar verir diye korkuyorum geçer diye bekliyorum geçmiyor sizce ne yapmalıyım
Canım bu durumu kendi başına atlatanayacağını düşünüyorsan yardim almani öneririm.anasinifi öğretmeniyim ve senin gibi anneler cocuklarina çok düşkün olup aşırı korumacı tutumla bebeklerini büyütüyorlar. Aslinda çocuklarına kötülük yaptığının farkına varamıyorlar. Çünkü çocuklar kendine güvensiz sorunlu bireyler oluyor.benimde bebeğim doģumca ameliyat oldu 1 ay yoğunbakimda yatti ama normal davranmaya çalışıyorum. Eylül de bakicıya bırakıcam

O kadar pis ortamlarda kalıyorlar ki üstüne çocuk doğuruyolar hiç bi hastalıktan da ölmüyorlar.bence bu düzenden para kazananlar önce hastalığı yayıp sonra ilacını çıkartıyor ben rota virüsünü 27 yaşındayım şimdi duyuyorum mesela

Ben bir yaşımdayken (şuan yaşım 31) bu sebepten bir hafta hastanede yatmışım. O zamanlar hazır bez de yok, yeri gelmiş babam bile bezlerimi yıkamış annem hastanede yanımdayken. Peki o zamanlar bu virüs bana nereden bulaşmış? Kreş yok suriyeliler falan yok. Tabii herkesin kendi tercihi yaptırıp yaptırmamak. Her anne çocuğu için en iyisine karar verir.

Canım bu durumu kendi başına atlatanayacağını düşünüyorsan yardim almani öneririm.anasinifi öğretmeniyim ve senin gibi anneler cocuklarina çok düşkün olup aşırı korumacı tutumla bebeklerini büyütüyorlar. Aslinda çocuklarına kötülük yaptığının farkına varamıyorlar. Çünkü çocuklar kendine güvensiz sorunlu bireyler oluyor.benimde bebeğim doģumca ameliyat oldu 1 ay yoğunbakimda yatti ama normal davranmaya çalışıyorum. Eylül de bakicıya bırakıcam
Bayramda tatile gidecez bakalım tatil iyi gelmezse düşünüyorum gitmeyi ilerisi için kötü olacak diye korkuyorum

X