- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.861
Yarım kalacaklarCanım iki güne bir bile yada hafta sonu olsada çık hiç üşenme araba hafif birşey bul yoksa böyle zaman geçmez ben sırf dışarı çıkmaya bahane olsun bir tur atıp geliyorum yoksa evde insan iyice bunalıyor birde bebeğe de iyi geliyor etrafı izle felan akşam daha rahat yatıyor
Yani düşünüyorum Allah anne babaya sabır versin gerçekten çok zor ne kadar büyük ihmalkarlık şimdi işi bıraksan olmuyor işte çalışınca sanki hep yarım kalacak gibi hissediyorum şimdiden düşünmeye başladım
Artık ancak yakınına güvene bilecek durumdayız baksana insanlık kalmamış. Bebek için ablama yakın yere taşınmayı bile düşünüyorum
İnşallah canımİnşAllah kv gelir daha rahat olur senin için
yani bundan sonra ger nesil çalışacak artık adapte olmalıyız yani gönül ister büyütmeyi ama bu şartlarda zor en azından iki yaşına kadar bakabilsek çok güzel olurYarım kalacaklar
Kaç saat arayla yediriyon canım benimkide öyleKızlar son iki aydır kızım az emiyor, emzirdikten sonra biraz da sağip kaşikla veriyorum agzını kilitliyor, mümkun değil ne annem ne kv dem ne ben bisey yediremiyoruz. Canı isyerse meme emiyor sadece o da en fazla 5dk. Geceleri mama ver 1kez 90cc dedi dr ama benim kız biberonu ağzına bile sokmuyor. 4. Ay kontrolünde dr umuz rota aşısını bile zor içirdi. Kızım ağzıni kilitledi yutmamak için epey direndi ağzında bekletti. Dr bile ilk defa böyle bi bebek görüyorum. İşiniz çok zor dedi. Kızım çok inatçı ve uyanık sürekli yeni yöntemler arıyoruz doyurmak için. Eylül de işe başlıcam annem bakacak ama nasıl baş edecek bilemiyorum. Son iki aydır bu beslenme mevzusundan dolayı çok mutsuzum(
hadi canım nerden öğrendi büyüdü de ağzını kitlemeyi yaa Allahım sabır versin başka dr yada bunun nedeni acaba kendi dr birşey dedi miKızlar son iki aydır kızım az emiyor, emzirdikten sonra biraz da sağip kaşikla veriyorum agzını kilitliyor, mümkun değil ne annem ne kv dem ne ben bisey yediremiyoruz. Canı isyerse meme emiyor sadece o da en fazla 5dk. Geceleri mama ver 1kez 90cc dedi dr ama benim kız biberonu ağzına bile sokmuyor. 4. Ay kontrolünde dr umuz rota aşısını bile zor içirdi. Kızım ağzıni kilitledi yutmamak için epey direndi ağzında bekletti. Dr bile ilk defa böyle bi bebek görüyorum. İşiniz çok zor dedi. Kızım çok inatçı ve uyanık sürekli yeni yöntemler arıyoruz doyurmak için. Eylül de işe başlıcam annem bakacak ama nasıl baş edecek bilemiyorum. Son iki aydır bu beslenme mevzusundan dolayı çok mutsuzum(
2 ile 3 saat arası canım emiyo, ben sık sık soruyorum ama havalar çok sıcak diye. Hele geceleri akşam 8 den sabah 6 ya kadar keyifle uyur ben zorla 2 kez uyandırıp emziririm. Onu da iki çekip bırakıyor.Kaç saat arayla yediriyon canım benimkide öyle
Huyu boyle canım inat kızım, 2 aylıktan beri kucağımizda yan bile tutamiyoruz basıyor yaygarayı , keyfine çok düşkün, hep altı açık olcak sürekli yikancak suyla oynicak, kucakta dik durarak gezcek, uyurken bişey yediremezsin, meme teklif etmiceksin. Hanımefendi keyfi gelince emecek. Hoşlanmadığı şeyi yaptiramiyoruz krize girercesine ağlıyor hiç durmadan. Ama o istemedik ce meme verme oynat gezdir yıka gıkı çıkmıyor.hadi canım nerden öğrendi büyüdü de ağzını kitlemeyi yaa Allahım sabır versin başka dr yada bunun nedeni acaba kendi dr birşey dedi mi
Zorlamak ilerleyen yıllarda çok büyük yeme bozukluğuna sebep oldu benim büyük kızımda.istemeyen çocuğa ne yaparsan yap yedirtemiyorsun.daha buncacıkken inatçıysa böyle işin var.inşallah ek gıdadan hoşlanır.Huyu boyle canım inat kızım, 2 aylıktan beri kucağımizda yan bile tutamiyoruz basıyor yaygarayı , keyfine çok düşkün, hep altı açık olcak sürekli yikancak suyla oynicak, kucakta dik durarak gezcek, uyurken bişey yediremezsin, meme teklif etmiceksin. Hanımefendi keyfi gelince emecek. Hoşlanmadığı şeyi yaptiramiyoruz krize girercesine ağlıyor hiç durmadan. Ama o istemedik ce meme verme oynat gezdir yıka gıkı çıkmıyor.
Allah sabır versin demekki karakteri böyle kızın keyfine düşkün prensesHuyu boyle canım inat kızım, 2 aylıktan beri kucağımizda yan bile tutamiyoruz basıyor yaygarayı , keyfine çok düşkün, hep altı açık olcak sürekli yikancak suyla oynicak, kucakta dik durarak gezcek, uyurken bişey yediremezsin, meme teklif etmiceksin. Hanımefendi keyfi gelince emecek. Hoşlanmadığı şeyi yaptiramiyoruz krize girercesine ağlıyor hiç durmadan. Ama o istemedik ce meme verme oynat gezdir yıka gıkı çıkmıyor.
Doğru bir saptama olmuş vallaBebişle ilgilen
Kocayla ilgilen
Ev işleryle ilgilen
Kendi ailenle ilgilen
Kocanın ailesiyle ilgilen
Tabi bi de kendnle ilgilen devamlı bakımlı ol..
Bazen sistem çöküyo
Neyse yine de şükürler olsun her halimiZe.
Kendi bakma kısmı olmuyor çok artıkBebişle ilgilen
Kocayla ilgilen
Ev işleryle ilgilen
Kendi ailenle ilgilen
Bazen sistem çöküyo
Kendi bakma kısmı olmuyor çok artıkBebişle ilgilen
Kocayla ilgilen
Ev işleryle ilgilen
Kendi ailenle ilgilen
Bazen sistem çöküyo
Aynen nerdeeee. Hamileyken son güne kadar inanılmaz bakımlıydım. Şimdi üzeri süt ve kusmuk kokan, zar zor duş alan birine dönüştüm. Doğumdan sonra yüzümü sivilceler bastı. Sütüm olsun diye öküz gibi yiyorum. Dışarı çıkınca giyecek hiçbir şeyim yok. Offf analık zor zanaat.Kendi bakma kısmı olmuyor çok artık
Ama ben böyle daha mutluyumAynen nerdeeee. Hamileyken son güne kadar inanılmaz bakımlıydım. Şimdi üzeri süt ve kusmuk kokan, zar zor duş alan birine dönüştüm. Doğumdan sonra yüzümü sivilceler bastı. Sütüm olsun diye öküz gibi yiyorum. Dışarı çıkınca giyecek hiçbir şeyim yok. Offf analık zor zanaat.
İnşallah canım, milletin çenesi de sinirimi bozuyo yok sütün yaramıyor yok zayıf, allahtan boyu iyi de öyle teselli ediyorum kendimiZorlamak ilerleyen yıllarda çok büyük yeme bozukluğuna sebep oldu benim büyük kızımda.istemeyen çocuğa ne yaparsan yap yedirtemiyorsun.daha buncacıkken inatçıysa böyle işin var.inşallah ek gıdadan hoşlanır.
Malesef öyle canım, sütüm de bol ama içmeyince bizim kız boşa gidiyorAllah sabır versin demekki karakteri böyle kızın keyfine düşkün prenses
Ben de bebiş dışında hepsi yarım yamalak, ev işleri sağ olsun hep eşimdeydi aynen devam ediyor. Bi o tam :)Bebişle ilgilen
Kocayla ilgilen
Ev işleryle ilgilen
Kendi ailenle ilgilen
Bazen sistem çöküyo