- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.881
Canum dert etme bazı dönemler gelişim yavaşlıyorArkadaşlar bebeklerinizin baş çevresi kaç cm biliyor musunuz?
Bizim 5 haftadır hiç büyümemiş te onu kafama taktımŞuan 42 cm baş çevresi, henüz 5 ayımız dolmadı. Boyu da 63 cm.
Ah yavrum içim parçalandı benimde rabbim tüm çocukları korusun çalışan anne olmak istemiyorum ama başka seçenek yok
Dimi şimdi anladın ki oda kıyamazdı istemezdiannem calisan anneydi ne kizardim ne uzulurdum senin gibi yapmicam derdim nerdeeeee dogum yaptim 8 gun ise gitmek zorunda kaldım ahhhh anam ahhhhh simdi surekli oyle dusunup kirdim diye ozur diliyorum
Ama ben böyle daha mutluyumAynen nerdeeee. Hamileyken son güne kadar inanılmaz bakımlıydım. Şimdi üzeri süt ve kusmuk kokan, zar zor duş alan birine dönüştüm. Doğumdan sonra yüzümü sivilceler bastı. Sütüm olsun diye öküz gibi yiyorum. Dışarı çıkınca giyecek hiçbir şeyim yok. Offf analık zor zanaat.
Canım artık eskisi gibi hızlı büyümeyecekler merak etme sorun olsa doktor derdi mutlakaArkadaşlar bebeklerinizin baş çevresi kaç cm biliyor musunuz?
Bizim 5 haftadır hiç büyümemiş te onu kafama taktımŞuan 42 cm baş çevresi, henüz 5 ayımız dolmadı. Boyu da 63 cm.
Ama ben böyle daha mutluyum
Canım artık eskisi gibi hızlı büyümeyecekler merak etme sorun olsa doktor derdi mutlaka
41.5 cm canım bizim de boy 64cmArkadaşlar bebeklerinizin baş çevresi kaç cm biliyor musunuz?
Sen beni tanısan varya haline şükredersin o kadar takıntılıyım ki ve yoruldum bundan
Lütfen en takıntılı benim. Psikolog bir arkadaşım sana çok üzülüyorum her şeyi kafaya takıyorsun, çok çabuk yaşlanacaksın demişti:)Sen beni tanısan varya haline şükredersin o kadar takıntılıyım ki ve yoruldum bundan
Eşlere sorsak bizde onları artık sevmiyoruzKızlar eşimle bebekten sonra çok değişti ilişkimiz. Beni hiç önemsemiyor artık, sevmiyor beni hissediyorum. Çok üzülüyorum.
Lütfen en takıntılı benim. Psikolog bir arkadaşım sana çok üzülüyorum her şeyi kafaya takıyorsun, çok çabuk yaşlanacaksın demişti:)
Aynen varya saçlarım beyazladı erkendenLütfen en takıntılı benim. Psikolog bir arkadaşım sana çok üzülüyorum her şeyi kafaya takıyorsun, çok çabuk yaşlanacaksın demişti:)
Mesela ne değişti peki sende değişim yok muKızlar eşimle bebekten sonra çok değişti ilişkimiz. Beni hiç önemsemiyor artık, sevmiyor beni hissediyorum. Çok üzülüyorum.
Bende düğüne gitcem nasipse iki düğün var inşallah korkmaz gerçi uyku saati aslında gitmesem mi diyorumKızlar ben şimdiden heyecanlaniyorum şu 2 ay gecsede ek gıdaya başlasak çorba tarifleri bakıyorum netten benim oglan pek iştahlı olmayacak belli ama inşallah açılır sonradan iştahı.aksam düğüne gittik çok korktu oğlum ağla ağla susturamadik geri döndük artık ilk düğün deneyimimiz ağlayarak gecti
Yani hastalandım çok kötü hiç sormadı. Yüzüme bakmıyor günlerdir. Bilmiyorum ben de öyleyimdir belki.Mesela ne değişti peki sende değişim yok mu
Bebişle ilgilen
Kocayla ilgilen
Ev işleryle ilgilen
Kendi ailenle ilgilen
Kocanın ailesiyle ilgilen
Tabi bi de kendnle ilgilen devamlı bakımlı ol..
Bazen sistem çöküyo
Neyse yine de şükürler olsun her halimiZe.
Sen beni tanısan varya haline şükredersin o kadar takıntılıyım ki ve yoruldum bundan
kıZlar hepimiz mükemmel birer annesinin bence öyle ve şüphem Yok annelik kadar güzel birşey Yok o yüzden hiçbir şey takmayın şükür bebeklerimiz iyi ve sağlıklı olsun bu bize yeterLütfen en takıntılı benim. Psikolog bir arkadaşım sana çok üzülüyorum her şeyi kafaya takıyorsun, çok çabuk yaşlanacaksın demişti:)
Bizde gitti huysuzlandı on dk durup kalktık göründük düğün sahiplerine yettiBende düğüne gitcem nasipse iki düğün var inşallah korkmaz gerçi uyku saati aslında gitmesem mi diyorum
Canım benim kız da düğunlerde çok güzel uyuyor. Bizimkini 1 aylıktan beri götüruyoruz. Maşallah müzik sesine hemen uyuyor.Bende düğüne gitcem nasipse iki düğün var inşallah korkmaz gerçi uyku saati aslında gitmesem mi diyorum