2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ah yavrum içim parçalandı benimde rabbim tüm çocukları korusun çalışan anne olmak istemiyorum ama başka seçenek yok

annem calisan anneydi ne kizardim ne uzulurdum senin gibi yapmicam derdim nerdeeeee dogum yaptim 8 gun ise gitmek zorunda kaldım ahhhh anam ahhhhh simdi surekli oyle dusunup kirdim diye ozur diliyorum

annem calisan anneydi ne kizardim ne uzulurdum senin gibi yapmicam derdim nerdeeeee dogum yaptim 8 gun ise gitmek zorunda kaldım ahhhh anam ahhhhh simdi surekli oyle dusunup kirdim diye ozur diliyorum
Dimi şimdi anladın ki oda kıyamazdı istemezdi

Ama ben böyle daha mutluyum
Arkadaşlar bebeklerinizin baş çevresi kaç cm biliyor musunuz?
Bizim 5 haftadır hiç büyümemiş te onu kafama taktım Şuan 42 cm baş çevresi, henüz 5 ayımız dolmadı. Boyu da 63 cm.
Canım artık eskisi gibi hızlı büyümeyecekler merak etme sorun olsa doktor derdi mutlaka

Kızlar eşimle bebekten sonra çok değişti ilişkimiz. Beni hiç önemsemiyor artık, sevmiyor beni hissediyorum. Çok üzülüyorum.
Eşlere sorsak bizde onları artık sevmiyoruz çocuktan sonra bir ara bizde dağıldık ama şükür topladık geri baş başa kalmaya çalışın eski elektrik geri gelecektir

Aman kızlar kafanızı tokadan baska bişey takmayın Allah'a şükür sağlıklı bebişlerimiz var daha ne biraz zayıf olmuşlar kısa olmuşlar aman boşverin yaaa dünyaya bir daha gelemicem ki

Kızlar ben şimdiden heyecanlaniyorum şu 2 ay gecsede ek gıdaya başlasak çorba tarifleri bakıyorum netten benim oglan pek iştahlı olmayacak belli ama inşallah açılır sonradan iştahı.aksam düğüne gittik çok korktu oğlum ağla ağla susturamadik geri döndük artık ilk düğün deneyimimiz ağlayarak gecti

Bende düğüne gitcem nasipse iki düğün var inşallah korkmaz gerçi uyku saati aslında gitmesem mi diyorum

Bebişle ilgilen
Kocayla ilgilen
Ev işleryle ilgilen
Kendi ailenle ilgilen
Kocanın ailesiyle ilgilen
Tabi bi de kendnle ilgilen devamlı bakımlı ol..
Bazen sistem çöküyo
Neyse yine de şükürler olsun her halimiZe.

mnt illa bir şeyi kafama takıcam ya, hiç başka derdim yokmuş gibi
Sağolun kızlar

Sen beni tanısan varya haline şükredersin o kadar takıntılıyım ki ve yoruldum bundan

Lütfen en takıntılı benim. Psikolog bir arkadaşım sana çok üzülüyorum her şeyi kafaya takıyorsun, çok çabuk yaşlanacaksın demişti:)
kıZlar hepimiz mükemmel birer annesinin bence öyle ve şüphem Yok annelik kadar güzel birşey Yok o yüzden hiçbir şey takmayın şükür bebeklerimiz iyi ve sağlıklı olsun bu bize yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…