2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ay kızlar azcık içimi dökeyim rahatlayayım hazır kız uyumuşken :) Dün kayınpeder geldi torununu görmeye. Kayınpeder de sigara tiryakisi. Kızımı aldı kucağına sevdi öptü falan benim içim gitti. Bir de tutmayı beceremiyor düşürecek diye aklım çıktı. Buna rağmen sürekli kucağına istiyor. Tamam sevsin torunu lafım yok ama öpmek falan niye Benim kız da yabancı seçer dedesine gideceği tuttu. Yüzünü okşadı sakallarını sevdi gülücükler saçtı. Ama ben çok gerildim. Sonra uyku saati geldi diyip alıp uyuttum kızımı. O da gitti. Sevmesine bir şey demiyorum ama ellerine dokunulmasından ve öpülmesinden hiç hazzetmiyorum. Sizler de benim gibi misiniz bu konuda

Aynen öyleyim insanlar biraz düşünceli olacak benim eşimden kayın pederimde sigara tiryakisi ama ellerini yıkamadan k8zımı kucağına almazlar ikiside yeni içtilerse sigarayı uzaktan severler ve ben bir kez uyurma gereği duymamışımdır olması gerekeni yapmalı herkes bence

Benim kayinpeder kızımı bildiğin yaliyo biz napam :)) sesimizi çikaramiyoz. Hatta en son dün düğünde beraberdik uyuyan çocuğu kaldırdı gezdirdi elini yüzünü yaladı (abartmıyorum kızlar gerçekten ıslatarak öpuyor çocuğun elini kendi ağzına sokuyor ) masaya dönduklerinde kızımın emziği kayinpederin ağzindaydi (ben napayım nerelere gideyim) düşmesin diye sağolsun ağzına almış. Eşim de kızıyor ama yaşlı insanlar bişey diyemiyoruz

Allah sabır versin o emzik direk çöpe :)

Oyy deme seninki daha kötü Niye normal sevmeyi bilmiyorlar ki ya, öpmek falan niye? Aslında uyarmamız lazım böyle sevmek olmaz.

Canım benm bildiğim hamile ve emziren kadınların yzak durması gereken bir çay adaçayı. Bir araştırsaydın istersen

Kızlar stresten sütüm azaldı galiba akşamları bebegime mama versem nekadara vereyim eşim bebelac 1 almış göğsüme dayayıp biberonu öyle icerebildim açlıktan mecbur içti .
Canm üst üste yazmış olucam bu mesajını yeni gördüm. Adacayının süt azaltma etkisi var bu yüzden emzirme döneminde yasaktır

Aynen tarif ettiğin ağrılar bende de var.bende graves diye bir bağışıklık hastalığı var zaten .vücudunda bağışıklık hastalığı varsa diğer bağışıklık hastalıklarında yatkın oluyormuşsun zaten.
İnşallah hasarın geri dönüşü vardır.ilaçla tedavi edildikten sonra kontrol altına alınıyormuş sanırım.inşallah geçici birşeydir tekrar geçmiş olsun.

Arkadaşlar ben tadımlara başladım. Dün şeftali suyundan tattırdım kızıma sevdi :)) Akşam yemeğinde de 3 çay kaşığı kadar ovmaç çorba içirdim, çok irkildi sanki limon yiyor gibi yaptı yüzünü ama yuttu çıkarmadı Silikon kaşık kullandım, çay kaşığı damaklarına zarar verebilir diye.

pembepatiks süt alerjisi olsa şimdiye kadar çıkmaz mıydı acaba? Çişinden gelmiş olmasın? Takip et bakalım tekrar görürsen doktora götürürsün..
Evet okadar yoğurt yedim süt içtim şimdiye kadar çıkardı öyle birşey olsa yarın götüreyim doktora birazda katıydı kaka ikinmaktanmi oldu acaba çişindenmi bilemedim takibe alayim
Takip et bakalım bir daha görürsen doktora götürdüm ek gıda başladın mı oda yapmış olabilir ver
Yok daha başlamadı dün ilk defa mama verdim fazlası geldi acaba direkt mamaya geçmek

Canım meyve şekerli bir besin sen daha iyi bilirsin ama önce meyve verirsen damak tatlıya alışıp sebzeleri kabul etmiyormuş

Canım meyve şekerli bir besin sen daha iyi bilirsin ama önce meyve verirsen damak tatlıya alışıp sebzeleri kabul etmiyormuş

Evet onu ben de duydum canım, ben biraz aceleyle daldım bu tattırma işine Tecrübesizlik işte. Doktorla bi konuşacağım bakalım bu konuyu o ne diyecek? Belki de acele etme 6.ayın dolmasını bekle dicek. Ben birşey yerken öyle çok bakıyor ki azıcık tattırmadan edemiyorum :))

Benim kızda bakıyor babasına kalsa verecek ben izin vermiyorum ne gerek var doktora sor bakalım ne diyecek ben arkadaşın bebeği senin kız gibi hem mama hem meme alıyordu doktor başlatmıştı bu aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…