Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kızlar göğüs hassasiyeti azalan var mı ben dokunamıyordum normalde ama iki gündür falan sadece uçlarında az acı var
Benimde öyle yok denecek kadar azaldı. Önceden yatakta dönerken bile acırdı. Şuanda uçları daha koyulaştı ve büyüdü Hassasiyet baya azaldı.

Benimde öyle yok denecek kadar azaldı. Önceden yatakta dönerken bile acırdı. Şuanda uçları daha koyulaştı ve büyüdü Hassasiyet baya azaldı.
Her belirtiye ya da belirtisizliğe korkuyorum ne bileyim😂 yarın randevum var iki haftadır meraktan çatladım bebişimi görmek istiyorum artık😍

Günaydın kızlar dünün şokundan hayla çıkamadım çok kötü oldum ev sağa sola yaylandı bir tuhaf sesler motor sesi gibii vuu vuu çocuklarla sokağa attık kendimizi akşam 23 de artik eve girdik eşim trafiğe kalmis oda gec geldi maalesef 🥺
Evvelsi gün kızım Afet seminerine gitmişti çanta dağitmişlar ilk yardim malzemeleri yağmurluk ne gerekiyorsa içinde var sabahta onlari karistiriyorduk dedik petubor bisküvi bişeler alalim çantaya bu gun kizim sordu anne deprem olacak mi ? Allah bilir yavrum ama bekleniyor buyuk deprem diye konuştuk aman Allah'ım bir saat geçmedi üzerinden felaketi yaşadik 😭 Tekrardan hepimize geçmiş olsun 🌸 Rabbim bir daha yaşatmasın 🤲🏻

Günaydın canlar 🌸 dün zaten duygusal bir gün yaşıyor gibiydim bir de deprem olayı olunca iyice tuhaflaştım. Adana da depremi yaşamış biri olarak eski duygularım depreşti. Allah toprağa dinginlik versin inşallah. Hepimiz rahat bir nefes alalım.

Bu arada bugün benimde doktor kontrol günüm 10.30 da gidiyorum 2li test günümüz aynı zamanda. Detaylı bakılacagi icinde bi umut cinsiyeti de söyler mi acaba diyorum. Ee artik bende 12+4 oldumm:) herkese musmutlu bir gün diliyorum 🥰

Herkese günaydın kızlar baş ağrısında 3. günüm durmuyor full ağrı tansiyon fırladı üstüne de kusuyorum dün zaten 99 depremini yaşamış biri olarak sinirlerim bozuktu şimdi de sabah oldu yine annemle babamı bize getirdik Allah hepimizi beterinden korusun kendinize dikkat edin 💕

Günaydın canlar 🌸 dün zaten duygusal bir gün yaşıyor gibiydim bir de deprem olayı olunca iyice tuhaflaştım. Adana da depremi yaşamış biri olarak eski duygularım depreşti. Allah toprağa dinginlik versin inşallah. Hepimiz rahat bir nefes alalım.

Bu arada bugün benimde doktor kontrol günüm 10.30 da gidiyorum 2li test günümüz aynı zamanda. Detaylı bakılacagi icinde bi umut cinsiyeti de söyler mi acaba diyorum. Ee artik bende 12+4 oldumm:) herkese musmutlu bir gün diliyorum 🥰
guzel haberlerle gelirsin insallah benden 12+1 de tahminde bulundu seninde bebis kendini gosterirse bence soyleye bilir doktor bir tahmin

Bu kadar şiddetli ikinci bi deprem bence de hemen olmaz yani tarihte yok bildiğim kadarıyla yıkıcı olurdu ilki şükür ki olmadı artık artçılar olur off çok kötüydü çook
hatırlamak bile istemiyoru artık o kadar korktum ki gece de oldu 2-3 defa hissedlilir artçı sabah da oldu böyle böyle bitsin inşallah 🙏

Benim fetal dna sonucum da 1 saat önce ulaştı kızlar, çok şükür her şey sorunsuz çıktı. Ama bize sürpriz yapmış, doktor kıza benziyor demişti, erkekmiş. Hep kız istemiştim ama erkek hissediyordum zaten, sağlıklı ya çok şükür, oğlumuz oluyor 🥹🙏🏻🧸
tebrik ederim canım sağlıkla gelsin grubumuuzn 2.oğluşu 🧿

günaydın canım, maşallah büyümüşsünüz epey detaylı ultrason olacağı için cinsiyeti söyleyebilir diye düşünüyorum bizi mutlaka haberdar et 🥰

Günaydınn iyi haftalar olsun. Marmaradaki kızlarım nasıl geçti geceniz ? Artçılar devam etti mi

Günaydınn iyi haftalar olsun. Marmaradaki kızlarım nasıl geçti geceniz ? Artçılar devam etti mi
Günaydın çileğim, devam canım 2 sn lik hissediliyor nadiren gece 2 defa oldu 4.1 sabah da 4.6 7.20i de oldu ama anlık bunlarla bitsin inşallah. Diken üstünde oturuyorum dışarı çıksan olmaz evde için rahat durmaz arafta kaldık gibi rabbim içimize ferahlık versin inşallah 🙏

Günaydın çileğim, devam canım 2 sn lik hissediliyor nadiren gece 2 defa oldu 4.1 sabah da 4.6 7.20i de oldu ama anlık bunlarla bitsin inşallah. Diken üstünde oturuyorum dışarı çıksan olmaz evde için rahat durmaz arafta kaldık gibi rabbim içimize ferahlık versin inşallah 🙏
şöyle tek katlı kafe tarzı bi yerde bütün günü geçirin dicem ama sen bide istirahat durumundasın :( dünden beri haberleri takip ediyoruz, daha büyük bi deprem riski bulunmuyor diyorlar.
bu kadarla gelmiş geçmiş olsun rabbim herkesin yardımcısı olsun :(

şöyle tek katlı kafe tarzı bi yerde bütün günü geçirin dicem ama sen bide istirahat durumundasın :( dünden beri haberleri takip ediyoruz, daha büyük bi deprem riski bulunmuyor diyorlar.
bu kadarla gelmiş geçmiş olsun rabbim herkesin yardımcısı olsun :(
artçılar çok sık olur ve beni rahatsız ederse eğer çıkarım ama diğer türlü çok anlamı yok dışarda tuvalete bile giremeyen biri olarak dün bile çok zorlandım. Evet devamı olmayacak diyorlar inanmak istiyorum sakin kalmaya çalışıyorum gece eşim hiç uyumadı nöbet tuttu resmen şimdi biz uyandık annemle o uyudu

günaydın kızlar .Bugün modum çok düşük .Sabah yoğun bir bulantı ile güne başladım .Arkasına eşimle çok şiddetli bir kavga ettik .Aşırı duygusalım işyerinde ağlamadan günü nasıl bitireceğim bilmiyorum
günaydın canım, olur arada böyle tartışmalar sen sakin kalmaya çalış dertleşmek istersen bizimle dertleş rahatla içine atıp sıkıntı yapma kendine ve bebişlerine stres yapma kuzucum 🙏 duygusallık zaten ekstra çok olur normal olarak nefes al güzelce sakin bir müzik aç kulağına sana biraz iyi gelecektir 🤗

artçılar çok sık olur ve beni rahatsız ederse eğer çıkarım ama diğer türlü çok anlamı yok dışarda tuvalete bile giremeyen biri olarak dün bile çok zorlandım. Evet devamı olmayacak diyorlar inanmak istiyorum sakin kalmaya çalışıyorum gece eşim hiç uyumadı nöbet tuttu resmen şimdi biz uyandık annemle o uyudu
o deprem korkusunu o kadar iyi biliyorum ki, izmirde çok sık oluyor çocukluğumuzdan beri bu gerçekle yaşıyoruz.
yapılacak tek şey var o da her daim dışarı çıkacak şekilde tetikte olmak, arabada ya da kapı girişinde deprem çantası bulundurmak

Back
X