- 2 Haziran 2024
- 288
- 323
- 18
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33 te ağırlaşma başladı aynen valla.Kızlar 31den 32ye geçerken bir büyüme atağı mı oluyor bugün karnım çok büyüdü sankimisafir vardı biraz abarttım yeme işini ama bir günde olmaz sanki. 20-21 arasıda böyle olmuştu. Sizde durumlar nasıl?
Bol bol kremlenelim bu zamana çatlamadan gelebildik![]()
Merhaba bebeğine ve sana sağlık diliyorum inşallah güzelce gelişir büyür.Canımsın çok tesekkür ederim iyi haberler verelim hep inşallahmutlaka yAzarım gelişme oldukça
32den sonra bebek hızlı büyüyecek diyorlardı haklılarmış33 te ağırlaşma başladı aynen valla.
Ben 32'nin içindeyim. Salı 33'e gireceğiz. Son bir iki haftadır karnım büyüdü, ağırlaştım, nefesim zor yetiyor. Maşallah hem alttan sıkıştırıyor hem üstten. Göğüslerime kaburgalarıma doğru vuruyorKızlar 31den 32ye geçerken bir büyüme atağı mı oluyor bugün karnım çok büyüdü sankimisafir vardı biraz abarttım yeme işini ama bir günde olmaz sanki. 20-21 arasıda böyle olmuştu. Sizde durumlar nasıl?
Takip ettiğim bir çocuk doktoru var. Az önce fark ettim, o da Ecowell'i önermiş. Sanırım ondan alacağımBen içerikleri yazıp chatgpt üzerinden karşılaştırdım ecowell ürünleri daha temiz içerikli çıktı şampuan losyon güneş kremi ecowell aldım hatta indirimde şimdi ebebekte![]()
Aynen canım acıtmaya başladı. Çok şükür büyüyorlar. Ben de onu düşündüm ama yoktur canım. Uykuyu seven bebekler olsunlar inşallah.32den sonra bebek hızlı büyüyecek diyorlardı haklılarmış
Ve hiç durmuyor sürekli tekme hareket halinde acıtmaya başladı umarım yaramaz olmazanne karnındaki hareketlilik ve yaramazlık arasında ilişki var mı acaba
Her bebeğin ayrı oluyor sanırım büyüme atakları ama gerçekten karın büyüklüğü bir günde çok değişiyor,bende çok şaşırıyorum bu duruma bazende bebeğin pozisyonuyla alakalı daha büyük ya da küçük görünebiliyor sanırım. Benimde dün baya büyük gelmişti gözüme eşime dedim hatta bu kız yine bir gün de atak yaptıKızlar 31den 32ye geçerken bir büyüme atağı mı oluyor bugün karnım çok büyüdü sankimisafir vardı biraz abarttım yeme işini ama bir günde olmaz sanki. 20-21 arasıda böyle olmuştu. Sizde durumlar nasıl?
Yaaa hergün krem kullanıyor musunuz? Ona rağmen mi çatladı? Kaderimizse çekeriz napalımBen 32'nin içindeyim. Salı 33'e gireceğiz. Son bir iki haftadır karnım büyüdü, ağırlaştım, nefesim zor yetiyor. Maşallah hem alttan sıkıştırıyor hem üstten. Göğüslerime kaburgalarıma doğru vuruyorBüyüme atağı galiba, sizinki de odur. Çatlama konusunda da iki haftadır maşallah çatlaklarım kendini gösterdi. Hiç yok diyordum, meğer vaktini bekliyormuş
![]()
Ay umarım öyle olur bende babasıda uykuyu seviyoruz nolur oda sevsinAynen canım acıtmaya başladı. Çok şükür büyüyorlar. Ben de onu düşündüm ama yoktur canım. Uykuyu seven bebekler olsunlar inşallah.![]()
Bulundukları yerde çok önemli benim karnım çok büyümedi ilk hamileliğim, bide sanırım iç karnım mı geniş neyse artık o yüzden çok şükür henüz kaburga ağrıları falan başlamadı üst tarafta baskı hissetmiyorum ama geçenlerde 2 3 gün nerede duruyorduysa artık sürekli çok afedersiniz idrara sıkışıklığım varmış gibi tuvaletten çıkamadım, birde ben 7 haftalık hamileyken ameliyat oldum maalesef sezeryan dikişi gibi dikiş var karnımda gebelik devam ettiği içinde dikişler tam iyileşmedi, tekmeleri alt tarafta çok güçlüydü dikislerime dikislerime vurdu içerdenBen 32'nin içindeyim. Salı 33'e gireceğiz. Son bir iki haftadır karnım büyüdü, ağırlaştım, nefesim zor yetiyor. Maşallah hem alttan sıkıştırıyor hem üstten. Göğüslerime kaburgalarıma doğru vuruyorBüyüme atağı galiba, sizinki de odur. Çatlama konusunda da iki haftadır maşallah çatlaklarım kendini gösterdi. Hiç yok diyordum, meğer vaktini bekliyormuş
![]()
İlk aylardan beri Bioderma kullanıyorum. İlk gittiğim doktor önermişti. Sonra perinatologa geçtik. Ona da sordum. Sürün tabii kullanın ama ben şimdiye kadar bu kremlerin yağların çatlamanın önüne geçebildiğini görmedim dedi. Ve haklı çıktıYaaa hergün krem kullanıyor musunuz? Ona rağmen mi çatladı? Kaderimizse çekeriz napalım![]()
Instagram da siyah giyip çekiniyorlar bence güzel olurArkadaşlar fotoğraf çekimi yaptıracak olan var mı? Ben fotoğrafçıdan bilgi istedim. Uyguladığı paketleri ve fiyat tarifesini göndermiş. İçinden abartılı olmayan birini seçip yaptıracağız. Doğumdan sonra değil ama hamileyken stüdyoda eşimle birlikte çekim olsun istiyorum. Kıyafet düşünmeye başladım. Evde siyah şifon bir elbisem var. Göğüs altından büzmeli, tam hamile kıyafeti. Sadece bir kere giydim. Şimdi onu çekimlerde değerlendirmek istiyorum. Eşim de krem ceket, siyah pantolon giyecek. Ama bir arkadaşım içime kurt düşürdü renginden dolayı. Siz ne dersiniz? Siyah kötü mü olur?
aaaa doğru sırtı dönükken daha büyük olabilir aslında doğru söylüyorsunuz aklıma gelmemişti buHer bebeğin ayrı oluyor sanırım büyüme atakları ama gerçekten karın büyüklüğü bir günde çok değişiyor,bende çok şaşırıyorum bu duruma bazende bebeğin pozisyonuyla alakalı daha büyük ya da küçük görünebiliyor sanırım. Benimde dün baya büyük gelmişti gözüme eşime dedim hatta bu kız yine bir gün de atak yaptıbugün dünkü kadar büyük değildi, dün hareketleri daha az hissediliyordu, bgn yine dönüp duruyor içerde sanırım aldığı pozisyon karnımızın büyüklüğünü,hareketlerini hissetmemizi etkiliyor gibi geldi bana
Ah çok üzüldümBulundukları yerde çok önemli benim karnım çok büyümedi ilk hamileliğim, bide sanırım iç karnım mı geniş neyse artık o yüzden çok şükür henüz kaburga ağrıları falan başlamadı üst tarafta baskı hissetmiyorum ama geçenlerde 2 3 gün nerede duruyorduysa artık sürekli çok afedersiniz idrara sıkışıklığım varmış gibi tuvaletten çıkamadım, birde ben 7 haftalık hamileyken ameliyat oldum maalesef sezeryan dikişi gibi dikiş var karnımda gebelik devam ettiği içinde dikişler tam iyileşmedi, tekmeleri alt tarafta çok güçlüydü dikislerime dikislerime vurdu içerdençok canım yandı bir gece oturdum ağladım asla durmuyor benim canım yanıyor çok uykum var uyuyamıyorum sürekli tuvalate gidiyorum falan
tüm bu zorluklara rağmen mucize ötesi bir süreç değil mi
![]()
Ben baya talihsiz bir olay yaşadım, ikiz gebelikti benim ilk başta fakat bir kese boş ve tüpe yapışmış gebeliğin 7. Haftası çok büyük bir sancıyla doktoruma gittik ama ben sanciya dayanamıyorum bağırıyorum falan baya canım yanıyor hemen ayrıntılı ultrasona soktular iç kanama geçiriyorum boş kese sağ tüpüme yapışmış, doktorum acil ameliyata aldı beni sağlıklı olan keseyi yani şuan benimle olan keseyi kurtarmak için de sezeryan olur gibi kesi atıp sağ tüpümü ve boş keseyi aldılar, kanamayı temizlediler, bir ay yatmak zorunda kaldım bebege bir şey olmasın tekrar bi kanama alani olabilir diye , kabus gibi günlerdi hem acı çekiyorum hem bebeğim için endişeleniyorum hem ben çok hareketli bir insanım ama hiç kalkmadan yatmak zorundayım çok çok zor günlerdi ağlama krizleri geçiriyorum, eşimden Allah razı olsun çok anlayışlı sabırlıydi bebek gibi baktı bana. Zor gunlerdi ama geçti bebegimde ben de iyiyiz şükürler olsun ki. Şimdi hiç bir riskimiz yok yine aynı hareketli hayatıma döndüm yürüyüşümü sporumu yapiorum. O yüzden burada yatmak zorunda olan arkadaşları okuyunca tüylerim diken diken oluyor çok zor rabbim kolaylaştırsın yaşadıkları her şeyi hepimizin inşallah.Ah çok üzüldümSiz anlatırken yaşadım resmen
Ameliyattan bahsettiğinizi hatırlıyorum ama ne ameliyatı olduğunu soramamıştım. İnşallah şimdi iyisinizdir
Ya bu iç karın olayını benim için de söylüyorlar bazen ama ben anlamadım geniş mi değil mi açıkçasıBence karnım kocaman. Buna rağmen 30'a kadar çatlaksız geldim. Fakat işte sonradan patladık
Helali hoş olsun çocuğuma, lazerle düzelttiririz
![]()