2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Geçmis olsun.evde sıktığiniz elma armut suyuna karistirin.yada once ilaci agzina damlatip sonra meyve suyunu verin.

Kizlar kac atagimiz kaldi? Bu nedir arkadas ya, gunduz uykusu Yok gibi, sirf acik hava alsin, eve gelince uyusun diye disarlardan eve girmiyoruz hatun hala ayni duzen? Yenj nesil bebekler uykusu sevmiyow anlasilan

Kizlar kac atagimiz kaldi? Bu nedir arkadas ya, gunduz uykusu Yok gibi, sirf acik hava alsin, eve gelince uyusun diye disarlardan eve girmiyoruz hatun hala ayni duzen? Yenj nesil bebekler uykusu sevmiyow anlasilan

Şu bizimkinin atak takvimi. Gri olan yerler atak dönemi. 3 büyük atak dönemi daha var. Bitmiyordu...

Hangi mağazadan ve ne zaman almıştın? Şu an 2900 görünüyor yine

Kizlar birsey sorcam. Kaynanama ne zaman gelsem yada o gelse oglumu banyo yaptirdigimizda hemen abdest aldirttiyo ogluma. Kafasini fln islatiyo. Bende diyorum niye böyle yapiyorsn en son kafasini yikiycaz üsür yoksa. Ee abdestini her zaman aldirt fln bende kizdim dedim bu bir bebek ona ne abdesti aldirtiyorsun onu melekler yikiyor merak etme sen. Yok yok diyo. Siz böyle bise duydunuz mu? Benim bildigim böyle birsey yok ergen degil birsey degil sinirlerimi bozuyor öyle yapinca böyle koca kari seyleri.

Yok tabiki oyle bisey.
Eskiler aliskanlik olsun diye yapiyor heralde. Gereksiz geldi bana.ama zararida yoktur heralde.yikaniyor sonucta.bir rutuel uygulanmasinin kizilacak tarafi yok,inanc dahilinde.-tabiki ben kizima vaptiz mi vaftiz mi kelimenin dogru yazimini bilemedigim icin onemseyenlerden ozur dileyerek-
yapilmasini istemem.abdest ise sesimi cikarmam heralde.

zarari illaki yoktur ama o bebege farz degil ki. Herseyin zamani var anladigi zamanlarda ögretirsin biraz daha büyük olunca. Benim kizdigim nokta sadece böyle koca kari seyler yapilmasi batil inancdda ayni. Oglumun sacini kestirmek istedim yoooook anam 1 yasini doldurmadan olmaz. Neden ki? Bizimkiler biraz eski kafa tisörtle gezsem bile laf ediyolar o yüzden bu tür seylere sinirlenirim hemen:) yoksa abdeste karsi bi sorunum yok ama herseyin zamani var. Ben yurtdisindan gelin geldim onlrin düsüncesi benimkiyle cok fark var bazen anlasamiyoruz :)))

Kızlar evimde kullanmadıgım ve kullanmayacagım ilaçlar var cok değil çünkü gereksiz ilaç almam ama o birkaç kutuyu bile atmaya kıyamadım kullanılmayan ilaçları toplayan yer var mı?ya da imha edilme durumu?
Saglık ocagına sordum onceden alıyorduk ama şimdi almıyoruz dediler

Sizinle ayni dusunuyorum,yazfigim gibi.
Saç konusu ise islamiyette unutulmaya yakin bir sunnettir zaten.yenidoganlarda.

Valla ayni sizin gibiyim ilac konusunda.fazlasinida israfini da sevmiyorum.
Ben en son hamilelikteki insulun ve uclarini Soguk buz tankiyla tasiyarak ASM ye goturmustum.ha vitamin falan da vardi

Merhabalar,benim gibi disten sonra yemek yedirme problemi yasayan var mi? Agzina 2 kasık verince karşısında oynuyorum oglanin artik. Ama sonra bi bakiyorum yutmamis agzinda bekletiyo zibidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…