Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Ya benim iki tane hamiş pantolonum vardı ama artık göbüşümü çok sıkmaya başladı. İki pantolon daha aldım. Hamilelik sonuna kadar idare ederim diye düşünüyorum. Ama yine de nedense bi türlü giyecek hiç bir şeyim yok gibi hissediyorum. Hatta dün bebiş kıyafetleri bakıyordum avm de. Benimle beraber bakan bir kaç hamile daha vardı o kadar güzel giyinmişler ki resmen moralim bozuldu 🤣 reyondaki tüm hamile kıyafetlerini almak istedim ama zaten 2 buçuk ay anca giyebileceğim diye vazgeçtim 🤣 Öf kızlar bu duyguları tek ben mi yaşıyorum 🤣 giyecek hiç bi şeyim yok gibi
İşe giderken giyecek hiçbir şeyim kalmadı 🥲🥲🥲 sabahları ağlıyorum, eşim alalım diyo ama dediğin gibi 2 ay için almak istemiyorum zaten 35te ayrılırız heralde en geç 37ye kadar ben dayanamam bu hafta da 30 desek idare ederim sanırım 🥲🥲🥲🥲

Küçük hesaplarım ve ben

Kızceler gri olan genel olarak yorumları iyi begenilmis hafif daha az hantal gibi duran ama siyah olan da daha şık gibi gelen aklımda kalan model hangisini alayım? Bi de bana park yatak önerisi verir misiniz 70x110 ya da 70x120 olabilirse
Bende bu var

Ya benim iki tane hamiş pantolonum vardı ama artık göbüşümü çok sıkmaya başladı. İki pantolon daha aldım. Hamilelik sonuna kadar idare ederim diye düşünüyorum. Ama yine de nedense bi türlü giyecek hiç bir şeyim yok gibi hissediyorum. Hatta dün bebiş kıyafetleri bakıyordum avm de. Benimle beraber bakan bir kaç hamile daha vardı o kadar güzel giyinmişler ki resmen moralim bozuldu 🤣 reyondaki tüm hamile kıyafetlerini almak istedim ama zaten 2 buçuk ay anca giyebileceğim diye vazgeçtim 🤣 Öf kızlar bu duyguları tek ben mi yaşıyorum 🤣 giyecek hiç bi şeyim yok gibi
Aynısı ben aynısııı 😀 sanki hiç bir sey yakısmıyor hiçbir sey olmuyor bana 🥲 yazlıkları cıkardım 2 elbise oldu sadece üstüme yarım dünya gibiyim

Çok merak etme ulserlik değil, doğumdan sonra düzelecek inşallah, başlangıçtaki mide rahatsızlıklarının bı benzeri geliyor mide sıkıştıkca
Aynen öyle canım ya, işin kötüsü sadece ağrıyla bitmiyor anında bulantı ve kusma iki güne bir mutlaka yaşıyorum. Zaten çocuğun kilosu geride yediklerim de durmuyor iyice perişan oldum 🥺

Aynen öyle canım ya, işin kötüsü sadece ağrıyla bitmiyor anında bulantı ve kusma iki güne bir mutlaka yaşıyorum. Zaten çocuğun kilosu geride yediklerim de durmuyor iyice perişan oldum 🥺
Bebege kilo aldıracak şeyleri önce ye biraz mola ver sonra başka şeyler ye, sabahları çok rahatsız oluyorum diye aksam bı kaşık tahin yiyorum, sabah kalın bı dilim kaşar yiyorum kahvaltıyı hazırlamadan, biraz ara vermiş oluyorum o sürede, sonra bir yumurta yiyorum böyle aralıklarla yiyorum oturup tek seferde yemek mahvediyor, özellikle de bebeğe ne kilo aldıracak onlara öncelik veriyorum, salatalikta dokunuyor yeme

Aynısı ben aynısııı 😀 sanki hiç bir sey yakısmıyor hiçbir sey olmuyor bana 🥲 yazlıkları cıkardım 2 elbise oldu sadece üstüme yarım dünya gibiyim
Ben 2 tane elbise aldım 🥲🥲 34 beden her şey minicik minicik tişört desen el kadar...

Ağlayarak günlüğüme yazcam 🤣

Hahahhaha 🤣🤣🤣 yatmak istemiyor mu peki?
İlk gün bı bakayım falan dedi de sonra istemedi hiç, kardeşimi doktor versin bize icine koyalım ben sallarim diyor 😊 tabii beşiği kurarken oğluma da gezegenli pike falan aldım yeni gezegenli nevresim aldım (gezegenlere bayilr) beşikten sonra onun yenileri de takınca besige ilgisi kalmadı, biraz taktiksel çalıştım 😂😂

Kızlarr isim konusunda karar verdiniz mi ☺️
Kızım olacak inşallah hala karar veremedik ya ne kadar zormuş isim koymak 🥲🥲
Eylül ismini istiyordum Eylül de doğmadığından saçma olur vs diye çevremden tepki aldım 🙃
Şimdi de Rüya ismini düşünüyoruz ama nasıl sizce? Hiç tanıdığı olan var mı karakter olarak nasıl olurlar 😅
Bir de Duru düşünüyoruz 🙂

Kızlarr isim konusunda karar verdiniz mi ☺️
Kızım olacak inşallah hala karar veremedik ya ne kadar zormuş isim koymak 🥲🥲
Eylül ismini istiyordum Eylül de doğmadığından saçma olur vs diye çevremden tepki aldım 🙃
Şimdi de Rüya ismini düşünüyoruz ama nasıl sizce? Hiç tanıdığı olan var mı karakter olarak nasıl olurlar 😅
Bir de Duru düşünüyoruz 🙂
Eşinle içinize ne sinerse ona karar verin canım
Çevre ne diyor, saçma mı olur umursama hiç. Eylül ismi çok zarif ve tınısı güzel bence 💜 biz Luna Yaz koyacağız çok da eleştiri aldım ama umrumda mı, nooo :süslü:

Kızlar ben bundan da almayı düşünüyorum. Kullanan oldu mu?

Canım ben de evimize geçersek böyle bir şey alacağım şu an yerim dar ama kullanışlı buluyorum içine bir de oyun matı ve bol kırlent, girer uzanırım diye de düşündüm 😅 daha doğurmadan dinlenme hayali kurmak.

Back
X