• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Baska bir sebebi yoksa eger kilo durumunun bir arkadasima da sutun yagsiz kalitesiz gibi seyler soylenmis bebegi zayif oldugu icin simdi 1 yasinda cocugu her seyi yiyor gene de zayif diyor biraz da cocugun yapisi sanirim
Doktorda evlenmeden önceki kilomu bide eşimin kilosunu sordu o zaman fazla uğraşmaya gerek yok dedi

kizlar solgar brewest yeast i yani bira mayasi hapini iki gundur kullaniyorum. masallah memeler tas gibi oldu:halay: tavsiye ederim humanadan daha cok ise yariyor. tabi bi yemenize de dikkat edin ben salak gibi kilo vermek icin aksam yemeklerini gecistiryordum sutum bayagi azalmisti. ben de karar verdim kizim ek gidaya baslayana kadar rejim filan yapmayacagim. diyen kilolu desin banane cocuk dogurduk boru mu:kk77:

Kizlar kizim 5.ayini doldurunca dr randevu alip diyete baslamak istiyorum iyice kilo aldim hamileyken 5kilo almistim aslında dogumdan sonra bi 5daha aldim ama cok iri bi kadin oldum aynaya bsktikca canim sıkılıyor dr.gozetiminde birwz verip yaza dogru eski kiloma dusmek istiyorum siz ne ysptiniz yada yapacsksiniz:halay:
canim bebisin ek gidaya baslayinca basla. yoksa sut gercekten azaliyor. ben dediyetisyene gittim pismanim. isin kotusu hamileyken daha zayif daha fittim. dogumdan sonra plates topuna dondum. ama az daha sabir ne yapalim

Ben aksamlari yürüyüs yapmayi düsünüyorum. Esim bebise bakcak. Ama oda diyo beraber yapalim karanlikta nasil olcaksa bebisle bide hizlida yürüyemeyiz bakalim hele :)

kizlar solgar brewest yeast i yani bira mayasi hapini iki gundur kullaniyorum. masallah memeler tas gibi oldu:halay: tavsiye ederim humanadan daha cok ise yariyor. tabi bi yemenize de dikkat edin ben salak gibi kilo vermek icin aksam yemeklerini gecistiryordum sutum bayagi azalmisti. ben de karar verdim kizim ek gidaya baslayana kadar rejim filan yapmayacagim. diyen kilolu desin banane cocuk dogurduk boru mu:kk77:
Bende malt icecegini icecektim saolsunlar görümüm bide kaynana günah diye diye soguttular ondan beni hic deniyemedim bile :/

Kızlar geçen ay adet oldum ilk defa bi gün az bi kanamam oldu bi gün olmadı falan ama bu ay fenalardayım bi günde afedersiniz 4 tane dolu dolu ped değiştirdim lavaboda gelen de cabası bu sabah yatağa da bulaşmıştı korktum açıkçası bi fikri olan var mı

Kızlar geçen ay adet oldum ilk defa bi gün az bi kanamam oldu bi gün olmadı falan ama bu ay fenalardayım bi günde afedersiniz 4 tane dolu dolu ped değiştirdim lavaboda gelen de cabası bu sabah yatağa da bulaşmıştı korktum açıkçası bi fikri olan var mı
Ben 2. Adetimi oldum 2 gün önce. İlki de 2.si de aşırı yoğun geçti. Başka arkadaşların da çok yoğun geçmişti ilki.

canim benim bebegimde 5 aylik oldu sanki sutum biraz azaldi kullandigin hapi nereden aldin bi yan etkisi felan olurmu

canim benim bebegimde 5 aylik oldu sanki sutum biraz azaldi kullandigin hapi nereden aldin bi yan etkisi felan olurmu
canim eczaneden aldim. aslainda boyle bir haptan haberim yoktu. sutumun cok azaldiginj arkadasima soylemistim o da bu hapi onerdi. onun doktoru kullansin diye vermjs ve sutu eski düzenine donmus. doktor tavsiyeli bir de bu gida takviyesi ama tabi gene de doktoruna danis. ben malt icecigini icemiyordum boyle iyi oldu

Bu ay bebekleriniz kaç gr aldı....evdeki tartıya göre bizimki hiç almamış gozukuyo sut artık az mı geliyo acaba hareketlendiler ya mama mı versek biraz da bilemedim ki

Back