• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kaç aylık canım bebegın 4. Aydan sonra kilo artışı düşüyormuş
Benim bebeğim pazartesi tam 4 aylık olacak 34 haftalık doğdu 2300 gr şuan 3. Ayda 5160 gr dı şimdi evde tartıyorum 5500 gr olmuş gozukuyo evdeki tartıya göre ...gunde kaç bez değişiyorsunuz ben dolu dolu 3 -4 tane anca acaba sutum mu yetmiyo ama aç olsa ağlar bebek mutlu gayet çok da kusuyo of bilemedim ki

Maşallah sadece anne sutu mu veriyorsun günde kaç bez değişiyorsunuz dolu dolu 3 veya 4 bizim acaba yeterli değil mi
Sadece anne sütü veriyorum. Bezleri azaldı biraz. Doktorum tam doymuyor olabilir dedi. Normalde en az 7-8 dolu dolu çişli bez olurdu. Şimdi 2-3-4 gününe göre değişiyor ama önceye göre çok çok az. Daha sık emzirmeye çalışmak gerek.

Sadece anne sütü veriyorum. Bezleri azaldı biraz. Doktorum tam doymuyor olabilir dedi. Normalde en az 7-8 dolu dolu çişli bez olurdu. Şimdi 2-3-4 gününe göre değişiyor ama önceye göre çok çok az. Daha sık emzirmeye çalışmak gerek.
Hımm o zaman normal bizimki de yalnız değil en azından :)

Cocuklarin ilk 6 ay dogum kilosunu ikiye katlamasi gerekiyor. Bizimki 3 aylikken ikiye katladi. Bu ay 400 gram aldi. Fazla almadi yani. Ama hedeflenen kiloya zaten ulastigi icin az gram almasini cok umursamadim. Onemli olan ilk 3 ay her ay en az 500 gram almasi.

Cocuklarin ilk 6 ay dogum kilosunu ikiye katlamasi gerekiyor. Bizimki 3 aylikken ikiye katladi. Bu ay 400 gram aldi. Fazla almadi yani. Ama hedeflenen kiloya zaten ulastigi icin az gram almasini cok umursamadim. Onemli olan ilk 3 ay her ay en az 500 gram almasi.
benimki 4. ayda 4e katladı kilosunu çünkü zaten 1,5 kg doğmuştu yavrum :KK48: hala pek küçük ama sağlık sorunu yok prematüremin dert değil nasılsa büyür

kızlar bizde 4.ay kontrolüne gittiğimizde kızım 500gr almıştı buaya kadar hep 1kg alıyodu artık normal dedi çünkü hareketlendiği için zaten 3.ay kontrolünde söylemişti artık kilo alması yavaşlıcak diye. anne sütüne devam önemli olan sağlıkları kiloyu çok takmayın bence

Benim bebeğim pazartesi tam 4 aylık olacak 34 haftalık doğdu 2300 gr şuan 3. Ayda 5160 gr dı şimdi evde tartıyorum 5500 gr olmuş gozukuyo evdeki tartıya göre ...gunde kaç bez değişiyorsunuz ben dolu dolu 3 -4 tane anca acaba sutum mu yetmiyo ama aç olsa ağlar bebek mutlu gayet çok da kusuyo of bilemedim ki
Ben 8 9 bez değiştiriyorum.kusması iyi.sütün yetiyordur.benım bebegım bu ay da 1 kg almış biraz iri gidiyor 7900 dü kilosu.ama sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar bosver

Ben 8 9 bez değiştiriyorum.kusması iyi.sütün yetiyordur.benım bebegım bu ay da 1 kg almış biraz iri gidiyor 7900 dü kilosu.ama sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar bosver
Maşallah yavrucuğuna Allah nazarlardan saklasın inşallah yetiyordur aç kalıp zayıf kalmıyordur kuzum

benimki 4. ayda 4e katladı kilosunu çünkü zaten 1,5 kg doğmuştu yavrum :KK48: hala pek küçük ama sağlık sorunu yok prematüremin dert değil nasılsa büyür
Kuzum benim ya nasil aglamistim dua etmistim onun icin. Her okuyusumda agliyordum. Masallah yavruma. Tabi prematureler icin bu gecerli degildir diye dusunuyorum.

kızlar oğlumda burun akıntısı var dr götürdük nemlendirin temizliyin dedi yapıyoruz güç bela nefret ediyor çok ağlıyor sizin bildiğiniz kolay yolu var mı uyuyamıyor emmekte zorluk çekiyor

Arkadaslar 2 gündür oğlum uyurken tam uykuya geçiş sırasında titremeye başlıyor emerek uyuyor boşta kalan kolu ve kafası hafıf tıtrıyor bugun korktum artık neden olabılır ki.yarında olursa doktora goturecegım.sizlerde de oluyor mu bu anormal bişeymi

Back