• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hametan ve travacort u karıştırıp 3 gün sabah akşam sürdüm geçti çok şükür ama özellikle altını silip kremleri sürmeden önce muhakkak havalandır biraz nemli kalmaması lazım
Kullandım hatta baya havalandiriyorum süreklide yıkıyorum. Kaç tanede bez değiştirdim. Molfix biraz daha iyi geldi ona devam edicez inş geçer

4.ayda meme reddi oluyor diyorlar 4.aya girenler var mı bebişlerde red sorunu yaşadınız mı? Oğlum 3.ayı haftaya bitiricek ama şimdiden meme emmek istemiyor gibi hemen dikkati dağılıyor bide çabuk gaz oluyor midede 5 dk bile düzgün emmiyor herseferinde tek meme emiyor.:KK43:

Canm benim sağlık ocağim decavite devam dedi, hatta kendi verdi decavite devam ediyorum normal doktorumda ferro sanol kullanmamı istemişti bende 3.aya kadar onu da kullandım ama şimdi kendiligimden onu bıraktım birde sağlık ocağı yine monavit damla vermişti arada oni kullaniyorum
Bende kullanmaya devam edeyim o zaman en azından evdekiler bitene kadar :)

4.ayda meme reddi oluyor diyorlar 4.aya girenler var mı bebişlerde red sorunu yaşadınız mı? Oğlum 3.ayı haftaya bitiricek ama şimdiden meme emmek istemiyor gibi hemen dikkati dağılıyor bide çabuk gaz oluyor midede 5 dk bile düzgün emmiyor herseferinde tek meme emiyor.:KK43:
bu aylarda bebekler meme emmek istemezler biraz inatci olurlar benim ki zor tutuyor emmek istemiyor zorda olsa tutturmaya calisiyorum 6.ve 7.aylarda ise bu sefer memeye baglaniyorlar sorda olsa verin

Selam kizlar nasilsiniz? Nasil gidiyor bebislerle. Biz öyle ugrasiyoz bazen sütüm iyi oluyor bazen azaliyor. Bazen ac oldugunda mama vermeye calisiyorum ama hic bir sekilde kabul etmiyor onu. Ac oluyor üzülüyorum. Ve kakasida cok kötü kokuyor ve hala mukuslu. Balgami var hala gecmedi acaba ondan mi mukuslu diye düsünüyorum. Öksürüyo dolayisiyla. Götürdüm saglil ocagina hic biseysi yok diyor anlamadim :(

Selam kizlar nasilsiniz? Nasil gidiyor bebislerle. Biz öyle ugrasiyoz bazen sütüm iyi oluyor bazen azaliyor. Bazen ac oldugunda mama vermeye calisiyorum ama hic bir sekilde kabul etmiyor onu. Ac oluyor üzülüyorum. Ve kakasida cok kötü kokuyor ve hala mukuslu. Balgami var hala gecmedi acaba ondan mi mukuslu diye düsünüyorum. Öksürüyo dolayisiyla. Götürdüm saglil ocagina hic biseysi yok diyor anlamadim :(
Sağlık ocağının anlayacağını sanmıyorum...çocuk doktoru görse daha iyi olur bence...bizimkinide bi gorseniz vucudu kıpkırmı sivilce gibi isilikmi nedir hele eklem yerleri koltuk altı yara gibi yavrum yıkadım azıcık rahat etti uyudu ...

Bu hamilelik de karında çıkan çizgi geçti mi sizde benimki hala duruyo bide sezeryan kesiği haç işareti gibi karnımda iz var ...psikolojimi bozuyor

Sağlık ocağının anlayacağını sanmıyorum...çocuk doktoru görse daha iyi olur bence...bizimkinide bi gorseniz vucudu kıpkırmı sivilce gibi isilikmi nedir hele eklem yerleri koltuk altı yara gibi yavrum yıkadım azıcık rahat etti uyudu ...
Aynen oglumda oyle. hava çok sicak yıkanınca iyi geliyor bide memede çok terliyor hergün yikiyorum

Günaydin kizlar bebislerle araniz nasil.benim kiz elini agzindan hic cekmiyor hani dis cikaran cocuklar olurya ayni oyle.acaba dis etimi kasiniyor

Günaydin kizlar bebislerle araniz nasil.benim kiz elini agzindan hic cekmiyor hani dis cikaran cocuklar olurya ayni oyle.acaba dis etimi kasiniyor
Aynı şeyle karşılaştım o yüzden emziği ağzına koymaya başladım en azından elleri ıslak olmuyo hem elini her yere sürüyor diye düşündüm bilmiyorum emzik konusunda yanlış mı yaptım ...ay bu annelikde biraz rahat kafalı olmak lazım sanırım ben hiç beceremiyorum artık insanlara dalga konusu oldum onu yaptı ne yapim bunu yaptı ne yapim acaba doktora mı gitsem az mı kilo aldı sut yeterli mi kaka niye yapmadı vs.vs

Aynı şeyle karşılaştım o yüzden emziği ağzına koymaya başladım en azından elleri ıslak olmuyo hem elini her yere sürüyor diye düşündüm bilmiyorum emzik konusunda yanlış mı yaptım ...ay bu annelikde biraz rahat kafalı olmak lazım sanırım ben hiç beceremiyorum artık insanlara dalga konusu oldum onu yaptı ne yapim bunu yaptı ne yapim acaba doktora mı gitsem az mı kilo aldı sut yeterli mi kaka niye yapmadı vs.vs
bende ayniyim cnm.daha once aile esrafinda vurdumduymaz biri olarak taninirdim.simdide pimpirikli diyorlar.insanlara yaranamazsin cnm.bir qra emzik aliyordu ama el emmesjnden sonra emzik de kabul etmez oldu.1 dk tutsa emzigi sukrediyorum.atip emzigi hemen elini emio

Back