• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selam arkadaşlar nasılsınız? Bebiş doğunca uğranmıyormuş buralara:KK66:
@Dadli çok sevindim sonucuna. @efsunsuz nasılsın arkadaşım kuzun nasıl? dnzderya dnzderya sen nasılsın bebiş toparlandı mı iyice?
Selam canımmmmm çok şükür toparlanıyoruz dün kontrol günümüzdü tammm 1.5 kg almş yavrum 1 ayda. Yaşıtlarını yakalamak için gayrette maşallah:nazar: önümüzdeki cumartesi de sunnet olacak. Ben işe başlamadan halletmek istedik. Sizden nber senin minnoş nasıl kız mıydı erkek mi:olamaz:

dnzderya dnzderya canim sen ve bebisin nasilsiniz? Aklima geldin :KK200:
Ah teşekkür ederim ne guzel hatırlanmak zaman zaman okuyorum sizleri ama ne mayıs annesi olabildim ne de normal nisan. Nisan bebeklerinden gerideyiz mayısl mı kıyaslamalıyım gelişmeleri bilemiyorum. Genel olarak iyiyiz çok şükür sadece sütüm olmdı mamayla besleniyor yavrum 5.7 kg olmuşuz çok şükür bin şükür. Siz nasılsınız...

Ah teşekkür ederim ne guzel hatırlanmak zaman zaman okuyorum sizleri ama ne mayıs annesi olabildim ne de normal nisan. Nisan bebeklerinden gerideyiz mayısl mı kıyaslamalıyım gelişmeleri bilemiyorum. Genel olarak iyiyiz çok şükür sadece sütüm olmdı mamayla besleniyor yavrum 5.7 kg olmuşuz çok şükür bin şükür. Siz nasılsınız...
Ohhh masallah canim, senin minnos ozel ya kimseyle kiyaslama bence :KK200: bizde iki gün sonra 3 ayimizi doldurucaz, buyuyoruz iste teyzesi:anne:

Bugün biraz kan geldi acaba adet mi olacağım var mı aranızda adet olan ...sadece emziriyorum ama yine de adet olabilir miyim yoksa bu kan başka bişi mi

Kızlar benim sutum mu azaldı acaba eskiden göğüs pedi ıslanırdı şimdilerde ıslanmıyo çocuk buyudukçe sutun artması gerekmiyor mu sizde durum nedir
Terbiye olmuştur göğüslerin. Benim de çok akardı ama uzun süredir ıslanma vs olmuyor. Endişe etme ;)
Ya bende aynı durumdayim merak ediyordum herkeste mi böyle acaba üstelik bebisim maksimum 5 dakika emiyor artik süt olmadigi icin mi acaba diye düsünüyorum.
Terbiye oluyor göğüsler. İlk zamanlardaki gibi olmaz merak etme herkesin o şekilde
Bugün biraz kan geldi acaba adet mi olacağım var mı aranızda adet olan ...sadece emziriyorum ama yine de adet olabilir miyim yoksa bu kan başka bişi mi
Geçen ay bir kerelik lekelenme yaşamıştım. Ama bu hafta çok yoğun şekilde adet oldum. Çok düzenli ve sık emzirmeme rağmen oldum. Herkesin farklı oluyor benim erken oldu ama memnunum göbek hızlı iniyor bu şekilde ;)

Terbiye olmuştur göğüslerin. Benim de çok akardı ama uzun süredir ıslanma vs olmuyor. Endişe etme ;)

Terbiye oluyor göğüsler. İlk zamanlardaki gibi olmaz merak etme herkesin o şekilde

Geçen ay bir kerelik lekelenme yaşamıştım. Ama bu hafta çok yoğun şekilde adet oldum. Çok düzenli ve sık emzirmeme rağmen oldum. Herkesin farklı oluyor benim erken oldu ama memnunum göbek hızlı iniyor bu şekilde ;)
Korunmasız Bi ilişkimiz varda ondan da korktum açıkçası...inşallah adettir...bende düzenli emziriyorum ama demekki dediğin gibi herkes farklı

ben 3.adetimi oluyorum:KK49: doğmdan sonra 50.gün işk adetimi oldm sonrasında tık tık eski düzeniyle devam etti. olabildğnce emzirmeye çalışıorm sütüm yeterli değil ama sadece emziren ve sütü gayet yeterli olan bir arkadasımda aynı benim gbi hemen adet oldu

acabaa d vitamini haricinde bebişlere verdğinz başka vitaminler varmı? oğluşumn saçları dökülüyor :( vitamin eksikliğnden kaynaklı olabilirmi ki

ben 3.adetimi oluyorum:KK49: doğmdan sonra 50.gün işk adetimi oldm sonrasında tık tık eski düzeniyle devam etti. olabildğnce emzirmeye çalışıorm sütüm yeterli değil ama sadece emziren ve sütü gayet yeterli olan bir arkadasımda aynı benim gbi hemen adet oldu
sezeryan mıydı doğum bide ilk adetinde fazla kan vs bi sıkıntı oldu mu

Rotavirüs aşı yaptıralım mı kızlar
Aklım karıştı
Bikaç doktora danıştık yaptırın diyende var yaptırmayın diyen de

Bende terettut içerisindeydim bi arkadaşın yiğeninş o hastalıktan olan birinin yattığı yere yatırmışlar hemencecik kapmış oyle dedi bende yaptırmaya karar verdim

Terbiye olmuştur göğüslerin. Benim de çok akardı ama uzun süredir ıslanma vs olmuyor. Endişe etme :KK66:

Geçen ay bir kerelik lekelenme yaşamıştım. Ama bu hafta çok yoğun şekilde adet oldum. Çok düzenli ve sık emzirmeme rağmen oldum. Herkesin farklı oluyor benim erken oldu ama memnunum göbek hızlı iniyor bu şekilde :KK66:
Canim bende onu merak ediyodum bende henuz adet olmadim yediklerime dikkat etmeme ragmen kilo veremiyorum gobegimde var adet olunca kilo vermen hizlanir diyolar adet olduktan sonra farkettimi sende yani

Canim bende onu merak ediyodum bende henuz adet olmadim yediklerime dikkat etmeme ragmen kilo veremiyorum gobegimde var adet olunca kilo vermen hizlanir diyolar adet olduktan sonra farkettimi sende yani
Bende aynı valla bir gr gitmiyor
Adet olsa daha farklı olur diye düşünüyorum bakalım inşallah öyle olur

Back