- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
- Konu Sahibi endless love
- #56.501
Cok degisik bisey neden sogan
:) bilmem.
Icerigindeki biseyden olsa gerek. Ben hamileyken hep oyle yapip iyilestirdim kendimi
Ev cok pis kokuyor :) ama hastalik gidiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok degisik bisey neden sogan
Selam canımmmmm çok şükür toparlanıyoruz dün kontrol günümüzdü tammm 1.5 kg almş yavrum 1 ayda. Yaşıtlarını yakalamak için gayrette maşallah önümüzdeki cumartesi de sunnet olacak. Ben işe başlamadan halletmek istedik. Sizden nber senin minnoş nasıl kız mıydı erkek mi
Ah teşekkür ederim ne guzel hatırlanmak zaman zaman okuyorum sizleri ama ne mayıs annesi olabildim ne de normal nisan. Nisan bebeklerinden gerideyiz mayısl mı kıyaslamalıyım gelişmeleri bilemiyorum. Genel olarak iyiyiz çok şükür sadece sütüm olmdı mamayla besleniyor yavrum 5.7 kg olmuşuz çok şükür bin şükür. Siz nasılsınız...dnzderya canim sen ve bebisin nasilsiniz? Aklima geldin
Ohhh masallah canim, senin minnos ozel ya kimseyle kiyaslama bence bizde iki gün sonra 3 ayimizi doldurucaz, buyuyoruz iste teyzesiAh teşekkür ederim ne guzel hatırlanmak zaman zaman okuyorum sizleri ama ne mayıs annesi olabildim ne de normal nisan. Nisan bebeklerinden gerideyiz mayısl mı kıyaslamalıyım gelişmeleri bilemiyorum. Genel olarak iyiyiz çok şükür sadece sütüm olmdı mamayla besleniyor yavrum 5.7 kg olmuşuz çok şükür bin şükür. Siz nasılsınız...
Terbiye olmuştur göğüslerin. Benim de çok akardı ama uzun süredir ıslanma vs olmuyor. Endişe etmeKızlar benim sutum mu azaldı acaba eskiden göğüs pedi ıslanırdı şimdilerde ıslanmıyo çocuk buyudukçe sutun artması gerekmiyor mu sizde durum nedir
Terbiye oluyor göğüsler. İlk zamanlardaki gibi olmaz merak etme herkesin o şekildeYa bende aynı durumdayim merak ediyordum herkeste mi böyle acaba üstelik bebisim maksimum 5 dakika emiyor artik süt olmadigi icin mi acaba diye düsünüyorum.
Geçen ay bir kerelik lekelenme yaşamıştım. Ama bu hafta çok yoğun şekilde adet oldum. Çok düzenli ve sık emzirmeme rağmen oldum. Herkesin farklı oluyor benim erken oldu ama memnunum göbek hızlı iniyor bu şekildeBugün biraz kan geldi acaba adet mi olacağım var mı aranızda adet olan ...sadece emziriyorum ama yine de adet olabilir miyim yoksa bu kan başka bişi mi
Korunmasız Bi ilişkimiz varda ondan da korktum açıkçası...inşallah adettir...bende düzenli emziriyorum ama demekki dediğin gibi herkes farklıTerbiye olmuştur göğüslerin. Benim de çok akardı ama uzun süredir ıslanma vs olmuyor. Endişe etme
Terbiye oluyor göğüsler. İlk zamanlardaki gibi olmaz merak etme herkesin o şekilde
Geçen ay bir kerelik lekelenme yaşamıştım. Ama bu hafta çok yoğun şekilde adet oldum. Çok düzenli ve sık emzirmeme rağmen oldum. Herkesin farklı oluyor benim erken oldu ama memnunum göbek hızlı iniyor bu şekilde
ben 3.adetimi oluyorum doğmdan sonra 50.gün işk adetimi oldm sonrasında tık tık eski düzeniyle devam etti. olabildğnce emzirmeye çalışıorm sütüm yeterli değil ama sadece emziren ve sütü gayet yeterli olan bir arkadasımda aynı benim gbi hemen adet olduBugün biraz kan geldi acaba adet mi olacağım var mı aranızda adet olan ...sadece emziriyorum ama yine de adet olabilir miyim yoksa bu kan başka bişi mi
sezeryan mıydı doğum bide ilk adetinde fazla kan vs bi sıkıntı oldu muben 3.adetimi oluyorum doğmdan sonra 50.gün işk adetimi oldm sonrasında tık tık eski düzeniyle devam etti. olabildğnce emzirmeye çalışıorm sütüm yeterli değil ama sadece emziren ve sütü gayet yeterli olan bir arkadasımda aynı benim gbi hemen adet oldu
Yurt dısında zorunlu bir aşıymış bende cok araştirdim ve sonunda yaptirdimRotavirüs aşı yaptıralım mı kızlar
Aklım karıştı
Bikaç doktora danıştık yaptırın diyende var yaptırmayın diyen de
Saçların dökülmesi normal dökülüp yerine kalıcı saçları çikacakacabaa d vitamini haricinde bebişlere verdğinz başka vitaminler varmı? oğluşumn saçları dökülüyor vitamin eksikliğnden kaynaklı olabilirmi ki
Canim bende onu merak ediyodum bende henuz adet olmadim yediklerime dikkat etmeme ragmen kilo veremiyorum gobegimde var adet olunca kilo vermen hizlanir diyolar adet olduktan sonra farkettimi sende yaniTerbiye olmuştur göğüslerin. Benim de çok akardı ama uzun süredir ıslanma vs olmuyor. Endişe etme
Terbiye oluyor göğüsler. İlk zamanlardaki gibi olmaz merak etme herkesin o şekilde
Geçen ay bir kerelik lekelenme yaşamıştım. Ama bu hafta çok yoğun şekilde adet oldum. Çok düzenli ve sık emzirmeme rağmen oldum. Herkesin farklı oluyor benim erken oldu ama memnunum göbek hızlı iniyor bu şekilde
Biraz geç oldu sanırım çözüm buldunuz mu bilmiyorum ama biz gaz problemini sab simplex diye bir ilaçla aşabildik. Çok can sıkıcı bir problem, umarım düzelir ve bebeğiniz keyifle uyur.Benim kizimda gaz sorunu var uyurken hep kivraniyor sikiyor kendini
Bende aynı valla bir gr gitmiyorCanim bende onu merak ediyodum bende henuz adet olmadim yediklerime dikkat etmeme ragmen kilo veremiyorum gobegimde var adet olunca kilo vermen hizlanir diyolar adet olduktan sonra farkettimi sende yani
ben 3.adetimi olmamla karnım düm düz oldu vala spor yapmama fırsat kalmadı. ama sıkılaşmak adına spora başlayacağımBende aynı valla bir gr gitmiyor
Adet olsa daha farklı olur diye düşünüyorum bakalım inşallah öyle olur
Hayir hala var tesekkur ederim denerimBiraz geç oldu sanırım çözüm buldunuz mu bilmiyorum ama biz gaz problemini sab simplex diye bir ilaçla aşabildik. Çok can sıkıcı bir problem, umarım düzelir ve bebeğiniz keyifle uyur.