• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Rota aşısını yaptırdık dun karnı gurul gurul sesler çıkarıyor :) sanki emmek de istemiyo zorlamaya başladım iki emip bırakıyor uykuya düşüyor....hala kaka falan yapmadı ...kafamda deli sorular ...bebeğin uyumasıda pek bi garipmiş 3 ay sonra böyle bişi görünce haliyle şaştım uyku nedir bilmez aslında

Bebedoor sanırım başlarda ememediği için sağıp koyuyordum dolaba binerona dokup içiriyordum acıkınca şimdi arkadaşın dediği gibi anca doyuyor poşetleri kullanmıyorum
Bende başlarda çoktu sagmadim şimdi pişman oldum sanki geri gitmiş gibi anca yetiyor.süt arttırıcı ya basladim tekrar. Sanki meme boş gibi oglumda sinirleniyor emerken

Ben aventin kullanıyorum sütüm az olduğunda falan cıkartıp verıyorum.ilk zamanlar çoktu sütüm baya sağıp dolaba attım artık sagamıyorum bebegımı anca doyuruyor
Demek bu sorun bi bende yokmuş çok üzülüyorum neden azaldı diye yetmiyor gibi geliyor hep. rezene içiyorum devamlı süt arttırıcı ya başladım çocuğum da uyuyan bebek değil haliyle yorgunluktan sütte uretemiyorum :KK12:

Rota aşısını yaptırdık dun karnı gurul gurul sesler çıkarıyor :) sanki emmek de istemiyo zorlamaya başladım iki emip bırakıyor uykuya düşüyor....hala kaka falan yapmadı ...kafamda deli sorular ...bebeğin uyumasıda pek bi garipmiş 3 ay sonra böyle bişi görünce haliyle şaştım uyku nedir bilmez aslında
Dr 3 gün kaka yapmaması normal dedi bize cuma yaptırdık bizde. Bu aylarda olur dedi kaka sayısı azaldı bizimkinde de

Kizlar benimde suttum baya azaldi sanki bos :/ seyahat edicem sagim dedim yolculuk icin ama cok az cikti. Bu aralar suyu fazla icemiyorum acaba ondan mi sizde var mi ayni sorun

Kızlar sütünüzün azaldığını sanmayın memeler terbiye oluyor ilk aylarda süt üretimi kontrolsüz olduğu için süt üretimi fazla oluyor zamanla bebeğin ihtiyacı ve emme sıklığını göre üretiyor arz talep döngüsüne göre. Rahat olun sık sık emzirin sizin az sandığınızdan fazlasını emiyordur emin olun. Sağdığınızda az çıkması normal hiçbir pompa bebeğin emmesiyle çıkardığı süt miktarını çıkaramaz o yüzden içiniz rahat emziri

Kızlar sütünüzün azaldığını sanmayın memeler terbiye oluyor ilk aylarda süt üretimi kontrolsüz olduğu için süt üretimi fazla oluyor zamanla bebeğin ihtiyacı ve emme sıklığını göre üretiyor arz talep döngüsüne göre. Rahat olun sık sık emzirin sizin az sandığınızdan fazlasını emiyordur emin olun. Sağdığınızda az çıkması normal hiçbir pompa bebeğin emmesiyle çıkardığı süt miktarını çıkaramaz o yüzden içiniz rahat emziri
Memede süt gelmiyor gibi sürekli memede ağlıyor sinirleniyor. Gecede uyumuyor hep aç gibi mecbur başladım arttırıcı ya :dua:

Bende başlarda çoktu sagmadim şimdi pişman oldum sanki geri gitmiş gibi anca yetiyor.süt arttırıcı ya basladim tekrar. Sanki meme boş gibi oglumda sinirleniyor emerken
emerkn bnm ki de sinirli hem emmek istio hem emmemek tepiniyor :) ama nette arastirdim on sut fazlaliginda ve gaz sancida ole oluomus

Merhba kizlar oglum hala üst solunum yolu enfeksyonu geciriyor. Tekrar abtibyotige baslaidk cok üzülüyom. Dktorum dwdi 4. aydan meyve su ve sebze corbasin baslaya bilirsin dedi de... ben daha kararsizim cok erken degilmi. Siz ne zaman baslamayi düsünüyorsunuz. Bi yandan diyom iyi olur sanki doymuyor oglum gibime geliyor. Hayirlisi bi bakalim hele

Merhba kizlar oglum hala üst solunum yolu enfeksyonu geciriyor. Tekrar abtibyotige baslaidk cok üzülüyom. Dktorum dwdi 4. aydan meyve su ve sebze corbasin baslaya bilirsin dedi de... ben daha kararsizim cok erken degilmi. Siz ne zaman baslamayi düsünüyorsunuz. Bi yandan diyom iyi olur sanki doymuyor oglum gibime geliyor. Hayirlisi bi bakalim hele
Benim oglumda anne sutu almadigi icin 4. Aydan sonra meyve suyu ve sebze corbasjni tatirmaya baslayabilirsin dedi doktor

Demek bu sorun bi bende yokmuş çok üzülüyorum neden azaldı diye yetmiyor gibi geliyor hep. rezene içiyorum devamlı süt arttırıcı ya başladım çocuğum da uyuyan bebek değil haliyle yorgunluktan sütte uretemiyorum :KK12:
Her annenin sütü yeter miş bebeğine yetmıyor dıye düşünme bolbol emzir benım bebegımde çok hareketli sagolsun.eskıden goguslerım sert oluyordu şişiyordu artık yumuşacık ama süt var yani yetiyordur kilo alıyor yani.bende rezene içiyorum bırde TaZe incir yıyorum çok güzel süt yapıyor.süt arttırıcı ne içiyorsun

arkadaslar bir urun kesfetrim bebedor olk disligm.emzikten biberona gecis 3 ay liktsn itibaren kullanilabiliniyormus.kizim elini cok emiyor diye aldim.sevdi tutuo agzina goturuo bazen sikilio ama gene de is gordu tavsiye ederim

Back