- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
- Konu Sahibi endless love
- #56.521
Kızlar decavit le ferro sanol kullanan var mı kendimi çok halsiz hissediyorum başlasam mı diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhakkak bir suru şey denemişsizdir ama bende fikrimi söylemek istedim humananın still tea var emziren anneler için ondan içiyorum gayet bebekde işe yarıyo sanırım veya bizde yaramıştır ilaç vermekten iyidir en azından denemeni oneririmHayir hala var tesekkur ederim denerim
Sap simplexi bende tavsiye ederim iyi bir gaz ilaci bizimkinide rahatlatti birazHayir hala var tesekkur ederim denerim
Malasef kizim hic emmedi mama veriyorumMuhakkak bir suru şey denemişsizdir ama bende fikrimi söylemek istedim humananın still tea var emziren anneler için ondan içiyorum gayet bebekde işe yarıyo sanırım veya bizde yaramıştır ilaç vermekten iyidir en azından denemeni oneririm
Sende normal doğum yapmıştın dimi? Doğumdan sonra lohusalikta çok kanamam oldu 3 aya yaklaştı oğlum hala adet olmadım. Ara ara adet sancısı gibi sancı oluyor ama hala yokCanim bende onu merak ediyodum bende henuz adet olmadim yediklerime dikkat etmeme ragmen kilo veremiyorum gobegimde var adet olunca kilo vermen hizlanir diyolar adet olduktan sonra farkettimi sende yani
Decavitı istedim dr dan gebelik bittiği için yazamiyorlarmis c vitamini aldım ecz onu kullanıyorum bi tüp bitirdim daha iyi gibiyim.Kızlar decavit le ferro sanol kullanan var mı kendimi çok halsiz hissediyorum başlasam mı diye düşünüyorum
Evet normal olmustu benimde kanamam cok oldu lohusaligin ilk donemlerinde ve bende halen adet olmadim sancimda yok hic ustelik emzirmiyorumda.olsamda rahatlasam kendimi sis hissediyorum halenSende normal doğum yapmıştın dimi? Doğumdan sonra lohusalikta çok kanamam oldu 3 aya yaklaştı oğlum hala adet olmadım. Ara ara adet sancısı gibi sancı oluyor ama hala yok
Spiral kanamaya arttiriyor diye vazgectim.. doktorumda 6 ay sonra dogum kontrol hapi kullana bilirsin dedi. Bende 6 ayi bekliyom onu kullancamKizlar dogumdan sonra hangi korunma yontemini kullaniyorsunuz?
Ben emziren kadinlar icin dogum hapu kullaniyorum ve dogal olarak adet olmicam baska korunma yontemleri arastiriyorum
Spiral kanamaya arttiriyor diye vazgectim.. doktorumda 6 ay sonra dogum kontrol hapi kullana bilirsin dedi. Bende 6 ayi bekliyom onu kullancamKizlar dogumdan sonra hangi korunma yontemini kullaniyorsunuz?
Ben emziren kadinlar icin dogum hapu kullaniyorum ve dogal olarak adet olmicam baska korunma yontemleri arastiriyorum
bende nasil korunmaliyim bilmiyorum.ben dogum kontrol hapi emzirirken kullanilmaz diye biliyordum sasirdimSpiral kanamaya arttiriyor diye vazgectim.. doktorumda 6 ay sonra dogum kontrol hapi kullana bilirsin dedi. Bende 6 ayi bekliyom onu kullancam
Decaviti sağlık ocakları da veriyor. Ben doğumdan sonra sağlık ocağından aldım.Decavitı istedim dr dan gebelik bittiği için yazamiyorlarmis c vitamini aldım ecz onu kullanıyorum bi tüp bitirdim daha iyi gibiyim.
Ogretmen olan arkadaslar vardi grupta sut izni icin ne dusunuyorsunuz nasil kullanacaksiniz bu konudaki haklarimiz neler tam olarak
Kızlar oğlumun poposunda geçmek bilmeyen pişik var ama yara gibi kırmızı noktacik şeklinde kremler verdi dr ama azalacağına arttı. Böyle bişey yaşayan var mı ne kullanıyorsunuz?
Kızlar decavit le ferro sanol kullanan var mı kendimi çok halsiz hissediyorum başlasam mı diye düşünüyorum
bende nasil korunmaliyim bilmiyorum.ben dogum kontrol hapi emzirirken kullanilmaz diye biliyordum sasirdim
hapin adi ne peki
Önceden yasmin kullaniyodumda 6 ay gecince doktora bi gidecem hangisini önercek diye.bende nasil korunmaliyim bilmiyorum.ben dogum kontrol hapi emzirirken kullanilmaz diye biliyordum sasirdim
hapin adi ne peki
Ben emziriyorum ama hala yok sıcak basmalari çık oluyor bide acayip gerginimEvet normal olmustu benimde kanamam cok oldu lohusaligin ilk donemlerinde ve bende halen adet olmadim sancimda yok hic ustelik emzirmiyorumda.olsamda rahatlasam kendimi sis hissediyorum halen
Aa hiç bilmiyordum aşı için gidicez söyliyim versinler bari çok iyi geliyordu doğum yaptığımda kalan vitaminlerim vardı kullanmistimDecaviti sağlık ocakları da veriyor. Ben doğumdan sonra sağlık ocağından aldım.