• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydin kizlar bebislerle araniz nasil.benim kiz elini agzindan hic cekmiyor hani dis cikaran cocuklar olurya ayni oyle.acaba dis etimi kasiniyor
Bizmki de oyle kustu kusacak diyorm agzi buyuyecek ne versem agzina koymaya calisiom bizde ayrica yuzunu saclarini asiri ovustrma var bazen uyaniyor buna acaba alerjik mi. Sizlerde de var mi bu durum

Bizmki de oyle kustu kusacak diyorm agzi buyuyecek ne versem agzina koymaya calisiom bizde ayrica yuzunu saclarini asiri ovustrma var bazen uyaniyor buna acaba alerjik mi. Sizlerde de var mi bu durum
benim kizda da var ovusturma gozlerini yuzunu kulak sac .bende nedendir anlamamistim.sizde de olduguna gore normal heralde

doktor bişi dedimi ...yalnızca anne sütü mü içiyor bizimki 34 haftalık doğdu 2500 dü şimdi cuma günü 3 aylık olacak 5 kg
Daha 4 ay kontrolune gitmedm ama 3 aylkken 5900 du biraz daha almasi lazm mama takviyesi yap dedi. Bebegmn gida alerjisi oldugu icin mama veremiyorm raporlu mamalarn da tadi kotu si.dilk boyle dewam edecm sadece anne sutuyle

Merhaba canim bebisin nasil oldu alerjiniz devam ediyor mu..
Belirtilere gore var ama ayni belirtiler ayinda olan her bebekte var hala anlamis deilm sut urunleri ve yumurta diyetine dewam.ediyorm ama et ve sebzeleri actim cok kati deil.diyetm kakasnda kan gormedkce sknti yapmiyorm doktorlara da guvenmiyorm artk gitmiyorm acikcasi biri war dio biri yok

Daha 4 ay kontrolune gitmedm ama 3 aylkken 5900 du biraz daha almasi lazm mama takviyesi yap dedi. Bebegmn gida alerjisi oldugu icin mama veremiyorm raporlu mamalarn da tadi kotu si.dilk boyle dewam edecm sadece anne sutuyle
Bizde bugün tam 3 aylık olduk doktor 660 gr tarttı mamaya başlayalım dedi dedim sutum var emiyorda o zaman sute devam et dedi mama verme anne sutunden iyi mama icat edilmedi :) sağlık ocağı da mama verme süt yeter dedi hiç almamış değil az almış o yüzden mamaya gerek yok dedi boyuda 59 cm 5160 gr büyüyemedi gitti minik prematürem :)

vücutta prolaktin hormonu denilen bir hormon var ve bu hormon kimilerinde az kimilerinde çok olur. süt yapma olayıda buna bağlıdır sevgili çocugunu çok düşünen anne! biz sizin kadar düşünmüyoruz çünkü bebeklerimizi. biz sizin gibi hiç bişeyi araştırmıyoruz çünkü. emzir geç demek kolay başka bildğiniz bişe yok çnkü. artk düşün yakamızdan da kim bebeğini nasıl doyuruosa doyursun. bu kdar insan burada aynı dertten muzdarip. tamam anladık sütün var ama olmayanlarada baskı yapmaktan vazgeçin artk. çünkü biz zaten bebeklerimizi emziremediğimz için yeterince üzülüyoruz her an her dakika. bi de size laf anlatıoruz. yoruyosunuz..!
Ben anlamiyorum ben size kotu bir sey soylemedim cocugunuzu ac birakin demedim gelip mama biberonunu elinizden almadim :( sadece yardimci olmak istedim ben iyi anneyim siz kotu annesiniz de demedim :( neden bu kadar dusmanca tavriniz anlamiyorum. Bir anne olarak baska bir anneye bildigim seyi aktariyorum. Prolaktin ve oksitosin hormonlarini da cok iyi biliyorum. Yine de soyluyorum. Sutunuzu duzenli olarak sagin. Saatte bir bes ya da onar dakika. Denemenin ne zarari olur ki anlamiyorum
:( en kotu ihtimal yine mama vermeye devam edersiniz. Lutfen gercekten cok kiriliyorum ben size kotu bir sey soylemedim. Beni cok uzuyorsunuz.

Belirtilere gore var ama ayni belirtiler ayinda olan her bebekte var hala anlamis deilm sut urunleri ve yumurta diyetine dewam.ediyorm ama et ve sebzeleri actim cok kati deil.diyetm kakasnda kan gormedkce sknti yapmiyorm doktorlara da guvenmiyorm artk gitmiyorm acikcasi biri war dio biri yok
alerjisi oldugu nasil.cikti ortaya merak ettim

Arkadaslar günaydın.benım bu ay saçlarım dökülmeye başladı.aşırı dökülüyor.sizler Doğumdan sonra hamilelikte kullandığınız vitamin hapını kullandınız mı.ben vinelac kullanmıştım emzirme dönemindede kullanılıyormuş alayım dıyorum.birde çok halsiz kalıyorum sizlerde durumlar nasıl

bende diyet yapmiyorum daha kan yok ama hala mukuslu kakasi. Poposunda catlakta var ben diyom ondan oldu kanama.

Arkadaslar günaydın.benım bu ay saçlarım dökülmeye başladı.aşırı dökülüyor.sizler Doğumdan sonra hamilelikte kullandığınız vitamin hapını kullandınız mı.ben vinelac kullanmıştım emzirme dönemindede kullanılıyormuş alayım dıyorum.birde çok halsiz kalıyorum sizlerde durumlar nasıl
Aynen benimde asiri dokuluyor

süt saklayan anneler var mı buzlukta? hangi marka poset kullanıyorsunuz birde ne kadar sürede tüketiyor bebiş?
Bebedoor sanırım başlarda ememediği için sağıp koyuyordum dolaba binerona dokup içiriyordum acıkınca şimdi arkadaşın dediği gibi anca doyuyor poşetleri kullanmıyorum

Back