2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar decavit le ferro sanol kullanan var mı kendimi çok halsiz hissediyorum başlasam mı diye düşünüyorum

Hayir hala var tesekkur ederim denerim
Muhakkak bir suru şey denemişsizdir ama bende fikrimi söylemek istedim humananın still tea var emziren anneler için ondan içiyorum gayet bebekde işe yarıyo sanırım veya bizde yaramıştır ilaç vermekten iyidir en azından denemeni oneririm

Malasef kizim hic emmedi mama veriyorum

Canim bende onu merak ediyodum bende henuz adet olmadim yediklerime dikkat etmeme ragmen kilo veremiyorum gobegimde var adet olunca kilo vermen hizlanir diyolar adet olduktan sonra farkettimi sende yani
Sende normal doğum yapmıştın dimi? Doğumdan sonra lohusalikta çok kanamam oldu 3 aya yaklaştı oğlum hala adet olmadım. Ara ara adet sancısı gibi sancı oluyor ama hala yok

Kizlar dogumdan sonra hangi korunma yontemini kullaniyorsunuz?
Ben emziren kadinlar icin dogum hapu kullaniyorum ve dogal olarak adet olmicam baska korunma yontemleri arastiriyorum

Sende normal doğum yapmıştın dimi? Doğumdan sonra lohusalikta çok kanamam oldu 3 aya yaklaştı oğlum hala adet olmadım. Ara ara adet sancısı gibi sancı oluyor ama hala yok
Evet normal olmustu benimde kanamam cok oldu lohusaligin ilk donemlerinde ve bende halen adet olmadim sancimda yok hic ustelik emzirmiyorumda.olsamda rahatlasam kendimi sis hissediyorum halen

Ben emziren kadinlar icin dogum hapu kullaniyorum ve dogal olarak adet olmicam baska korunma yontemleri arastiriyorum
Spiral kanamaya arttiriyor diye vazgectim.. doktorumda 6 ay sonra dogum kontrol hapi kullana bilirsin dedi. Bende 6 ayi bekliyom onu kullancam

Spiral kanamaya arttiriyor diye vazgectim.. doktorumda 6 ay sonra dogum kontrol hapi kullana bilirsin dedi. Bende 6 ayi bekliyom onu kullancam

Ogretmen olan arkadaslar vardi grupta sut izni icin ne dusunuyorsunuz nasil kullanacaksiniz bu konudaki haklarimiz neler tam olarak

Bildiğim kadarıyla ilk 6 ayda günde 3 saat sonraki 6 ayda günde 1,5 saat hakkimiz var ama idareler bu durumu nasıl idare eder bilemem bizim okulumuzda yeni doğum yapan üç kisiyiz ve ocakta 4. Eklenecek dolayısıyla bize izin biraz zor olacak ben 2.sınıf okutacagim öğrencilerimin beslenme saatinde bende eve gelmeyi düşünüyorum o arada sınıf annesi olacak

Kızlar oğlumun poposunda geçmek bilmeyen pişik var ama yara gibi kırmızı noktacik şeklinde kremler verdi dr ama azalacağına arttı. Böyle bişey yaşayan var mı ne kullanıyorsunuz?

Hametan ve travacort u karıştırıp 3 gün sabah akşam sürdüm geçti çok şükür ama özellikle altını silip kremleri sürmeden önce muhakkak havalandır biraz nemli kalmaması lazım

Kızlar decavit le ferro sanol kullanan var mı kendimi çok halsiz hissediyorum başlasam mı diye düşünüyorum

Canm benim sağlık ocağim decavite devam dedi, hatta kendi verdi decavite devam ediyorum normal doktorumda ferro sanol kullanmamı istemişti bende 3.aya kadar onu da kullandım ama şimdi kendiligimden onu bıraktım birde sağlık ocağı yine monavit damla vermişti arada oni kullaniyorum

bende nasil korunmaliyim bilmiyorum.ben dogum kontrol hapi emzirirken kullanilmaz diye biliyordum sasirdim
hapin adi ne peki

Bana sağlık ocağı vermişti emzirirken kullanabilecegim doğum kontrol hapı ama ben de kullanmadım, yani varmış emzirirken kullanılabilecek haplar hatta bir arkadas sağlık ocağından almamış kendi eczaneden 35tlye almış diye okumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…