• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar benim sutum mu azaldı acaba eskiden göğüs pedi ıslanırdı şimdilerde ıslanmıyo çocuk buyudukçe sutun artması gerekmiyor mu sizde durum nedir

Kızlar benim sutum mu azaldı acaba eskiden göğüs pedi ıslanırdı şimdilerde ıslanmıyo çocuk buyudukçe sutun artması gerekmiyor mu sizde durum nedir
Ya bende aynı durumdayim merak ediyordum herkeste mi böyle acaba üstelik bebisim maksimum 5 dakika emiyor artik süt olmadigi icin mi acaba diye düsünüyorum.

Ilk 3 ay memeler çok fazla süt uretiyor. 3 aydan sonra terbiye oluyorlar yani bebeginin ihtiyaci neyse o kadar uretim oluyor. Eskiden taş gibi sisiklerken simdi yumusaklar herkeste durum bu sekilde yani normal.

Ilk 3 ay memeler çok fazla süt uretiyor. 3 aydan sonra terbiye oluyorlar yani bebeginin ihtiyaci neyse o kadar uretim oluyor. Eskiden taş gibi sisiklerken simdi yumusaklar herkeste durum bu sekilde yani normal.

Ya bende aynı durumdayim merak ediyordum herkeste mi böyle acaba üstelik bebisim maksimum 5 dakika emiyor artik süt olmadigi icin mi acaba diye düsünüyorum.
Diğer memeye geçip emip emmediğini kontrol edebilirsin veyada bebek bırakınca elinle sıkıp süt çıkıp çıkmadığına bak çıkıyorsa sorun yoktur hem aç kalsa ağlar çenesi geliştiği için kısa surede ihtiyacını çekerdir

Bendede ayni emiyo ama 5 dk bile sürmüyo sanki daha yutkunma sesi gelmiyor gögsümü skiyom süt geliyo mu diye geliyo artik iyice paranoyak olmaya basladim :D

3 ayimiz bitti 4ten gun aldik bebegim dogdu gunden beri cok siddetli agzindan burnundan atiyr aranizda boyle oln var mi
Benim oglumda bi hafta sonra 3 aylik dogdugundan beri cok kusuyor kiyafet dayandiramiyoruz uc kez doktora goturdum kilo aliminda sorun yoksa kusmasindan birsey opmaz deyip gonderdiler ama halen rahat edemiyorum o kustukca uzuluyorum

Kizlar köydeyim pek cekmiyor ondan alinti yapmiyorum.. bebekleri cok kusan arkadaslar. Komsumun bebegide öyleydi reflüsü var dediler cocuk hep kusardi hemde böyle fiskirtarak agzindan burnundan gelirsi emdigi sütü. Ama o kiloda cok alamiyodu. Simdi 2 yasinda cok sükür hersey yiyip iciyor. kilosu iyisie endise etmeyin

Benim oglumda bi hafta sonra 3 aylik dogdugundan beri cok kusuyor kiyafet dayandiramiyoruz uc kez doktora goturdum kilo aliminda sorun yoksa kusmasindan birsey opmaz deyip gonderdiler ama halen rahat edemiyorum o kustukca uzuluyorum

biz aynı gün doğum yaptık
benim kızım da anlattığın gibi
ağız mendillerimiz hep kusmuk oluyor kıyafetleri de sık sık değiştirmek zorunda kalıyorum

hatta dalga geçiyorum bir kibritçi kız var bi de kusmukçu kız diye..
kilo alımı aralıkta olduğundan dert etmiyorum

Kızlar bebeklerinizin gazı ne durumda? Artık azalması gerekirken benim ki iyice arttı gece hep mızmız kıvranıyor gündüz uykuya geçemiyor acayip bişi oldu

artık gaz damlası vermiyorum çok şükür gaz sancıları bitti.. hatta gazını çıkarmadan yatırdığımda bile uyuyor 83 günlüğüz

biz aynı gün doğum yaptık
benim kızım da anlattığın gibi
ağız mendillerimiz hep kusmuk oluyor kıyafetleri de sık sık değiştirmek zorunda kalıyorum

hatta dalga geçiyorum bir kibritçi kız var bi de kusmukçu kız diye..
kilo alımı aralıkta olduğundan dert etmiyorum
:)))) cevremdekilerde hep kusan bebek iyidir diyolar bizimkinede babasi kusmuk makinasi diyor

artık gaz damlası vermiyorum çok şükür gaz sancıları bitti.. hatta gazını çıkarmadan yatırdığımda bile uyuyor 83 günlüğüz
Maşallah darısı bizim başımıza ;) biz sizden daha büyüğüz 4 aya 10 günümüz kaldı ama sürekli bi karın ağrısı.. büyük oğlum da böyleydi 1 buçuk yaşına kadar perişandık inş bu minnoşunki o kadar sürüp bizi üzmez :(

Back