- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
- Konu Sahibi endless love
- #56.481
Kızlar benim sutum mu azaldı acaba eskiden göğüs pedi ıslanırdı şimdilerde ıslanmıyo çocuk buyudukçe sutun artması gerekmiyor mu sizde durum nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bende aynı durumdayim merak ediyordum herkeste mi böyle acaba üstelik bebisim maksimum 5 dakika emiyor artik süt olmadigi icin mi acaba diye düsünüyorum.Kızlar benim sutum mu azaldı acaba eskiden göğüs pedi ıslanırdı şimdilerde ıslanmıyo çocuk buyudukçe sutun artması gerekmiyor mu sizde durum nedir
Kızlar benim sutum mu azaldı acaba eskiden göğüs pedi ıslanırdı şimdilerde ıslanmıyo çocuk buyudukçe sutun artması gerekmiyor mu sizde durum nedir
Diğer memeye geçip emip emmediğini kontrol edebilirsin veyada bebek bırakınca elinle sıkıp süt çıkıp çıkmadığına bak çıkıyorsa sorun yoktur hem aç kalsa ağlar çenesi geliştiği için kısa surede ihtiyacını çekerdirYa bende aynı durumdayim merak ediyordum herkeste mi böyle acaba üstelik bebisim maksimum 5 dakika emiyor artik süt olmadigi icin mi acaba diye düsünüyorum.
Daha iki buçuk aylığız ama demekki normalIlk 3 ay memeler çok fazla süt uretiyor. 3 aydan sonra terbiye oluyorlar yani bebeginin ihtiyaci neyse o kadar uretim oluyor. Eskiden taş gibi sisiklerken simdi yumusaklar herkeste durum bu sekilde yani normal.
Bendede ayni emiyo ama 5 dk bile sürmüyo sanki daha yutkunma sesi gelmiyor gögsümü skiyom süt geliyo mu diye geliyo artik iyice paranoyak olmaya basladimYa bende aynı durumdayim merak ediyordum herkeste mi böyle acaba üstelik bebisim maksimum 5 dakika emiyor artik süt olmadigi icin mi acaba diye düsünüyorum.
ne atiyor .benim.kizimda emerken sut cikario burnundN3 ayimiz bitti 4ten gun aldik bebegim dogdu gunden beri cok siddetli agzindan burnundan atiyr aranizda boyle oln var mi
Benim oglumda bi hafta sonra 3 aylik dogdugundan beri cok kusuyor kiyafet dayandiramiyoruz uc kez doktora goturdum kilo aliminda sorun yoksa kusmasindan birsey opmaz deyip gonderdiler ama halen rahat edemiyorum o kustukca uzuluyorum3 ayimiz bitti 4ten gun aldik bebegim dogdu gunden beri cok siddetli agzindan burnundan atiyr aranizda boyle oln var mi
İyi teyzesi hamd olsun. Üç ayımız bitmek üzere. Çok sevindim iyi olmasına. Öpüyorum sizisağol canım doğum sonrası yazmıştım sana ama sanırım mesajlar arasında kaynadı gitti
iyiyiz biz çok şükür
bebeğim sorunsuz doğdu hamd olsun senin kuzucuk nasıl
Benim oglumda bi hafta sonra 3 aylik dogdugundan beri cok kusuyor kiyafet dayandiramiyoruz uc kez doktora goturdum kilo aliminda sorun yoksa kusmasindan birsey opmaz deyip gonderdiler ama halen rahat edemiyorum o kustukca uzuluyorum
Kızlar bebeklerinizin gazı ne durumda? Artık azalması gerekirken benim ki iyice arttı gece hep mızmız kıvranıyor gündüz uykuya geçemiyor acayip bişi oldu
:)))) cevremdekilerde hep kusan bebek iyidir diyolar bizimkinede babasi kusmuk makinasi diyorbiz aynı gün doğum yaptık
benim kızım da anlattığın gibi
ağız mendillerimiz hep kusmuk oluyor kıyafetleri de sık sık değiştirmek zorunda kalıyorum
hatta dalga geçiyorum bir kibritçi kız var bi de kusmukçu kız diye..
kilo alımı aralıkta olduğundan dert etmiyorum
Maşallah darısı bizim başımıza biz sizden daha büyüğüz 4 aya 10 günümüz kaldı ama sürekli bi karın ağrısı.. büyük oğlum da böyleydi 1 buçuk yaşına kadar perişandık inş bu minnoşunki o kadar sürüp bizi üzmezartık gaz damlası vermiyorum çok şükür gaz sancıları bitti.. hatta gazını çıkarmadan yatırdığımda bile uyuyor 83 günlüğüz
Bulundugunuz odaya ve uyudugunda bas ucuna sogan kesip koyabilirsinKızım bugünden sürekli hapşırıyor inşallah grip bişi olmaz ...ne yapsam acaba
Bulundugunuz odaya ve uyudugunda bas ucuna sogan kesip koyabilirsin
Cok degisik bisey neden soganBulundugunuz odaya ve uyudugunda bas ucuna sogan kesip koyabilirsin