• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Haklisin sikmaya degmez.Bilgim olmadigi icin sizlere sordum canim
1.5 yaşında iken yapılıyor ayrıntılı o zaman yaptırırsın Allah korusun varsada bi sorun tedavisine başlanır...benim kızıma da bi böbreğinde genişleme mi ne varmış kanalında ama şuan için sanırım bişi yapılmıyo sadece düzenli tahlil yapıp kontrol altında olacak

Üç aylık olduk kızım 6 kg
Sadece anne sütü veriyorum yetip yetmediğini anlayamıyorum ki
Meme için ağlayan bi bebek değil
Acaba mama takviyesi mi yapsam
2950 doğmuştu
Bu ay 900 gr almış

Kesinlikle ideal kiloda ilerliyorsun, mamaya bende karşı değilim ama sütün varken emzirmeye devam et eğer ki aylık 500 gramın altında kilo almaya başlarsa o zaman mama dusunursun şu an için vermene hiç gerek yok

Bugün üç aylık olduk
Büyüdükçe daha tatlı oluyorlar maşallah
Ona doğru baktığımda hemen gülücük atıyor
Üç gündür sesli gülmeye başladı şimdilik sadece ayıcıklarına gülüyor bakalım nezaman anneye sesli gülecek
Sol elini keşfetti bu hafta . Günlerden beri onu inceliyor
Elini ağzına götürmüyor eskisi gibi . Çok nadir

Bebegimin balgami var bi türlü gecmek bilmiyor doktor dedi sicaklardan arra bilir.. bebegim rahatsiz oluyor cikaramiyorda balgmi... önerileriniz var mi? Deniz suyu damlatiyom otribebeyle burnunu cekiyom oda nemlendirici aciyom :(

Bugün üç aylık olduk
Büyüdükçe daha tatlı oluyorlar maşallah
Ona doğru baktığımda hemen gülücük atıyor
Üç gündür sesli gülmeye başladı şimdilik sadece ayıcıklarına gülüyor bakalım nezaman anneye sesli gülecek
Sol elini keşfetti bu hafta . Günlerden beri onu inceliyor
Elini ağzına götürmüyor eskisi gibi . Çok nadir

Ayy maşallah biz mayısın son günü sürpriz şekilde anne olunca mayıs haziran karisimi bir anne olduk, o nedenle benimki hala ellerini bol bol emme modunda, canlı renkli şeyleri inceliyor hafif hafif aguluyor, peki seni tanımaya başladı mi?

Ayy maşallah biz mayısın son günü sürpriz şekilde anne olunca mayıs haziran karisimi bir anne olduk, o nedenle benimki hala ellerini bol bol emme modunda, canlı renkli şeyleri inceliyor hafif hafif aguluyor, peki seni tanımaya başladı mi?
6 haziranda bitiyordu günümüz ama sürpriz yapıp 12 mayıs ta geldi kızım :))
Gözü hep bende zaten .
Hiç yalnız kalmak istemedi son günlerde hemen çağırıyor Veeeee!!!!
Bu hafta başından beri de seslenince bakıyor . İsmi ile sesleniyoruz genelde

1.5 yaşında iken yapılıyor ayrıntılı o zaman yaptırırsın Allah korusun varsada bi sorun tedavisine başlanır...benim kızıma da bi böbreğinde genişleme mi ne varmış kanalında ama şuan için sanırım bişi yapılmıyo sadece düzenli tahlil yapıp kontrol altında olacak
Cok gecmis olsun canim rabbim sifasini versin

Kızlar bebeklerinizin gazı ne durumda? Artık azalması gerekirken benim ki iyice arttı gece hep mızmız kıvranıyor gündüz uykuya geçemiyor acayip bişi oldu

Kızlar oğlumun poposunda geçmek bilmeyen pişik var ama yara gibi kırmızı noktacik şeklinde kremler verdi dr ama azalacağına arttı. Böyle bişey yaşayan var mı ne kullanıyorsunuz?

Kızlar oğlumun poposunda geçmek bilmeyen pişik var ama yara gibi kırmızı noktacik şeklinde kremler verdi dr ama azalacağına arttı. Böyle bişey yaşayan var mı ne kullanıyorsunuz?
bnm kizimdads vardi dr troysd deri.kremi verdk sabsh aksam 5 gun kullmdik gecti.tekrarlamisti troysd kullanmadum sudocream le gecti

Benim oglumun poposunda catlak var doktor krem verdi ama pek ise yaramiyo gibi agrida yapiyo kala yaparken.. lansinoh gögüs ucu kremi var dogal krem onu sürüyom biraz iyi oldu gibi noktalarda geciyo gibi

Back