• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim buyuk sikintim.kizim hic emmedi.simdi 3 ayligiz once haftada zar zor yapiyordu simdi cok sukur yavas yavas duzene giriyor iki gunde bazen uc gunde bir yapiyor
Bende geçen bi hafta bekledim normal dediler yapmadı sonra zeytinyağını kulak çubuğuna surdum uyardım poposunu yaptı düzelir dedim ama uyarmadan yapmıyo unuttu mu ne anlamadım derdi ne acaba

Sağol canım Yarını iple çekiyorum .ayyy gaz deme. Oğlum 20 saat ağlıyordu oyyy
Neyseki okadar aglamiyor, azaldi gaz sancilarimiz. 3 ayimiz dolmak uzere:KK200:
Arkadaşlar dualarınız için tşk Ler sonucum pozitif şükür inşaallah bu sefer bebeğimi sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma alırım
Cooook sevindim, saglikla kucagina alirsin insalllah:anneadayı:
Kızlar bebeklerinizin kaç günde bir kaka yapıyor
Benim kizim bazen hergun, bazen de 2-3 gunde bir yapiyor. Yapmadigi zaman huzursuz olmuyorsa mudahale etmemek gerek. Zamanla duzene girecek insalllah:dua:

Neyseki okadar aglamiyor, azaldi gaz sancilarimiz. 3 ayimiz dolmak uzere:KK200:

Cooook sevindim, saglikla kucagina alirsin insalllah:anneadayı:

Benim kizim bazen hergun, bazen de 2-3 gunde bir yapiyor. Yapmadigi zaman huzursuz olmuyorsa mudahale etmemek gerek. Zamanla duzene girecek insalllah:dua:
Sağol canım benim

vücutta prolaktin hormonu denilen bir hormon var ve bu hormon kimilerinde az kimilerinde çok olur. süt yapma olayıda buna bağlıdır sevgili çocugunu çok düşünen anne! biz sizin kadar düşünmüyoruz çünkü bebeklerimizi. biz sizin gibi hiç bişeyi araştırmıyoruz çünkü. emzir geç demek kolay başka bildğiniz bişe yok çnkü. artk düşün yakamızdan da kim bebeğini nasıl doyuruosa doyursun. bu kdar insan burada aynı dertten muzdarip. tamam anladık sütün var ama olmayanlarada baskı yapmaktan vazgeçin artk. çünkü biz zaten bebeklerimizi emziremediğimz için yeterince üzülüyoruz her an her dakika. bi de size laf anlatıoruz. yoruyosunuz..!
Canim ya uzulme benm bebegimde meme istemiyor denemedigim yol kalmadi yaygara cikariyo cocuk saldim ben de aman.birsuru cocuk mamayla buyuyor Allaha sukur biseyleride yok.benim cocugum emsede sut yetmiyo zaten doymuyor ilk dogurdugum zamanlar 3 gun hic sut yoktu mama verecegim zaman cevremden bikac kisi ay manyakmisin dediler anneme bile bisey ogretmiyomusun kizina dediler napim ölsunmu cocuk acliktan birakayim aglamaktan patlasinmi diye bi bagirdim kesildi sesleri.gecen doktora sordm cokmu kotu bu mama denilen sey diye iyiki varlar benimde sutum yoktu aptamille buyuttm cocuklarimi dedi bende mama cocuguyum annemede duskunum Allaha sukur saglikliyimda onlar doysunlarda gerisi onemli degil ♡

Üç aylık olduk kızım 6 kg
Sadece anne sütü veriyorum yetip yetmediğini anlayamıyorum ki
Meme için ağlayan bi bebek değil
Acaba mama takviyesi mi yapsam
2950 doğmuştu
Bu ay 900 gr almış

2950 doğmuştu
Bu ay 900 gr almış
Yok canım gayet iyi almış daha ne olsun :) verme bence mama her ay 1 kilo almış ortalama ki buda çok iyi

Küçücük hanım uyudu isler bitti bi kahve yaptim kendime hem sicak sıcak içerim hem de ne yemek yapacağımı düşünürüm dedim tam içerken küçük hanım sanki hiç emmemiş gibi uyandı sonuç buz gibi kahve düşünülmemiş yemek emmiş mutlu olmuş bebek

Arkadaslar kizimi bugun goz muanesine goturdum astigmat dedi doktor.yalniz tedavi baslatmadi 6 aylik oldugunda tekrar gorelim dedi.baska bir doktora daha mi gostersem canim cok sikildi

2950 doğmuştu
Bu ay 900 gr almış
Bizimki de bu ay az kilo aldı sanırım hareketlenmeye başladılar ondan...doktorunuz karar versin bence mama takviyesi için

Arkadaslar kizimi bugun goz muanesine goturdum astigmat dedi doktor.yalniz tedavi baslatmadi 6 aylik oldugunda tekrar gorelim dedi.baska bir doktora daha mi gostersem canim cok sikildi
Boşuna canını sıkma nerden anladı parmak kadar bebeğin astigmat olduğunu daha henüz görme yetenekleri oturmuş değil ki

Back