• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selam arkadaşlar nasılsınız? Bebiş doğunca uğranmıyormuş buralara:KK66:
Dadli Dadli çok sevindim sonucuna. efsunsuz efsunsuz nasılsın arkadaşım kuzun nasıl? @dnzderya sen nasılsın bebiş toparlandı mı iyice?

sağol canım doğum sonrası yazmıştım sana ama sanırım mesajlar arasında kaynadı gitti
iyiyiz biz çok şükür
bebeğim sorunsuz doğdu hamd olsun senin kuzucuk nasıl

peki o emzirme danışmanları boş memeye ne dio acaba? herkes ister çocugunu kendi sütüyle doyurmak dışarda orda burda sanki mama hazırlamak çok mu kolay? kim isterki içeriğinde gercekten ne oldugunu bilmediği bir şeyi bebeğine vermek. emzirin sütünüz çoğalacak sürekli yiyin sütünüz çoğalacak!! bence insanlar bazen çok bildiğini sanıo. bu konuda zora düşen her anne elinden gelenin fazlasını yapıo sütü olsun diye. ama yinede olmuosa o anneler içi acıya acıya mama takviyesi yapıosa bence artk sütü bol olupta 'aa mama mı kesinlikle vermem' diyen anneler susmalı. kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz. oğlum 10 gün yoğun bakımda yattı yşamadğm skıntı kalmadı o süreçte sürekli sütümü hast.makinalarıyla sağmama rağmen bile sütüm azaldı. ve insanlara bunu anlatmaktan sürekli sütü çok olmayan annelerin iyi bit anne değilmiş gbi muamele görmesinden kendi adıma çok skıldım.. şöyle yap böyle yap gak dese ver guk dese ver.. hiçte öyle olmuo o işler! o insanlardan akıl alana kdar sütü olmayan anneler herseyi denio zaten çoğalsın diye. o yzden fazla diretmeye grek yok
Bos oldugu kanisina nereden vardiniz anlamadim? Yediginiz ictiginiz seyler sutu arttirmaz depolarinizdan kaybettiklerinizin yerini koyar. Dakka basi sutunuzu sagip sonra cocugu emzirin bakalim sut artmiyor mu o zaman bana yazarsiniz ;) ben de merak ediyorum cunku acaba tek bende mi oluyor diye. Gercekten ciddiyim. Denemekten zarar olmaz dimi ;) sevgiler.

Bebislerinizin uyku saatleri nasil kizlar?? Benimki gece 2 de uyuyo sabah 8 veya 9 da uyaniyo emiyo sonra geri yatiyor 11-12 ye kadar gündüzde dogru düzgün yatmiyor. Gündüz biraz uyusa iyi olurduda. Uyanik tutmaya calisiyom hemen uyuyo geri :KK70:
Geç uyutuyormuşsun canım buyume hormonu 10 2 arası özellikle o saat aralıgında uyumasına dıkkatedın dıyorlar.benimki 9 10 gıbı uyuyor saat 1 de emziriyorum uykusunda sonra sabah 6 gıbı emiyor uyuyor 8 gbi uyanıyor 2 3 saat uyanık kalıyor 10 11 gibi uyuyor ama 1 saat uyuyor enfazla.sonra 1 de uyuyor 2 yada 3 saat.yani gündüz toplam 3 saat uyuyor sonra aksama kadar uyanık .aksam bayılarak uyuyor☺️

Bos oldugu kanisina nereden vardiniz anlamadim? Yediginiz ictiginiz seyler sutu arttirmaz depolarinizdan kaybettiklerinizin yerini koyar. Dakka basi sutunuzu sagip sonra cocugu emzirin bakalim sut artmiyor mu o zaman bana yazarsiniz :KK66: ben de merak ediyorum cunku acaba tek bende mi oluyor diye. Gercekten ciddiyim. Denemekten zarar olmaz dimi :KK66: sevgiler.
vücutta prolaktin hormonu denilen bir hormon var ve bu hormon kimilerinde az kimilerinde çok olur. süt yapma olayıda buna bağlıdır sevgili çocugunu çok düşünen anne! biz sizin kadar düşünmüyoruz çünkü bebeklerimizi. biz sizin gibi hiç bişeyi araştırmıyoruz çünkü. emzir geç demek kolay başka bildğiniz bişe yok çnkü. artk düşün yakamızdan da kim bebeğini nasıl doyuruosa doyursun. bu kdar insan burada aynı dertten muzdarip. tamam anladık sütün var ama olmayanlarada baskı yapmaktan vazgeçin artk. çünkü biz zaten bebeklerimizi emziremediğimz için yeterince üzülüyoruz her an her dakika. bi de size laf anlatıoruz. yoruyosunuz..!

elvin13 elvin13 canim keske erken yatsa ystmiyor ne yspiyosam yapim yatsa bile 15 dk icinde geri uyaniyor :(( düzeni nasil degistircem onuda bilmiyorum uyanik birakmaya calisiyorum ki yorulsun yatsin ama yok aliskanlik yapmis saat 2 olunca yatiyor

elvin13 elvin13 canim keske erken yatsa ystmiyor ne yspiyosam yapim yatsa bile 15 dk icinde geri uyaniyor :KK43:( düzeni nasil degistircem onuda bilmiyorum uyanik birakmaya calisiyorum ki yorulsun yatsin ama yok aliskanlik yapmis saat 2 olunca yatiyor
banyosunu akşam yapmayı dene istersen. akşamları yıkamaya başladgmdan beri deliksiz uyuyor

Back