• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar slm beni hatırlayan var mı acaba aranızda.aynı topikte idik ama maalesef 28 Aralık'ta 20. Haftada bebişimi kaybetmiştim.sizleri merak ettim nasılsınız?

Hatırlıyoruz tabi ki canım iyiyiz sen nasılsın, sonuç çıktı mı bizi de haberdar et :)

Bebislerinizin uyku saatleri nasil kizlar?? Benimki gece 2 de uyuyo sabah 8 veya 9 da uyaniyo emiyo sonra geri yatiyor 11-12 ye kadar gündüzde dogru düzgün yatmiyor. Gündüz biraz uyusa iyi olurduda. Uyanik tutmaya calisiyom hemen uyuyo geri :D

Kaynanam kizima karpuzu agzina verip suyunu baya baya icirdi:kızgın:müdahale ettim misafirde vardi aldim elinden gecende beb3gimin mevludu vardi ben misafirle ilgilwnirken cok agladi diye tozsekere parmagini batirp agzina verdi off of

Kaynanam kizima karpuzu agzina verip suyunu baya baya icirdi:kızgın:müdahale ettim misafirde vardi aldim elinden gecende beb3gimin mevludu vardi ben misafirle ilgilwnirken cok agladi diye tozsekere parmagini batirp agzina verdi off of
Cok sinir bozucu ne kadarlik bebeginiz izin vermeyin uygun bir dille soyleyin o sizi n bebeginiz

Transfer yaptırdım bende pazartesi sonucunu alacam inşaallah canım.senin bebiş nasıl gazı filan oldumu
Hasi gayirlisi canim, guzel haberlerini bekliyoruz. Bizim kiz biraz gazli yaaa teyzesi, ugrasiyoruz iste gaziyla iykusuyla bubara biraz huysuz ama gececek insalllah:KK200:
Merhaba güzel anneler nasılsınız :anne:
Merhaba guzel admin :anne:
Evet canım Öğlen çıktı adetime 10 gün var sonuç :nazar:84 benimki tüp bebek erken öğrendim canım
Hadi insallllah pitpit kalbini de duyarsin tez zamanda :anneadayı:
Bebislerinizin uyku saatleri nasil kizlar?? Benimki gece 2 de uyuyo sabah 8 veya 9 da uyaniyo emiyo sonra geri yatiyor 11-12 ye kadar gündüzde dogru düzgün yatmiyor. Gündüz biraz uyusa iyi olurduda. Uyanik tutmaya calisiyom hemen uyuyo geri :KK70:
Beninki 10gundur geceleri cok sık uyaniyor, ataklrda galiba. En uzun gece uykusu 3bsaat onada sukrediyorum genelde saat basi uyanmaya basladi :63:
Oyy oyyy tehlikeli isler, aman aman kv ile yavrunu yalniz birakma daha neler verir yavruna. Rabbim yavrularimizi korusun :dua:

Hasi gayirlisi canim, guzel haberlerini bekliyoruz. Bizim kiz biraz gazli yaaa teyzesi, ugrasiyoruz iste gaziyla iykusuyla bubara biraz huysuz ama gececek insalllah:KK200:

Merhaba guzel admin :anne:

Hadi insallllah pitpit kalbini de duyarsin tez zamanda :anneadayı:

Beninki 10gundur geceleri cok sık uyaniyor, ataklrda galiba. En uzun gece uykusu 3bsaat onada sukrediyorum genelde saat basi uyanmaya basladi :63:

Oyy oyyy tehlikeli isler, aman aman kv ile yavrunu yalniz birakma daha neler verir yavruna. Rabbim yavrularimizi korusun :dua:
Sağol canım Yarını iple çekiyorum .ayyy gaz deme. Oğlum 20 saat ağlıyordu oyyy

Back