2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar gece bebeğim iki üçkere kalkıp emip yatıyor. 3 saat aralıklarla kalkıyor. 6-7 saat uyuyan varmış acıkmıyor demek ki ya da bizimki az az içip sık uyanıyor. emip hemen yattığı için çok dert değil de yine de 6-7 saat deliksiz uyumak fena olmazdı.

Arkadaslar biz 2 ay asilarimizi yaptirdik. 3 asi oldu. Kolundan yapilan asida hic yara olmadi. Nokta bile yok. 3 gun oldu. Banyosunu yaptirdik. Hic iz yok. Normal mi acaba? Annem sonradan cikacak dedi ama bilmiyorum.
Sağlık ocağındaki hemsire şimdi kabuklanma yapmaz 1-1 buçuk ay Sonra yapar sakın koparmaya dedi onun yalancısıyım

Ne zaman o kadar uzun uyuyorlar biz bazen 2 saati bile bulmuyor gaz çıkarmak için uyanıyor altını al emzir uyut derken zaten gece bitiyor. Mesela şimdi 12:30 uyudu 2:30 uyandı saat 4:30 hala etrafa bakıyor çarşamba 2 aylık oluyor bide

Benimki de gece iki, iki bucuk saatte bir emiyor ama hic uyanmadan. Uyuyarak emiyor. Biraz kimildanmaya baslayinca ben hemen veriyorum memeyi aglamasini beklemiyorum. Tabi vermezsem aglayip uyanir. Zaten en fazla 3 saat diyorlar. 6-7 saat cok bence.

Bizimki iki aydan sonra düzeldi. Surda bir aydır daha düzenli yatıp kalkıyor. Gündüz iyi uyursan gece de iyi uyuyor ben bunu fark ettim.

Benimki de gece iki, iki bucuk saatte bir emiyor ama hic uyanmadan. Uyuyarak emiyor. Biraz kimildanmaya baslayinca ben hemen veriyorum memeyi aglamasini beklemiyorum. Tabi vermezsem aglayip uyanir. Zaten en fazla 3 saat diyorlar. 6-7 saat cok bence.
Ben de bebeğimi aglamadan emziriyorum.kendi kendine söylenmeye başlayınca emziriyorum. Bence de 3 saat ideal. Bir de benim bebeğim 5dk emiyor yetiyor ona. Kilo alımı da iyi çok şükür. Bana biraz az geliyor emmesi ama.

Canım eğer kaka yapmamışsa bence altını açma emip uyusun alt açınca uyku kaçabiliyor

Benim ki bazen 6 7 saat uyuyor dun gece 10 bucukta yatti 4 bucukta kalkti 2 saat sonra yeniden yatirdim 9 gibi kalkti ben doktora sordum kaldirmalimiyim diye aynen sunu soyledi diyelim ki cocuk 11 de yatti sabah 8 de kalkti ellerini acip Allahim cok sukur iyi uyuduk diyeceksin dedi. Kaldirma dedi tabi kilo alimi falan normal az olursa bilmiyorum...

Bugünde 1 defa kalktı gece emdi saat 4 te uyudu sabah 9 da uyandı herhalde artık böyle olacak uyuyacak.sen gece sağıyormusun sütünü canım

Benimkiler gece 2 saatte bir kalkıyorlar bazen biri kalkıyor diğeri uyuyor tam yatırıyorum birini diğeri kalkıyor çok yorucu oluyor. Ne zaman daha çok uyuyacaklar sabırsızlıkla bekliyorum valla. Gece hem meme hem mama veriyorum gündüz de öyle. Yani karınları da doyuyor bayağı aslında.

Bizimki iki aydan sonra düzeldi. Surda bir aydır daha düzenli yatıp kalkıyor. Gündüz iyi uyursan gece de iyi uyuyor ben bunu fark ettim.
Dün misafirlikte nerdeyse hiç uyanmadı öyle olunca uyku 3 saat anca uyuyor gece. Gündüz uyumazsa gece 12 1 gibi uyursa ezanla uyanıyor güneşi selamlıyoruz ve uykusuz devam ediyoruz güne

Canım nasıl gidiyor ikizlerle? Allah kolaylık ve sağlık versin, insallah zorlamıyorlardır seni :)

Arkadaslar biz 2 ay asilarimizi yaptirdik. 3 asi oldu. Kolundan yapilan asida hic yara olmadi. Nokta bile yok. 3 gun oldu. Banyosunu yaptirdik. Hic iz yok. Normal mi acaba? Annem sonradan cikacak dedi ama bilmiyorum.
3 ayı geçtik iz bileyim kabuk tutması gerekmiyor önemli değilmiş yani son zaman aşıları bunlar sonradan da çıkmadı kabuk falan iz miz yok gösterdik tutmadı mı diye yok ondan belirlenmez kabuk önemli değil yani dedi ebesi doktoru :)

ateş 37.2 her zaman hava sıcak bebeklerin başı genelde sıcak oluyor alından 37 kulaktan 37 koltuk altı 36.5 çıkıyor bence 38 e yaklaşmadıkça 37 ateşli diyemeyiz endişelenme sor doktora o zaten bir şey görürse yapmaz aşıyı
bizde cuma günü yaptırcaz çok endişeliyim ...benim kızın ateşi 37 .3 lerde zaten napıcam bilmiyorum...salı günü de doktora gidecez tam 2 aylık oluyo çocuğum kalca usg si çeker mi bilmiyorum[/QUOTE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…