- 12 Mart 2016
- 411
- 387
- 33
- 39
- Konu Sahibi endless love
-
- #56.061
düz halı oyun halıları desenli oluyorOyun halısında farklı ne oluyor ki yine böyle yere serilen bi mat ve tepede oyuncaklar yok mu?Oyuncak olaylarına ben de pek hakim değilim ama baktığımız mağazada diğer oyun halıları da o şekildeydi sanki, bunun ekstra yanında büyüyünce top atabilecegi zürafa şeklinde ayakları var.
Yaa biz olmadık daha, doktor da bi şey demedi. Pazartesi uğrayınca soracaktım ama ay bizimki 2 saat emmeden duramaz ki ağlamaktan helak olur çocukdaha sonra falan yapılıyor mu acaba o aşı?
benim de öyle sıcaktan mı senin acaba bir de acı baharat yendiğinde sütün de acırmış öyle derler tadını beğenmeyebilirmiş bazen yediklerimizle alakalıymış ben antibiyotik içiyorum şuman beni de emmiyorKızlar bebekleriniz aylık kaç gram alıyor benim ki ilk iki ay 1500 almıştı emmesi iyidi ama bu ay hiç emmek istemiyor sadece 500 almış haftaya kontrol var sizce çok mu az ne yapmak lazom sütüm var bu arada bebek emmiyor
Aaa anladım dediğin halıları. Bunlar jimnastik merkezi diye de geçiyor haklısın.oyun halısı düz halı dese
düz halı oyun halıları desenli oluyor
o senin dediklerin jimnastik mi ne öyle bir şeylerdi ucuza da var pahalıya da baktım internette
aşı iki doz 3 ve 5. aylarda yapılıyor kaçırma derim tok gidersiniz emzik vs oyalarsın benimki de zor dayandı ama kusmadı şimdi de o kadar hızlı çalışıyor ki bağırsak vs yerinde duramıyor çocuk emmek bile istemiyor biberon emzik zaten almıyor şimdi emme de bitti bilmiyorum nasıl doyacak zaten kaç gündür öksürüp hapşırıyor ben gribim çok kötü durumdayız valla
Tükürüklerden baloncuk yapıyor bizimki de :) elini emiyor daha tek parmağa geçemedi. Komple tüm eli sokuyor ağzına, cok komik ya :)yeni huyumuz kızlar bol tükürük parmak el kol emme ve salya... diş çıkaracak mı yoksa
Aynen öyle canım dengeli güzel beslenmek lazım şu tek başına olmuyo :) egzersizleri ne zaman başlanıyor acaba doktora da sormadım evde ufak ufak başlardık karın toparlanirdi biraz en azından :)Yemeyeyim diyorum süt azalıyor su sut yaparmış su iç iç göğüsler dolmuyor şöyle güzel ce yiyip bide uyuyunca oh mis :) üstüne almasak şimdilik iyi 7 kilo 6 aylık olunca vermeye çalışırız
Diş çıkarmak için erkenyeni huyumuz kızlar bol tükürük parmak el kol emme ve salya... diş çıkaracak mı yoksa
Diş çıkarmak için erkenbizim bebiş de tükürük çıkarıyo gece uyanınca uykudan hemen elini kolunu emmeye başlıyo bizimki de ne bulursa
Çok normal canım çünkü bebekler oral dönemdeler yani dünyadaki her şeyi ağızları vasıtasıyla öğrenmeye çalışıyorlar. O yuzden her yeni nesneyi ağızlarına götürecekler :)elini emip ağzına her götürdüğü şeyi ısırma isteği neden olabilir arkadaşlar 3 aylık bebişim
Canım Allah şifa ve kolaylıklar versinne guzelmis boyle yargilanmadan dinlenmek.annem surekli kizim.dogdugundan beri klimalara karsi izmir yniyor sicaktan nemden.neymis esimden ayri salonda yerde yaticakmisim.klimayi degil balkon kapisini acip oyle uyucakmisim.ve de surekli halde yazin bebek bakmak korumak zor deyip duruyor en son dayanamadim.ne yapayim icime sokayim.ocak ayinda dogurayim.dedim.artik geldiler.esim desen o da alem surekli beni strese sokuyor her yaptigim hareket soyledigim soze elestiriyor gerci hmile kaldigimdan beridir boyle canimdan bezdirdi beni.anneme de surekli kiziyor tabi ona bisey diyemediginden bana sariyor.sastim kaldim.
Canım ilk ay 2 kg aldı bu ay 1,5 kg aldı zaten yavaş yavaş azalmaya başlar kg alımıKızlar bebekleriniz aylık kaç gram alıyor benim ki ilk iki ay 1500 almıştı emmesi iyidi ama bu ay hiç emmek istemiyor sadece 500 almış haftaya kontrol var sizce çok mu az ne yapmak lazom sütüm var bu arada bebek emmiyor
Bizde de durumlar aynı bol bol tükürük salya gaz için şurup veriyorum onuda püskürüyor. Elini yumruk yapıp emiyoryeni huyumuz kızlar bol tükürük parmak el kol emme ve salya... diş çıkaracak mı yoksa
nasil kullaniliyor toz maya biraz tarif edebilirmisin benimde sutum bi gunu bi gununu tutmuyor bi az bi cok :)Arkadaşlar sütü az olan olmayan yetmeyen herkese toz maya tavsiye ediyorum şakır şakır sütünüz gelir mutlaka deneyin
ne yapılıo bu toz mama peki? bilgilendirirsen sevinirimArkadaşlar sütü az olan olmayan yetmeyen herkese toz maya tavsiye ediyorum şakır şakır sütünüz gelir mutlaka deneyin
cay tanesi noluyoiki buçuk aylık kızım adet olmadım ben de şimdi kakada çay taneleri görüldü tahlile gitti gaita bekliyoruz kanlı ishal ya da laktoz intöleransı olabilirmiş o zaman anne sütünü tamamen kesip özel soyalı mamaveriliyoemuş(((
Evet açıyorum bazen uyanıp kontrol ediyorumkızlar gece yatacağımız zaman gece lambasını açıyodum artık 2 aylık oldu bebişim açmıyorum lambayı hafif sokak lambası aydınlatıyo yani kapkaranlık olmuyo siz acıyo musunuz lamba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?