- 12 Mart 2016
- 411
- 387
- 33
- 39
- Konu Sahibi endless love
- #56.061
oyun halısı düz halı dese
o senin dediklerin jimnastik mi ne öyle bir şeylerdi ucuza da var pahalıya da baktım internette
aşı iki doz 3 ve 5. aylarda yapılıyor kaçırma derim tok gidersiniz emzik vs oyalarsın benimki de zor dayandı ama kusmadı şimdi de o kadar hızlı çalışıyor ki bağırsak vs yerinde duramıyor çocuk emmek bile istemiyor biberon emzik zaten almıyor şimdi emme de bitti bilmiyorum nasıl doyacak zaten kaç gündür öksürüp hapşırıyor ben gribim çok kötü durumdayız valla
düz halı oyun halıları desenli oluyorOyun halısında farklı ne oluyor ki yine böyle yere serilen bi mat ve tepede oyuncaklar yok mu? Oyuncak olaylarına ben de pek hakim değilim ama baktığımız mağazada diğer oyun halıları da o şekildeydi sanki, bunun ekstra yanında büyüyünce top atabilecegi zürafa şeklinde ayakları var.
Yaa biz olmadık daha, doktor da bi şey demedi. Pazartesi uğrayınca soracaktım ama ay bizimki 2 saat emmeden duramaz ki ağlamaktan helak olur çocuk daha sonra falan yapılıyor mu acaba o aşı?
o senin dediklerin jimnastik mi ne öyle bir şeylerdi ucuza da var pahalıya da baktım internette
aşı iki doz 3 ve 5. aylarda yapılıyor kaçırma derim tok gidersiniz emzik vs oyalarsın benimki de zor dayandı ama kusmadı şimdi de o kadar hızlı çalışıyor ki bağırsak vs yerinde duramıyor çocuk emmek bile istemiyor biberon emzik zaten almıyor şimdi emme de bitti bilmiyorum nasıl doyacak zaten kaç gündür öksürüp hapşırıyor ben gribim çok kötü durumdayız valla