2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Emzik konusunda karsi olanda taraf olanda var doktorlarda. Genel gecer bir dogru yok sanirim. İlk ay icinde verirsen emmeyi tam ogrenemedigi icin sorun olur. Emzirmen gerekirken oyalanir kilo kaybi olur. İlk ayi atlattin sanirim. Kendi attiginda zorla geri vermiyorsan sorun yok bence. Seninde bebegininde rahati onemli. Sen kendine dogru geleni uygulamaya devam et bence. Sen en dogrusunu bilirsin annesi

Ben 6 yaşındaki oğluma yaptırmıştım şimdi kızımada yaptıracağım

Grubu sessiz takip ediyorum çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun bazen insanın en yakınları bile anlamıyor.

Selam kızlar oğlum 2,5 aylık oldu oyun halısı almayı düşünüyorum. Kullanıpta memnun olanlar marka ve modelini yazabilirse çok sevinirim.

Valla emzirirken zayıfladım diyolar da bizde pek geçerli olmuyo sanırsam 6 aylık olunca bebeğin başlarsın canım ben oyle yapacağım 7 kilo fazlam var
Emzirirken zayiflanilmiyor kim öyle demiş bilmiyorum deli gibi saldırıyorum herşeye:) benim de 7 kilo fazam var nasıl gidecek o göbek bilmiyorum eski kıyafetlerim olmuyo

Emzirirken zayiflanilmiyor kim öyle demiş bilmiyorum deli gibi saldırıyorum herşeye:) benim de 7 kilo fazam var nasıl gidecek o göbek bilmiyorum eski kıyafetlerim olmuyo
Yemeyeyim diyorum süt azalıyor su sut yaparmış su iç iç göğüsler dolmuyor şöyle güzel ce yiyip bide uyuyunca oh mis :) üstüne almasak şimdilik iyi 7 kilo 6 aylık olunca vermeye çalışırız

Bir arkadasim zamanla alisiyorlar dedi
Bugun acilen büfeye gitmem gerekti. Arabasını çıkarmak zor geldi. Slinge koydum, ağlarsa da ağlar zaten arabada da ağlıyor dedim. Bi hoşuna gitti ki sorma, yürürken etrafa baka baka uyuyakaldı. Pes etmeyip kullanmaya devam edeceğim :)

oyun halısı değil ki o oyuncağın adı park gibi bir şey ben şu yere serilen renkli halılardan sandım ama fisher price deyince bildimmm

fena grip oldum nezle ağız burun akıyor kızlar bebeğim de iki gündür hapşırıp öksürüyor idi bu gün ben de başladım antibiyotik tedavisi başladık çünkü dişim de aynı anda iltihap oldu boğazıma kadar acıyor ağrıyor maske takıyorum bebeğim sevmedi maskeyi ama mecburum...

rota aşımızı zı olduk ilk doz yan etkisi huzursuzluk oldu emzirip yaptırdım çünkü iki saat emzirme yasağı var tok gidilecek kusmayacak amaç o ağızdan şırıngayla sıkıveriyor doktor 175tl iki doz rotarix 5.ayda da 2.doz

oyun halısı değil ki o oyuncağın adı park gibi bir şey ben şu yere serilen renkli halılardan sandım ama fisher price deyince bildimmm
Oyun halısında farklı ne oluyor ki yine böyle yere serilen bi mat ve tepede oyuncaklar yok mu? Oyuncak olaylarına ben de pek hakim değilim ama baktığımız mağazada diğer oyun halıları da o şekildeydi sanki, bunun ekstra yanında büyüyünce top atabilecegi zürafa şeklinde ayakları var.
Yaa biz olmadık daha, doktor da bi şey demedi. Pazartesi uğrayınca soracaktım ama ay bizimki 2 saat emmeden duramaz ki ağlamaktan helak olur çocuk daha sonra falan yapılıyor mu acaba o aşı?

Zamanla sevdiklerini hatta inmek istemediklerini soyleyenler oldu ben de cok istiyorum

bize saglik ocagi isterseniz 3 ve 5.aylarda yapalim dedi oyle yapacgiz

Kızlar bebekleriniz aylık kaç gram alıyor benim ki ilk iki ay 1500 almıştı emmesi iyidi ama bu ay hiç emmek istemiyor sadece 500 almış haftaya kontrol var sizce çok mu az ne yapmak lazom sütüm var bu arada bebek emmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…