• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Arkadaslar Bugun doktora gittik bebegım uyuyordu uyandı ağlamaya başladı bende hemen emziğini verdim yanağını okşadım sakinleştirdim doktor dedıkı ooo emziğe iyi alışmış emzik iyi bişey degıl verme dedi.bende o an soramadım.neden öyle dedi acaba siz bebeğinize emzik verıyormusunuZ.benım bebegım emzikle uyuyor sonra çıkarıyor zaten i.neyapmalıyım bilemedim
Emzik konusunda karsi olanda taraf olanda var doktorlarda. Genel gecer bir dogru yok sanirim. İlk ay icinde verirsen emmeyi tam ogrenemedigi icin sorun olur. Emzirmen gerekirken oyalanir kilo kaybi olur. İlk ayi atlattin sanirim. Kendi attiginda zorla geri vermiyorsan sorun yok bence. Seninde bebegininde rahati onemli. Sen kendine dogru geleni uygulamaya devam et bence. Sen en dogrusunu bilirsin annesi;)

Kızlar rota virüs aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Az önce başka bi yerde bu hastalıktan ölen bebek duydum çok etkilendim eşimde devlet karşılamıyorsa bi sıkıntı mı yaratır acaba diye beni huylandırdı fikirleriniz nelerdir?
Ben 6 yaşındaki oğluma yaptırmıştım şimdi kızımada yaptıracağım

ne guzelmis boyle yargilanmadan dinlenmek.annem surekli kizim.dogdugundan beri klimalara karsi izmir yniyor sicaktan nemden.neymis esimden ayri salonda yerde yaticakmisim.klimayi degil balkon kapisini acip oyle uyucakmisim.ve de surekli halde yazin bebek bakmak korumak zor deyip duruyor en son dayanamadim.ne yapayim icime sokayim.ocak ayinda dogurayim.dedim.artik geldiler.esim desen o da alem surekli beni strese sokuyor her yaptigim hareket soyledigim soze elestiriyor gerci hmile kaldigimdan beridir boyle canimdan bezdirdi beni.anneme de surekli kiziyor tabi ona bisey diyemediginden bana sariyor.sastim kaldim.
Grubu sessiz takip ediyorum çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun bazen insanın en yakınları bile anlamıyor.

kortizon baslamamizin yani sira birde yarin asilarimiz var hem 2.ay asisi hemde rota.doktorumuzu da degistirdik bu arada bir suru sikinti cikti.daha once kizim hastanede kalmisti.idrar ,usg ,eko vs vs cekildi.idrarini sormustum ozelllikle birsey cikmadi dedi servisteki hemsireler.butun sonuclar temiz dediler.sonra kalca usg cektirelm oyle dr una cikalim dedik.bayramdan oncesiydi hastaneyi aradim randevu almak icin dr izindeydi bayram dahil izinliymis bayramdan sonra gelin denuldi.ben tek basima gittim sonuc gostermeye tekrar ucret istediler vs.o ucret seyleri bayagi bi sikintili oldu gecen gittigimisde bilgi islem sistemi coktu resmen.nyse para onmli degil.muayene olmamamiza ragmen odedik.nyse kortizon durumunu da danismak icin gittigimizde kizimda idrar yolu enfeksiyonu oldugunu ogrendim.yanj 1 ayyy onceee dusunebiliyormusunuz.idrr ve kultur kotu cikmus o yuzden kizim pisikten kurtulamiyormus.dr da kna karistiysa diye tekrar idrar ve 4 tup kan istedi.sinirlendik tabi kii de 1 ay gecti simdi kana gectiyse kim hesap vericek :mapus:

Selam kızlar oğlum 2,5 aylık oldu oyun halısı almayı düşünüyorum. Kullanıpta memnun olanlar marka ve modelini yazabilirse çok sevinirim.

Valla emzirirken zayıfladım diyolar da bizde pek geçerli olmuyo sanırsam 6 aylık olunca bebeğin başlarsın canım ben oyle yapacağım 7 kilo fazlam var
Emzirirken zayiflanilmiyor kim öyle demiş bilmiyorum deli gibi saldırıyorum herşeye:) benim de 7 kilo fazam var nasıl gidecek o göbek bilmiyorum eski kıyafetlerim olmuyo :(

Emzirirken zayiflanilmiyor kim öyle demiş bilmiyorum deli gibi saldırıyorum herşeye:) benim de 7 kilo fazam var nasıl gidecek o göbek bilmiyorum eski kıyafetlerim olmuyo :(
Yemeyeyim diyorum süt azalıyor su sut yaparmış su iç iç göğüsler dolmuyor şöyle güzel ce yiyip bide uyuyunca oh mis :) üstüne almasak şimdilik iyi 7 kilo 6 aylık olunca vermeye çalışırız

Bir arkadasim zamanla alisiyorlar dedi
Bugun acilen büfeye gitmem gerekti. Arabasını çıkarmak zor geldi. Slinge koydum, ağlarsa da ağlar zaten arabada da ağlıyor dedim. Bi hoşuna gitti ki sorma, yürürken etrafa baka baka uyuyakaldı. Pes etmeyip kullanmaya devam edeceğim :)

Biz Fisher Price 'in oyun dünyası'nı da beğendik. Pahalı ama topları falan var ileride de oynayabilir diye düşündük onu görünce.

Sırt üstü yattığında tepedeki oyuncaklara bakarak vakit geçirebilir diye düşündük. Su an cok fazla oyuncağı da olmadığından garibim dolaptaki magnetlere bakıyor renk renk hoşuna gidiyor galiba, bi de arabasına taktığımız bi sey var ama ondan da sıkılıyor bir sure sonra, en azından çeşitli şeyler olursa oyalaması da kolay olur diye düşündük.
Bizimki gündüz uyumuyor pek, iste vakit geçirmek icin bu oyuncaklara sardık zaten. Uyursa memede uyuyor, o kadar. Memeden ayırınca gözler cin gibi açılıyor. Uyku eğitimini nasıl vereceğim hiç bilmiyorum
oyun halısı değil ki o oyuncağın adı park gibi bir şey ben şu yere serilen renkli halılardan sandım ama fisher price deyince bildimmm

fena grip oldum nezle ağız burun akıyor kızlar bebeğim de iki gündür hapşırıp öksürüyor idi bu gün ben de başladım antibiyotik tedavisi başladık çünkü dişim de aynı anda iltihap oldu boğazıma kadar acıyor ağrıyor maske takıyorum bebeğim sevmedi maskeyi ama mecburum...

rota aşımızı zı olduk ilk doz yan etkisi huzursuzluk oldu emzirip yaptırdım çünkü iki saat emzirme yasağı var tok gidilecek kusmayacak amaç o ağızdan şırıngayla sıkıveriyor doktor 175tl iki doz rotarix 5.ayda da 2.doz

oyun halısı değil ki o oyuncağın adı park gibi bir şey ben şu yere serilen renkli halılardan sandım ama fisher price deyince bildimmm
Oyun halısında farklı ne oluyor ki yine böyle yere serilen bi mat ve tepede oyuncaklar yok mu? o_O Oyuncak olaylarına ben de pek hakim değilim ama baktığımız mağazada diğer oyun halıları da o şekildeydi sanki, bunun ekstra yanında büyüyünce top atabilecegi zürafa şeklinde ayakları var.
rota aşımızı zı olduk ilk doz yan etkisi huzursuzluk oldu emzirip yaptırdım çünkü iki saat emzirme yasağı var tok gidilecek kusmayacak amaç o ağızdan şırıngayla sıkıveriyor doktor 175tl iki doz rotarix 5.ayda da 2.doz
Yaa biz olmadık daha, doktor da bi şey demedi. Pazartesi uğrayınca soracaktım ama ay bizimki 2 saat emmeden duramaz ki ağlamaktan helak olur çocuk :olamaz: daha sonra falan yapılıyor mu acaba o aşı?

Bugun acilen büfeye gitmem gerekti. Arabasını çıkarmak zor geldi. Slinge koydum, ağlarsa da ağlar zaten arabada da ağlıyor dedim. Bi hoşuna gitti ki sorma, yürürken etrafa baka baka uyuyakaldı. Pes etmeyip kullanmaya devam edeceğim :)
Zamanla sevdiklerini hatta inmek istemediklerini soyleyenler oldu ben de cok istiyorum

Oyun halısında farklı ne oluyor ki yine böyle yere serilen bi mat ve tepede oyuncaklar yok mu? o_O Oyuncak olaylarına ben de pek hakim değilim ama baktığımız mağazada diğer oyun halıları da o şekildeydi sanki, bunun ekstra yanında büyüyünce top atabilecegi zürafa şeklinde ayakları var.

Yaa biz olmadık daha, doktor da bi şey demedi. Pazartesi uğrayınca soracaktım ama ay bizimki 2 saat emmeden duramaz ki ağlamaktan helak olur çocuk :olamaz: daha sonra falan yapılıyor mu acaba o aşı?
bize saglik ocagi isterseniz 3 ve 5.aylarda yapalim dedi oyle yapacgiz

Kızlar bebekleriniz aylık kaç gram alıyor benim ki ilk iki ay 1500 almıştı emmesi iyidi ama bu ay hiç emmek istemiyor sadece 500 almış haftaya kontrol var sizce çok mu az ne yapmak lazom sütüm var bu arada bebek emmiyor

Back