• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay hadi insallah saglikla , kolay dogumlar... Benm takvim bitti... Dun bi degsktim, tum gun boyunca da pembeler devam etti. Dedim gece dogururum heralde. Anneme bile gel artik dedim uzak oldgu icin... Ama suan yine turp gbi uyandim:)haberdar et bizi
Benim de oyle oldu. Bi garip hissediyordum. Nisan falan gelmedi ama kasilmalarim vardi. Onceki gun sitenin etrafinda yorulmadan 3 tur attim hastaneye gittigim gunun sabahi ilk turda yoruldum. Gece hastaneye gittik. Kasilmalarim duzenli cikti ve yatisim yapildi. Sabaha dogurdum.

slm kizlar, ben de beklemedeyim ve cok yazmiyor olsam da sizi surekli takip ediyorum. Ankaradayim ve Koru hastanesinde normal dogum yapmayi planliyordum ama dunki kontrolumde drumuz tobba gecelim korudaki ebe ve ekibi ayrildi falan dedi. Sonra da eksi sozlukteki 9 nisan 2017 koru hastanesi rezaleti basligini gordum. Sizi de bilgilendirmek istedim.
Alla alla hangi koru dasinz acaba? Bende koruya gdyorm.dogumada az kaldi valla

Selam kizlar. Oglum kakasini yedigi icin persembeden beri yogun bakimda. Bugun doktoruyla gorustuk. Enfeksiyon yuzde 12den yuzde 3e dusmus. Ama bu sefer de karaciger enzimleri yuksek cikmis. Carsamba kan sonuclari gelecek. Ona gore hareket edecegiz dedi. Burdan cikinca kardiyoloji bolumune yonlendirebiliriz dedi. Cok uzuluyorum. Uzuntumden ölüyorum. Oglumu cok ozluyorum. 2 gunde 1 bes dakika girebiliyorum. Emzirmeye bile izin vermiyorlar. :'( zaman gecmek blmiyor. Dogumda 13 saat sanci cektim. Gozumden 1 damla bile yas akmadi. Ama gunlerdir agliyorum. 9 aydir karnimda beraber uyuyorduk. Ama simdi benden ayri yatiyor. Sanki karnimi tekmeleyecek gibi hissediyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum.....
Allah sifasini versin ins cnm sen uzme kendini ins Allahn izniyle iyilesecek bol bol dua et

Doğum yapan herkese hayırlı olsun darısı bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah.
Benim bi sorum var kızlar iki haftalığız üç gündür her emzirmeden sonra kusması oluyo bi çay kaşığı kadar çıkartıyo kızım sizce normal mi yoksa üşüttü mü o kadar tecrübesizim ki beneğim üşütse belirtisi ne olur bilmiyorum tek bildiğim ateşini ölçmek

Benim de oyle oldu. Bi garip hissediyordum. Nisan falan gelmedi ama kasilmalarim vardi. Onceki gun sitenin etrafinda yorulmadan 3 tur attim hastaneye gittigim gunun sabahi ilk turda yoruldum. Gece hastaneye gittik. Kasilmalarim duzenli cikti ve yatisim yapildi. Sabaha dogurdum.
Evet sen her sabah bugunde doguramadim diye gune basliyordun:) sira bana geldi.... Hayirla saglikla insallah... Seninde minik bebegine enn kisa zamanda saglikla kavusmani diliyorum insallah. Hic sknti yapma Allahn izni ile saglikla kavusacaksiniz. Skinti yapma ki en cok ihtyaci olan sutun kesilmesin...

Doğum yapan herkese hayırlı olsun darısı bekleyenlerin başına sağlıkla inşallah.
Benim bi sorum var kızlar iki haftalığız üç gündür her emzirmeden sonra kusması oluyo bi çay kaşığı kadar çıkartıyo kızım sizce normal mi yoksa üşüttü mü o kadar tecrübesizim ki beneğim üşütse belirtisi ne olur bilmiyorum tek bildiğim ateşini ölçmek

kusması çok normal, sıkma canını. midesi ölçüyor bilmiyor zamanla azalacak

Merhaba benimki de surekli kusuyor,
1.cok süt emmis olabilir fazlasini atiyordur
2.reflusu vardir yatagi hafif egimli yapabilirsiniz yastik kullanmadan
3.yatarak emziriyorsaniz o da kusturur
4.fiskirtarak kusmuyorsa normal

Benim 2. cocugum ilkinde cok dr a gittjm ilk kususanda bunlari ogrendim yine de dikkat etmekte fayda var yan yatirmali kontrol edilmeli gecmis olsun...

Dogum yapacak arkadaslara saglikli dogumlar...

kusması çok normal, sıkma canını. midesi ölçüyor bilmiyor zamanla azalacak

Merhaba benimki de surekli kusuyor,
1.cok süt emmis olabilir fazlasini atiyordur
2.reflusu vardir yatagi hafif egimli yapabilirsiniz yastik kullanmadan
3.yatarak emziriyorsaniz o da kusturur
4.fiskirtarak kusmuyorsa normal

Benim 2. cocugum ilkinde cok dr a gittjm ilk kususanda bunlari ogrendim yine de dikkat etmekte fayda var yan yatirmali kontrol edilmeli gecmis olsun...

Dogum yapacak arkadaslara saglikli dogumlar...
Endişelenecek birşey yok yani çok teşekkür ederim

11. Gün kusmalar bizde de başladı süt kesiği şeklinde. Dr gazı olduğu içindir dedi. Emzirfikten sonra gazını çıkarmaya çalışıyorum bu sefer uyanıyor. Emmeden uyumuyor :))

Hanımlar sütüm yetmiyor :KK43: süt arttırmak için neler yapıyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacım var :oops: su demeyin günlük 3 tane 1.5 litre bitiriyorum

Canm hosaf komposto gibi seylerde artiryomus oyle duydum ama tam bilmiyorm kuru uzumden yada cilekten falan yapabilirsin bi dene istrrsen
Hoşaf sevmiyorum diye inciri hurmayı direk tüketiyorum ama faydası olmuyor mu acaba ya hani aslında sonrasında çok da güzel su içiriyor diye işe tarar sanıyordum ama sanırım yetmiyor :oops:

Hanımlar sütüm yetmiyor :KK43: süt arttırmak için neler yapıyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacım var :oops: su demeyin günlük 3 tane 1.5 litre bitiriyorum
cnm ben henüz doğurmadım ama bana söylenileni paylaşmak isterim seninle.
bulgur pilavı , tahin helva ve bol yeşillik.. bu 3 ü bol süt yapıyormuş. bir dene istersen.

Anne rh +, bebek rh + ise kan uyuşmazlığı yoktur,Nadiren subgrup dediğimiz alt grup uyuşmazlığı olabilir o da kan gruplarından bağımsızdır
Anne rh -, baba rh + ise bebekte rh + olursa kan uyuşmazlığı olur
Merhaba efe hatun
Bende de aynı durum var.
Bebek takip defterinde de yazıyor. AB0 uyuşmazlığı. Ben 0, oğlum A. O yüzden sarılık en az 1 ay sürer dedi doktorumuz

Back