• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selam kizlar. Oglum kakasini yedigi icin persembeden beri yogun bakimda. Bugun doktoruyla gorustuk. Enfeksiyon yuzde 12den yuzde 3e dusmus. Ama bu sefer de karaciger enzimleri yuksek cikmis. Carsamba kan sonuclari gelecek. Ona gore hareket edecegiz dedi. Burdan cikinca kardiyoloji bolumune yonlendirebiliriz dedi. Cok uzuluyorum. Uzuntumden ölüyorum. Oglumu cok ozluyorum. 2 gunde 1 bes dakika girebiliyorum. Emzirmeye bile izin vermiyorlar. :'( zaman gecmek blmiyor. Dogumda 13 saat sanci cektim. Gozumden 1 damla bile yas akmadi. Ama gunlerdir agliyorum. 9 aydir karnimda beraber uyuyorduk. Ama simdi benden ayri yatiyor. Sanki karnimi tekmeleyecek gibi hissediyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum.....
Allah yardımcın olsun canım. En kısa zamanda sağlığına kavuşur ve koynunda uyur yeniden inşallah. Dua ediyorum sizin için..

Selam kizlar. Oglum kakasini yedigi icin persembeden beri yogun bakimda. Bugun doktoruyla gorustuk. Enfeksiyon yuzde 12den yuzde 3e dusmus. Ama bu sefer de karaciger enzimleri yuksek cikmis. Carsamba kan sonuclari gelecek. Ona gore hareket edecegiz dedi. Burdan cikinca kardiyoloji bolumune yonlendirebiliriz dedi. Cok uzuluyorum. Uzuntumden ölüyorum. Oglumu cok ozluyorum. 2 gunde 1 bes dakika girebiliyorum. Emzirmeye bile izin vermiyorlar. :'( zaman gecmek blmiyor. Dogumda 13 saat sanci cektim. Gozumden 1 damla bile yas akmadi. Ama gunlerdir agliyorum. 9 aydir karnimda beraber uyuyorduk. Ama simdi benden ayri yatiyor. Sanki karnimi tekmeleyecek gibi hissediyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum.....

Canm rabbim yardımcın olsun,dua etmekten başka şansın yok, benim kuzenimde 1 aya yakın bezmi alem hastanesinde bebeğini sadece emzirme anlarında görebildi, hatta bir ara sütünü sagip verdi, hatta doktor en kötü duruma hazırlıklı olun dedikten birkaç gün sonra bebeğini eve çıkardılar ki bazı hastaneler çok titiz davranayim derken bizim psikolojiyi dusunemiyorlar, sende belki birkaç gün sonra yavrum ile eve çıkarsın ve sağlıklı çok güzel günler sizi bekliyor olur inşallah, dua et, gerisini rabbimé bırak inşallah hersey çok güzel olur.

Geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz, inanç meselesi ama böyle sıkıntılı durumlarda imkanınız varsa kurban kesin ve tamamını ihtiyaç sahiplerine dağıtın , duanızı bol edin, adaktan bahsetmiyorum , imkan varsa hemen yarın kurban kesip dağıtın , bebeğinize tez kavuşursunuz inşallah

Geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz, inanç meselesi ama böyle sıkıntılı durumlarda imkanınız varsa kurban kesin ve tamamını ihtiyaç sahiplerine dağıtın , duanızı bol edin, adaktan bahsetmiyorum , imkan varsa hemen yarın kurban kesip dağıtın , bebeğinize tez kavuşursunuz inşallah

Doktoru dogum zor mu oldu diye sordu. Aslinda dogum benim icin cok zor olmadi ama dogdugunda hemen aglamadi cocuk yoruldu biraz. Dogumla ilgili gecici bir durum olsun diye umit ediyorum. Ebe arkadasima sordum. Ciddi bir sey olsa ilk topuk kanindan hemen cikiyor o dedi. Insallah her sey yoluna girer. Tesekkur ederim.

Canm rabbim yardımcın olsun,dua etmekten başka şansın yok, benim kuzenimde 1 aya yakın bezmi alem hastanesinde bebeğini sadece emzirme anlarında görebildi, hatta bir ara sütünü sagip verdi, hatta doktor en kötü duruma hazırlıklı olun dedikten birkaç gün sonra bebeğini eve çıkardılar ki bazı hastaneler çok titiz davranayim derken bizim psikolojiyi dusunemiyorlar, sende belki birkaç gün sonra yavrum ile eve çıkarsın ve sağlıklı çok güzel günler sizi bekliyor olur inşallah, dua et, gerisini rabbimé bırak inşallah hersey çok güzel olur.
Insallahh canim insallahhh..

sezeryan 10. Gün bugün hiç kanamam gelmedi . Daha önce hep hasta bezi kullandım o kadar yoğundu yani. Son iki üç gün azalma vardı biraz.
Doktorum şehir dışında.off normal mi bu durum . Başka bi doktora mı görünsem
bende ilk günler yogun kanama gördüm sonra kesildi bi kac günden beri tekrar basladi...

Merhaba kızlar dün muayenemiz vardı 39 haftaya girdik herşey iyi kilo 3150 gr suyuda iyi çatı muayenesi de yaptı oda normal çıktı çok şükür ama bebeğim hala yukarıda hiç aşağı inmemiş çok yürüyüş yap dedi doktorumuz

bu arada bn de hiç sancı yok gibi arada ciz ciz alt tarafa bişe batıyor başka bi sancı hissetmiyorum sizlerde durum nasıl eşim çok sabirsizlaniyor sitrese girdim

Allah yardımcın olsun canım bebeğine de şifa versin inş.en kısa sürede kavuşursun dua ve sabır ile

Okuyunca kendimi kötü hissettim allahım tez zamanda siZi yanyana getirir üzülmemeye çalış kolay bi şey değil ama sütün için senin sütün ona ilaç olucak inş
İyi haberlerini bekliyoruz

Selam kızlar ☺ 39+5 ten merhabalar. Sabah 07:15 gibi suyum ve nişanım geldi. Duşumu aldım, cicilerimi giydim. Doktorumuza da haber verdik hastaneye geçiyoruz. Az az da sancım var. Hepimize kolay, hayırlı, sağlıklı doğumlar olsun insallah.

Şuna çok pis kıskandım seni :KK47:

Merhaba kızlar dün muayenemiz vardı 39 haftaya girdik herşey iyi kilo 3150 gr suyuda iyi çatı muayenesi de yaptı oda normal çıktı çok şükür ama bebeğim hala yukarıda hiç aşağı inmemiş çok yürüyüş yap dedi doktorumuz

bu arada bn de hiç sancı yok gibi arada ciz ciz alt tarafa bişe batıyor başka bi sancı hissetmiyorum sizlerde durum nasıl eşim çok sabirsizlaniyor sitrese girdim

Canım nst de hiç mi sancı çıkmadı, ben artık her hafta kontrole gidiyorum, benim her hafta yirmiye yakın artış olmaya başlamıştı yani en son geçen hafta 60a yakın birkaç tane, onun dışında bende öyle anlatılan şekilde belimden giren bir ağrı falan hiç hissetmedim, sadece kasikta batma gibi birsey hissetmistim o da gerçek sancı değilmiş, hayırlısı olsun bakalım aramızda birkaç gün var senle ve bebeğinin kilosuna birsey dedi mi benim ki 100 grama yakın anca alıyor haftada ki o da geçen hafta 3010 gram birseydi?

Selam kızlar ☺ 39+5 ten merhabalar. Sabah 07:15 gibi suyum ve nişanım geldi. Duşumu aldım, cicilerimi giydim. Doktorumuza da haber verdik hastaneye geçiyoruz. Az az da sancım var. Hepimize kolay, hayırlı, sağlıklı doğumlar olsun insallah.

Ne kadar bilinçli ve hazırlıklı bir anne adayı hissi verdin bize maşallah, inşallah hayırlı doğum haberlerini de alırız, dualarimiz seninle

Ay hadi insallah saglikla , kolay dogumlar... Benm takvim bitti... Dun bi degsktim, tum gun boyunca da pembeler devam etti. Dedim gece dogururum heralde. Anneme bile gel artik dedim uzak oldgu icin... Ama suan yine turp gbi uyandim:)haberdar et bizi

Canım nst de hiç mi sancı çıkmadı, ben artık her hafta kontrole gidiyorum, benim her hafta yirmiye yakın artış olmaya başlamıştı yani en son geçen hafta 60a yakın birkaç tane, onun dışında bende öyle anlatılan şekilde belimden giren bir ağrı falan hiç hissetmedim, sadece kasikta batma gibi birsey hissetmistim o da gerçek sancı değilmiş, hayırlısı olsun bakalım aramızda birkaç gün var senle ve bebeğinin kilosuna birsey dedi mi benim ki 100 grama yakın anca alıyor haftada ki o da geçen hafta 3010 gram birseydi?
Kilosu hatasıyla uygun dedi canım. . Nst ye iki kez girdim güzel dedi hep yani çizgiler 20 lerde biraz 40 lara çıkıyor bu şekilde

slm kizlar, ben de beklemedeyim ve cok yazmiyor olsam da sizi surekli takip ediyorum. Ankaradayim ve Koru hastanesinde normal dogum yapmayi planliyordum ama dunki kontrolumde drumuz tobba gecelim korudaki ebe ve ekibi ayrildi falan dedi. Sonra da eksi sozlukteki 9 nisan 2017 koru hastanesi rezaleti basligini gordum. Sizi de bilgilendirmek istedim.

Kizlar ben dogum yaptim dogum gercekten nasip isi.dokuz ay sezeryan dedim asla normal yapmam dedim yarin sezeryan gunumdu bugun yatisim yapilicakti ama sabah nisan geldi evde bekledm sancilarim cok hafifti hastenye geldik muayene ettiler 5 cm aciklik varmis firt desen dogurursn sen sezeryana gerek yok dediler dogum odasina aldilar doktorum gelene kadar 8 cm oldu aciklik ama sancim cok hafifti doktor geldi sezeryan yapamayiz dedi 9da suni sanci bagladilar saat 10 da dogum yaptim Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu dogum yapicaklara Allah kolaylik versn
Canim ne guzel bir dogum yapmissin masallah subhanallah. Burda insanlar birbirini tanimiyor ama cevrende cok anlatma nazar deger valla.

Back