• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar ben doğum yapalı 11 gün oldu şükür. ilk günden itibaren ayaktaydım. hatta hastaneden çıkışta çantamı valizimi kendim taşıdım. hoplaya zıplaya çıktım. ikinci doğum gerçekten daha kolay oluyormuş.

Doğum yapanlara gaz ve uyku problemi olmadan bebekleriyle sağlıklı günler, doğum yapmayanlara da kolay doğumlar diliyorum.

doğumumu uzun uzun anlattım. ufak bir de rezilliğim oldu o ayrı. :110:

buradan okumak isteyenler okuyabilir.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...f-kakali-makali-normal-dogum-hikayem.1008667/

Kizlar ben dogum yaptim dogum gercekten nasip isi.dokuz ay sezeryan dedim asla normal yapmam dedim yarin sezeryan gunumdu bugun yatisim yapilicakti ama sabah nisan geldi evde bekledm sancilarim cok hafifti hastenye geldik muayene ettiler 5 cm aciklik varmis firt desen dogurursn sen sezeryana gerek yok dediler dogum odasina aldilar doktorum gelene kadar 8 cm oldu aciklik ama sancim cok hafifti doktor geldi sezeryan yapamayiz dedi 9da suni sanci bagladilar saat 10 da dogum yaptim Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu dogum yapicaklara Allah kolaylik versn
Ayyy hayırlı osun. Allah bağışlasın. Darısı bekleyen bizlerin başına. Bol sütlü, sağlıklı günler size.

Selam kizlar. Oglum kakasini yedigi icin carsambadan beri yogun bakimda. Dun gece sutum geldi. Sagiyorum sagiyorum hala goguslerim tas gibi. Makine hepsini cekmiyor mu bilmiyorum. Asiri bir sutum yok ama yine de miktar olarak oldukca iyi. Cocugun gunluk ihtiyacina yetecek kadar. Sagmaya basliyorum. 20 ml ye kadar falan normal damlalar geliyor sonrasinda elimle sıkarak sekilden sekile girerek sagmaya devam ediyorum. Goguslerim cok agirlik yapiyor olduruyor beni :'(
Allah tez zamanda kavustursun seni oglusuna. Bende senin gibiydim gögüslerim doldu cok kötü oldum pompamda yoktu bebegimde emmedigi icin mafoldum.. ama düzelir insallah simdide emiyor ve o ilk günkü gibi tas gibi deil :)

Kızlar bebeğim 10 günlük . Evim sıcak kıyafet olarak ne giydirmeliyim uyurken tek battaniyemi çift mi kullanayım
bizim evde sicak bebegim 13 günlük... ince giydiriyorum bir kat üstünede bu ince penye battaniye ve birde babaannemizib ördügü battaniyeyi örtüyoz.. cocugu sarmiyom yani battaniyelerle sadece örtüyom.. nerde yasiyorsunuz? Biz diyarbakirdayiu burasi cok sicak olur

Açılman vs var mı. Canım ? Baktı mı doktorun ?
Bilmiyorum canm doktorum simdiye kadar cati muayenesi bile yapmadi. Carsamba muayene var kismet olursa. Bakacagini sanmiyorum sanci gelmeden.. Bahsederdi yoksa. Bakalim bizim bidiklar ne zaman tesrif edecek. Yalniz artik yavas yavas karnimda sertlikde sureklilesti. Insallah acilmamizda ugrastirmaz bizi de sanciya gttgmzde cogu bitmis olur :)

Kizlar benm 24. Gunum sezeryan agrilarm 10. Gunden beri nerdeyse yok gibiydi ama son uc dort gundr ilk agrilarima dnuyorm sanki hergun biraz daha agri oluo dikisimn 5 6 cm yukarisi odem gibi ve ici sert orasi agri yapio iltihap olabilir mi ayni durumda olan var mi

Kizlar benm 24. Gunum sezeryan agrilarm 10. Gunden beri nerdeyse yok gibiydi ama son uc dort gundr ilk agrilarima dnuyorm sanki hergun biraz daha agri oluo dikisimn 5 6 cm yukarisi odem gibi ve ici sert orasi agri yapio iltihap olabilir mi ayni durumda olan var mi

Benimde 13. Günüm sezeryan sonrası hatta ilk hafta kontrolde doktor ödem yaptırmışsın ananas ye bol bol dedi ama ben rahat durmuyorum ki neredeyse düşüyodum geçen gün dediğin gibi içdikişleri hissediyorum geriliyo ve sızlıyor inş iltihap değildir

Dogum yapan yada dogumu yaklasan arkadaslar ben 38 haftalik hamileyim bugun doktor kilosuna 4300 dedi 10 gun once 3300 demisti 10 gunde 1 kg artmasi normal mi olabilir mi bana pek normal gelmedi yanls olculmus olabilir mi doktr 4 civari dogarsa normal dogum yapamayabilirsin dedi
8 maysta 3280 kg
12 maysta 3300 kg
16 maysta 3329 kg cikti
Bugun 22 mays 4300 kg dedi nasil oldu anlamadm

Kizlar ben dogum yaptim dogum gercekten nasip isi.dokuz ay sezeryan dedim asla normal yapmam dedim yarin sezeryan gunumdu bugun yatisim yapilicakti ama sabah nisan geldi evde bekledm sancilarim cok hafifti hastenye geldik muayene ettiler 5 cm aciklik varmis firt desen dogurursn sen sezeryana gerek yok dediler dogum odasina aldilar doktorum gelene kadar 8 cm oldu aciklik ama sancim cok hafifti doktor geldi sezeryan yapamayiz dedi 9da suni sanci bagladilar saat 10 da dogum yaptim Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu dogum yapicaklara Allah kolaylik versn
Masallah ne güzel :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Dogum yapan yada dogumu yaklasan arkadaslar ben 38 haftalik hamileyim bugun doktor kilosuna 4300 dedi 10 gun once 3300 demisti 10 gunde 1 kg artmasi normal mi olabilir mi bana pek normal gelmedi yanls olculmus olabilir mi doktr 4 civari dogarsa normal dogum yapamayabilirsin dedi
8 maysta 3280 kg
12 maysta 3300 kg
16 maysta 3329 kg cikti
Bugun 22 mays 4300 kg dedi nasil oldu anlamadm

Yanlışlık olmasın mı ? Şekerin vs. Var mı? Birde başka bir doktora görün derim ben

sezeryan 10. Gün bugün hiç kanamam gelmedi . Daha önce hep hasta bezi kullandım o kadar yoğundu yani. Son iki üç gün azalma vardı biraz.
Doktorum şehir dışında.off normal mi bu durum . Başka bi doktora mı görünsem

Maşallahhh canım ne kadar güzel bir doğum olmuş gözünaydın

sezeryan 10. Gün bugün hiç kanamam gelmedi . Daha önce hep hasta bezi kullandım o kadar yoğundu yani. Son iki üç gün azalma vardı biraz.
Doktorum şehir dışında.off normal mi bu durum . Başka bi doktora mı görünsem
Bende ayni seyi yasadim normalmis 2 gun sonra tekrar basladi arada tamamen kesilip tekrar basliyor sordum normsl demisti dr...

Dogum yapan yada dogumu yaklasan arkadaslar ben 38 haftalik hamileyim bugun doktor kilosuna 4300 dedi 10 gun once 3300 demisti 10 gunde 1 kg artmasi normal mi olabilir mi bana
Belirti yok sadece kahverengi akıntı vardı o da normal heralde. Yarın randevum var geçen gittiğimde plasentada kireçlenme başlamış suyun da azalmış doğum yakım dedi 1 hafta oldu hala tık yok :///
Yok canım normal değildir nişan olmasın mı ? Yarın bakar açıklığa sancına. Ona göre karar verir

Belirti yok sadece kahverengi akıntı vardı o da normal heralde. Yarın randevum var geçen gittiğimde plasentada kireçlenme başlamış suyun da azalmış doğum yakım dedi 1 hafta oldu hala tık yok :///

Yok canım nişan olmasın mı ? Yarın bakar doktorun açıklığa, sancıya ona göre karar verir

Selam kizlar. Oglum kakasini yedigi icin persembeden beri yogun bakimda. Bugun doktoruyla gorustuk. Enfeksiyon yuzde 12den yuzde 3e dusmus. Ama bu sefer de karaciger enzimleri yuksek cikmis. Carsamba kan sonuclari gelecek. Ona gore hareket edecegiz dedi. Burdan cikinca kardiyoloji bolumune yonlendirebiliriz dedi. Cok uzuluyorum. Uzuntumden ölüyorum. Oglumu cok ozluyorum. 2 gunde 1 bes dakika girebiliyorum. Emzirmeye bile izin vermiyorlar. :'( zaman gecmek blmiyor. Dogumda 13 saat sanci cektim. Gozumden 1 damla bile yas akmadi. Ama gunlerdir agliyorum. 9 aydir karnimda beraber uyuyorduk. Ama simdi benden ayri yatiyor. Sanki karnimi tekmeleyecek gibi hissediyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum.....

Back