- 14 Eylül 2015
- 1.342
- 1.349
- 133
- Konu Sahibi endless love
- #54.861
Allah yardimcin olsun. Saglikla alirsin insallah kucagina.Kizlar nisanim geldi agrilarimda var doktora gidicektk bugun zaten yarin sezeryan tarihimdi dua edin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardimcin olsun. Saglikla alirsin insallah kucagina.Kizlar nisanim geldi agrilarimda var doktora gidicektk bugun zaten yarin sezeryan tarihimdi dua edin bana
Aslinda hastaneye cocugu gormeye gidince sagmak mantikli.Allah bir an önce bebeğine kavuşmanı nasip etsin canım. Minik yavrun emince her şey daha rahat olacak. Sabret. Hastane tipi süt sağma makinesi mi kiralasan belki daha rahat olur. Sıcak duş al bol bol sağ göğüslerini.
Sağlıkla kucağına al inşallah.Kizlar nisanim geldi agrilarimda var doktora gidicektk bugun zaten yarin sezeryan tarihimdi dua edin bana
hayirli olsun. Allah saglikla kucağına almayi basip etsin bebisini. Darisi bizlere olsun.Kizlar nisanim geldi agrilarimda var doktora gidicektk bugun zaten yarin sezeryan tarihimdi dua edin bana
Çok geçmiş olsun. Tez vakitte şifa bulun inşallah.Selam kizlar. Oglum kakasini yedigi icin carsambadan beri yogun bakimda. Dun gece sutum geldi. Sagiyorum sagiyorum hala goguslerim tas gibi. Makine hepsini cekmiyor mu bilmiyorum. Asiri bir sutum yok ama yine de miktar olarak oldukca iyi. Cocugun gunluk ihtiyacina yetecek kadar. Sagmaya basliyorum. 20 ml ye kadar falan normal damlalar geliyor sonrasinda elimle sıkarak sekilden sekile girerek sagmaya devam ediyorum. Goguslerim cok agirlik yapiyor olduruyor beni :'(
2 hafta önceki benBenim takviminde bitecegi hic aklima gelmemistigece hareketleri okadar fazlaki, cikacak gbi tum vucut hareket ediyor...oyuzden galiba bu sabah da ni$animsi belirtim vardi. Darisi bize insallah saglikla kolaylikla. Beklemek cok fenaymis. Birde halsizim ki yani , hep uykum var
Batikon alın, varsa enfeksiyona da faydası olurAkinti anlarmiyiz zaten az da olsa drvamli kanama var bana vermedi dr bisey alsammiki baticon falan
Ayy hatrliorum seni de ya 41 i gecmistin insallah guzel guzel kolayca dogururz saglikla bizde bebesine bol opucukler2 hafta önceki ben
Kizlar ben dogum yaptim dogum gercekten nasip isi.dokuz ay sezeryan dedim asla normal yapmam dedim yarin sezeryan gunumdu bugun yatisim yapilicakti ama sabah nisan geldi evde bekledm sancilarim cok hafifti hastenye geldik muayene ettiler 5 cm aciklik varmis firt desen dogurursn sen sezeryana gerek yok dediler dogum odasina aldilar doktorum gelene kadar 8 cm oldu aciklik ama sancim cok hafifti doktor geldi sezeryan yapamayiz dedi 9da suni sanci bagladilar saat 10 da dogum yaptim Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu dogum yapicaklara Allah kolaylik versn
Hayırlı olsunn :) Allah bizede kolay dogum nasip etsin ya ne guzel gecmisKizlar ben dogum yaptim dogum gercekten nasip isi.dokuz ay sezeryan dedim asla normal yapmam dedim yarin sezeryan gunumdu bugun yatisim yapilicakti ama sabah nisan geldi evde bekledm sancilarim cok hafifti hastenye geldik muayene ettiler 5 cm aciklik varmis firt desen dogurursn sen sezeryana gerek yok dediler dogum odasina aldilar doktorum gelene kadar 8 cm oldu aciklik ama sancim cok hafifti doktor geldi sezeryan yapamayiz dedi 9da suni sanci bagladilar saat 10 da dogum yaptim Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu dogum yapicaklara Allah kolaylik versn
Hayırlı olsunn :) Allah bizede kolay dogum nasip etsin ya ne guzel gecmis
Hayirli ugurlu olsun. Rabbim bize de boyle guzel dogumlar nasip eylesinKizlar ben dogum yaptim dogum gercekten nasip isi.dokuz ay sezeryan dedim asla normal yapmam dedim yarin sezeryan gunumdu bugun yatisim yapilicakti ama sabah nisan geldi evde bekledm sancilarim cok hafifti hastenye geldik muayene ettiler 5 cm aciklik varmis firt desen dogurursn sen sezeryana gerek yok dediler dogum odasina aldilar doktorum gelene kadar 8 cm oldu aciklik ama sancim cok hafifti doktor geldi sezeryan yapamayiz dedi 9da suni sanci bagladilar saat 10 da dogum yaptim Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu dogum yapicaklara Allah kolaylik versn
Hayirli ugurlu olsun. Rabbim bize de boyle guzel dogumlar nasip eylesin
Kizlar ben dogum yaptim dogum gercekten nasip isi.dokuz ay sezeryan dedim asla normal yapmam dedim yarin sezeryan gunumdu bugun yatisim yapilicakti ama sabah nisan geldi evde bekledm sancilarim cok hafifti hastenye geldik muayene ettiler 5 cm aciklik varmis firt desen dogurursn sen sezeryana gerek yok dediler dogum odasina aldilar doktorum gelene kadar 8 cm oldu aciklik ama sancim cok hafifti doktor geldi sezeryan yapamayiz dedi 9da suni sanci bagladilar saat 10 da dogum yaptim Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu dogum yapicaklara Allah kolaylik versn
Ayyyy cook sukur, sende kurtuldun yaa ah hadi gozun aydin. Benmde az az pembeler geliyo ama sancim yok ... Ne guzel ilerlemis dogumun:) gecmis olsun. Bol sutler.. :)Kizlar ben dogum yaptim dogum gercekten nasip isi.dokuz ay sezeryan dedim asla normal yapmam dedim yarin sezeryan gunumdu bugun yatisim yapilicakti ama sabah nisan geldi evde bekledm sancilarim cok hafifti hastenye geldik muayene ettiler 5 cm aciklik varmis firt desen dogurursn sen sezeryana gerek yok dediler dogum odasina aldilar doktorum gelene kadar 8 cm oldu aciklik ama sancim cok hafifti doktor geldi sezeryan yapamayiz dedi 9da suni sanci bagladilar saat 10 da dogum yaptim Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu dogum yapicaklara Allah kolaylik versn
Açılman vs var mı. Canım ? Baktı mı doktorun ?Ayyyy cook sukur, sende kurtuldun yaa ah hadi gozun aydin. Benmde az az pembeler geliyo ama sancim yok ... Ne guzel ilerlemis dogumun:) gecmis olsun. Bol sutler.. :)
Maalesef cok istiyorum dogum yapmayi ama kizim daha bekliyor. Dogumu tetikleyici ne varsa yapiyorum ama olmayinca olmuyor. Doktorum olmazsa 1 hafta daha bekleriz diyor bakalim artik cuma gunu tekrar kontrolum var ama kizim surpriz yapip hemen saglikla gelse cok mutlu edecek bizi. Cunku tum ailem dogurmami bekliyoeSevgili bonus88 nasıl gidiyor? Belirtin var mı? Günlerimiz yakın merak ediyorum sizlerin durumunu