2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bizimkinin hareketinde bir değişiklik yoktu hep aynıydı doguma kadar. Doğsun diye neler yapmadım ki... Yürüyüş, pilates topunda zıplama, acı/baharatlı yemek, ahududu çayı.... Ama gelmeyince gelmiyor :)
Eşim ve ailesi yurumedigimden doğumun geciktigini düşünüyorlar. Tilt oluyorum. Mart ayında ev taşıdık ve o günden bugüne sürekli ev işi vs yapıyorum. Tabiki yürümeye zamanım olmadı. Senin takvimin bitmişti sanki dimi

Ya ne alakası var dogumu engellemesiyle, bence hic kulak asma :) yurumek dogumu kolaylaştırır evet de yurumemek dogumu engeller diye sey mi olur? Vakti saati gelince yurusen de yurumesen de doğar zaten :) asıl stres olman gibi hormonal seyler etkiler dogumu.
Benim takvimim bitmisti, 41+2'de dogum yaptım :)
Benim günden güne daha iyi oluyor, 8. gundeyim. Hastaneden bana steril su vermişlerdi, tuvaletten sonra onunla siliyorum. Iltihap olsa bence belli olur akıntının rengi falan değişir diye düşünüyorum.

bnmde cok yaralarim oldu gecmek.uzere.dusta sicak masaj yaptum goguslerime sonra sogani 4 e bol halka hlka soganla yaralarinin uzerini ov guzelce sonra sicak suyla durula ve beyaz sabunla iyice yika.her iki goguse 2 ser kez yap ayni islemi.ben basta korktum sogan kokusu siner emmez daha diye de .koku da sinmedi emiyorda kizim.

hepimiz ayniyiz cnm.stres altindasin rahatlama calis ondan da gelmez sutun .benim kayinvalidem rahmetli ama sagolsun annem kaynanalik yapiyor arada

Şimdi tecrübeli annelerim sezeryan da olsa normal de olsa, depent şeklinde hasta külodunu mu tavsiye ediyorsunuz, birde kaçtı paket alalım ortalama ne kadar gider?
bana sahsen normal gece hijyenik ped yettu normal dogum yaptim.simdi normal ped kullaniyorum o bile fzla oluyor.kanamam yok denecek kadsr az

aycanim sorma bende de ayni durum var. bana da sadece suyla yika dediler.dun aksama acile gittim dedim iltihap falan mo oldum diye .ama gitmez olaydim muayeneden sonra daha kotu oldum .muayene de ciglik attim resmen.cikarken yuruyemiyordum sen dusun gerisini.elle hem on hem arka muayene etti.birde alttan vajinal.ultrasonla dikislerime dikislerime bastirdi

Zaman daraldıkça acaba ne zaman doğum yaparım diye düşünüyorum.Ciğer geliştirici iğneyi doktorlar 20-37. gebelik haftaları arasında erken doğum ihtimalinin düşünüldüğünde vurdurma kararı alırlarmış.Bu iğneyi bende vuruldum.Aranızda bu iğneyi vurulan var mı varsa kaçıncı haftada doğum gerçekleşti.

Geçmiş olsun bende korkudan gitmiyorum varmiymis bisey

Merhaba hanımlar :) bişey sorup çıkıcam
Öncelikle hepinizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin

Ben 30. Haftadayım ve erken doğum riskim çok yüksek. Bi kaç gün önce şiddetli kasılmalarla hastaneye yattım. Tedbir için ciğer geliştirici iğneler yapıldı ama oğlum beklemezse büyük ihtimalle uzun bir kuvöz dönemi yaşayacağız.
Sormak istediğim bebeği özel hastanede kuvözde kalan varmı? Sgk anlaşmalı olan özellerde ücretsiz oluyormuş ama doğru mudur? Ona göre bir hastane seçmem gerek çünkü yüklü bir faturanın altından kalkamayız.
Teşekkür ederim şimdiden.

bnde oldum o igneden cnm 33uncu haftada 39.uncu haftada dogum yaptim

Normal Doğum yapıp dikişleri olan arkadaşlar, enfeksiyon şüpheniz yoksa, her tuvaletten sonra batikonla dikişlerinizi pansuman yapıp kurutun, vaginorm merhem kullanabilirsiniz.
Enfeksiyon riski varsa akıntı vb varsa doktora muayene olun, geçmiş olsun

Akinti anlarmiyiz zaten az da olsa drvamli kanama var bana vermedi dr bisey alsammiki baticon falan

Selam kizlar. Oglum kakasini yedigi icin carsambadan beri yogun bakimda. Dun gece sutum geldi. Sagiyorum sagiyorum hala goguslerim tas gibi. Makine hepsini cekmiyor mu bilmiyorum. Asiri bir sutum yok ama yine de miktar olarak oldukca iyi. Cocugun gunluk ihtiyacina yetecek kadar. Sagmaya basliyorum. 20 ml ye kadar falan normal damlalar geliyor sonrasinda elimle sıkarak sekilden sekile girerek sagmaya devam ediyorum. Goguslerim cok agirlik yapiyor olduruyor beni :'(

Allah bir an önce bebeğine kavuşmanı nasip etsin canım. Minik yavrun emince her şey daha rahat olacak. Sabret. Hastane tipi süt sağma makinesi mi kiralasan belki daha rahat olur. Sıcak duş al bol bol sağ göğüslerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…