2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar ben bir şeyi merak ediyorum. 40-41-42. haftalarda doğuran arkadaşlar acaba ne kadar hareketli idi. Yürüyüş vs yapıyor muydunuz? Ben pek yapamadım da acaba doğum ondan mı gecikiyor?

Kızlar ben bir şeyi merak ediyorum. 40-41-42. haftalarda doğuran arkadaşlar acaba ne kadar hareketli idi. Yürüyüş vs yapıyor muydunuz? Ben pek yapamadım da acaba doğum ondan mı gecikiyor?
:) bende 40 dolunca plates topunda zip ziplara baslicam:) 30 dakika yuru dedi doktorum. Bugun cktm ama valla evde yorulmuyorum ama dsarda ust uste giysilerle kasiliyorum daraliyorum hemen eve girmek istedim..

:) bende 40 dolunca plates topunda zip ziplara baslicam:) 30 dakika yuru dedi doktorum. Bugun cktm ama valla evde yorulmuyorum ama dsarda ust uste giysilerle kasiliyorum daraliyorum hemen eve girmek istedim..
Stres yaptıkça doğum eylemi gecikir deniyor. Bu nasıl kısır döngü. O gelmedikçe stres yap stres yapınca da gelmesin ((

Benim burdaki takvimle doktorun takvimi uyusmuyor . Doktorun takvimine gore 39 a yeni girdim buradaki takvime gore 40 a girecegim.
Her gorenin aaaa sen daha dogurmadin mi diye tepkisinden acaba ben dogurmayacak miyim? Dusuncesine girdim. Arkadaslarin hepsi dogurdu bi ben kaldim

Bizimkinin hareketinde bir değişiklik yoktu hep aynıydı doguma kadar. Doğsun diye neler yapmadım ki... Yürüyüş, pilates topunda zıplama, acı/baharatlı yemek, ahududu çayı.... Ama gelmeyince gelmiyor :)

Bizimkinin hareketinde bir değişiklik yoktu hep aynıydı doguma kadar. Doğsun diye neler yapmadım ki... Yürüyüş, pilates topunda zıplama, acı/baharatlı yemek, ahududu çayı.... Ama gelmeyince gelmiyor :)
Benim de 39+1 deki sezaryen günümü zor bekledi. Sancılarım çok sıklaşmıştı. Bir sonraki güne karar verseymişiz bekleyemeden doğuracakmışım neredeyse

Tum bekleyenlere selam olsunbugun de dogurmadimerken dogacak diye aylarca yatarken, simdi de yawrum inat etti, ben yatiorum hadi bakalim diyor doktorum ay sonuna kadar sure verdi. Eger gelmezse 1 gunde ben sure vercem bari esimle tanisma yildonumuzde versin suni sanciyi, 2 haziran da dogurayim da bekledigimz bir ise yarasin saglikla nasipse tabi

Normal doğum yspan arkadaslar dikişleriniz ne durumda bugun 11.gun hala aciyo el degmiyo ve dr bana hicbirsey vermedi sadece ilik su ile yika gunde ikikere giriyorum duşa ama böyle aciyincs iltihap falanmi oldu diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…