• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Nisan geleli kac gun oldu canim?benim geldi geleli sancim baslamadi daha
Dun sabaha karsi gelmis canim. Sayet nisansa tabi :) agri sanci yok fakat gece 2 de oyle boyle degildi hareketleri... Cikiyor sandik biz... El ayak degil bildigin kolu kafasi sirti ile karnimi gerdirdi Allah a inanmayan tas olsun dedim cok korktum :KK17:

Benimki baZen 10 dk bazen 20 dk emiyor. Cabucak yoruluyor biraz bekliyorum. Oyalanıyor sonra tekrar emiyor bi 10 dk..
20şer dk emzirin diyorlar ama sanırım fazla geliyor. Kusuyor sonrasında. Hatta bugun burnundan bile geldi süt kusarken :KK43: bebekler kusar normal diyorlar ama içim gidiyo benim.
2-3 saatte bir emzirmeye calısıyorum bende.. uyursa da uyandırıyorum.
Evet kusarda ama böyle fazlaliklarini cikarir.. hep mi öyle cok kusuyor burnundan gelecek kadar

Şimdi tecrübeli annelerim sezeryan da olsa normal de olsa, depent şeklinde hasta külodunu mu tavsiye ediyorsunuz, birde kaçtı paket alalım ortalama ne kadar gider?

Merhaba kızlar ben çok şişmiştim daha önce yazmıştım 1 hafta içinde şişliklerim azaldı 8 kilo verdım ödem gitti 4litreye yakın su içiyorum bide süt için kuru incir ve dereotu yıyorum tavsıye ederım.emziren anneler nane yememeliymiş sütün tadını bozuyormuş bilginiz olsun

Şimdi tecrübeli annelerim sezeryan da olsa normal de olsa, depent şeklinde hasta külodunu mu tavsiye ediyorsunuz, birde kaçtı paket alalım ortalama ne kadar gider?
Ben depend bir paket aldim .bence yeter ilk gunler yogun olur.sonrasi icin orkidlerin yogun geceler serisi var ondan aldim

Cok tesekkurler. Dogmadan once sanki cocugu sevmiycem istemiycem gibi geliyordu. Ama simdi hastanede birakinca canimin parcasini orda biraktim gibi. Gozyaslarim kendiliginden akiyor. Lohusalik duygusalligi cok fena basti. Cocugumun sesi kulagimda cinliyor sanki. Evlat ne tatli bir seymis dogunca daha iyi anladim.

Allahım tez zamanda kavustursun inş. Bende aynı duyguları yasıyordum. 16 gundur perişanım uykusuz ama değermiş.. lohusalık duygusallıgı fenaymış herseye aglar oldum. En ufak seyde gözler doluyor zaten.

Sagol canım, sinyal vermesi iyi bi şey demek ki gelmek istiyor. Gelmek istemeyeni dogurmak daha zor bence :)
Kolaylıklar diliyorum dogumunda :KK200:

Epidural sadece ağrıyı kesiyor (bulan cennetlik bence), kasılmalar ve ıkınma hissini hissediyorsun. Sadece sanci cekmiyorsun. Bir de mesela sürekli açıklığına bakıyorlar, onlari da sadece dokunduklarini hissediyorsun

Sen çok korkuyordun normal dogumdan ama başardın işte ne güzel :)
Evet canım ben cok korkuyordum normal dogumdan doktorumdan Allah razı olsun o olmasa yapamazdım sezeryan olurdum beni cok sakinleştirdi sancılar sıklastıkca arttıkca ben cok kötü olmustum hep oyaladı beni en sonunda kendimi dogumhanede buldum

Arkadaşlar benim dikiş agrılarım çok sizdede böylemi.birde hamileliğim boyunca ayaklarım hiç şişmedi suan okadar şiş ki anlatamam ayaklarım bacaklarım bileklerim. Yarın doktor kontrolum var bakalım nedıyecek
aynen öyle benim de. hamilelikte hiç şişmedi ayaklarım sezeryan sonrası davula döndüler :(

Dun sabaha karsi gelmis canim. Sayet nisansa tabi :) agri sanci yok fakat gece 2 de oyle boyle degildi hareketleri... Cikiyor sandik biz... El ayak degil bildigin kolu kafasi sirti ile karnimi gerdirdi Allah a inanmayan tas olsun dedim cok korktum :KK17:
Benden cok az bugun de geldi ama sanci fln yok cok fazla baski yapiyor ve geriliyor başka da bir şey yok boyle bekleyecegiz mi ya:)

Ben depend bir paket aldim .bence yeter ilk gunler yogun olur.sonrasi icin orkidlerin yogun geceler serisi var ondan aldim

Bende bugün bimden aldım, 16li depend 14 lira idi ama bedeni büyüktü sonra olsun ne kadar büyük olabilir ki dedim aldım... yani pedde tamam cantamda yerinı aldı, artık iyice kızımızı bekliyoruz....

Depend emici kilodu nerden aldınız arkadaslar ?

Canım ben bimde buldum ama artık çok getirmiyoruz dediler, eğer orda bulamazsan ben bugun şok markettede gördüm, bimdeki adam elindeki çıkarmak için 16li olan paketi 14 liraya verdi bana, şokta da 9lu olan sanırım 20 tl idi ki 9 tane olan da yeter diyorlar fazlasına gerek yok.

Benden cok az bugun de geldi ama sanci fln yok cok fazla baski yapiyor ve geriliyor başka da bir şey yok boyle bekleyecegiz mi ya:)
Benim 23 mayis beklenen dogum tarihi. 1 hafta da doktorum ben zaman verecegim dedi. Yani beklemenin de sonu oldugunu bilmek rahatlatiyor:) ben artik her gece ev toplamayi da biraktim. Baktim gelmio :) akisina biraktim:)

Back