- 27 Temmuz 2015
- 342
- 1.207
- 63
- Konu Sahibi endless love
- #54.781
EvetÇok tecrübeli konuşuyorsunuz söyledikleriniz güven veriyor sağolun sağlıkçı falan mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetÇok tecrübeli konuşuyorsunuz söyledikleriniz güven veriyor sağolun sağlıkçı falan mısınız
Ben normal orkid gece koymustm ama dun hastanede bi kadinla konustm yeni dogum yapmis hasta bezi iyi oluyor ve hastane sadece bitane takiyr ameliyattam sonra baska vermiyor dedi yarin bende alayim koyayim ne olur olmaz.heyecanlimisin:)canım ben lohusa pedi koydum 1 paket.. bir de mesane pedi (lohusa pedinden daha küçük) koydum
fazla olursa lohusa pedi az olursa mesane pedi kullanacağım
Merhaba kizlar. 17 mayista dogum yaptim. Dun taburcu oldum. Ultrasonda 3200 gramdi 3180 gram dogdu oglum. Ama dogmadan kakasini yapmis dolayisiyla yemis o yuzden bebegi taburcu etmediler. Aglamasi emmesi guzeldi bir sikintisi yoktu ama 1 hafta yatmasina karar verdiler. 2 gun oldu hala sutum gelmedi sagiyorum 3-4 damla geliyor. Insallah gelir. Sutum gelmez diye korkuyorum ama yersiz bir korku sanirim. Dunden beri sagdigim sut 1 siringayi doldurdu ancak. Insallah her sey yoluna girer. Dogurmayan arkadaslara iyi dogumlar.
Ben normal orkid gece koymustm ama dun hastanede bi kadinla konustm yeni dogum yapmis hasta bezi iyi oluyor ve hastane sadece bitane takiyr ameliyattam sonra baska vermiyor dedi yarin bende alayim koyayim ne olur olmaz.heyecanlimisin:)
Kizlar bebeginizi ne kadar araliklarla emziriyorsunuz? Ve ne kadar emiyor? Bizimki 2-3 saatte bir uyaniyor ama 10 dk fln emiyor.. emincede güzel emiyor yinede öyle kisa emince diyorum az mi oldu
Ayni beni anlattn hic korkum yok mesela sadece bebegime odakliyim nasil bisey bakabilicekmiyim onu merak ediyorum kendimi hergun motive ediyorum hersey guzel oluck guzel gecicek diye.aklima sadece bebegimi gordugumun ani sokuyorum.dedigin gbi ins sali gunude boyle oluruzHayır tam aksi çok sakinim.Biraz da duygusal..İlk doğum ya başına geleceklerden habersiz bir haldeyim.
Cehalet mutluluktur...Bebeğimi çok merak ediyorum..Ona sağ salim kavuşmayı çok istiyorum..
Bu psikoloji inşallah salı günü de devam eder..Sen heyecanlı mısın?
Cok tesekkurler. Dogmadan once sanki cocugu sevmiycem istemiycem gibi geliyordu. Ama simdi hastanede birakinca canimin parcasini orda biraktim gibi. Gozyaslarim kendiliginden akiyor. Lohusalik duygusalligi cok fena basti. Cocugumun sesi kulagimda cinliyor sanki. Evlat ne tatli bir seymis dogunca daha iyi anladim.Hayırlı olsun. İnsallah bir an önce bebisini de alırsın. Hiç korkma benimde sütüm 4. Gün anca geldi.. bol bol sıvı tüketmeni tavsiye ederim.
Kulot olarak giyilen pedler varmis sanirim ondan alin mutlaka. Cok lazim oluyor. Normal dogum yapacaksaniz ozellikle fark etmeden kacirabiliyorsunuz idrari.Ben normal orkid gece koymustm ama dun hastanede bi kadinla konustm yeni dogum yapmis hasta bezi iyi oluyor ve hastane sadece bitane takiyr ameliyattam sonra baska vermiyor dedi yarin bende alayim koyayim ne olur olmaz.heyecanlimisin:)
sezeryan oluck canim sali gunu yarin bakarim dediklerinden rahat olur kullanimi cok sagolKulot olarak giyilen pedler varmis sanirim ondan alin mutlaka. Cok lazim oluyor. Normal dogum yapacaksaniz ozellikle fark etmeden kacirabiliyorsunuz idrari.
Yara icin tahinin uzerinde olusan yagi oneriyorlar dene istersenKızlar iyi geceler. Bende salı gecesi sancılarla gittigim hastanede carsamba sabahı saat 8:45 te kavustum kızıma. Normal dogum gerceklesti. Cok sükür o da bende iyiyz . Sadece sütüm gelmiyor denecek kadar az . Yara da oldu cok acıyo emzirmeye calısırken. Bnm gbi olanlar var mı varsa ne yaptılar yazarsanız sevinirim. Allah dogum yapacak arkadaslarımızn yardımcısı olsun cok guzel bi duyguymus gercekten .
Merhaba benimde çok yara olmuştu. 2 mayısta doğum yaptım. Sütüm az geldiği için bebek bütün gücüyle çekiyor. Doğal olarak meme başları tahriş oluyor. Lansiloh krem sürdüm her emmeden sonra kanadığı zamansa hindistan cevizi yağını tatlı kaşığını içinde göğsüme bastırdım nasıl bir serinleme anlatamam sana az sabret iki haftalık oldu bebeğim artık krem sürmüyorum iyileşti. Az sabretKızlar iyi geceler. Bende salı gecesi sancılarla gittigim hastanede carsamba sabahı saat 8:45 te kavustum kızıma. Normal dogum gerceklesti. Cok sükür o da bende iyiyz . Sadece sütüm gelmiyor denecek kadar az . Yara da oldu cok acıyo emzirmeye calısırken. Bnm gbi olanlar var mı varsa ne yaptılar yazarsanız sevinirim. Allah dogum yapacak arkadaslarımızn yardımcısı olsun cok guzel bi duyguymus gercekten .
Arkadaşlar aldığım doğum kurslarına dayanarak ilk zamanlar sütünüz az olabilir korkmayın zaten ilk gün bebek midesi bilye kadar oluyor ve azcık süt yetiyor.meme ucu olup olmaması emzirmeye bi etken değilmiş kendinize güvenin psikoloji sütün gelmesinde en büyük faktörmüş meme ucuna devamlı krem sürülmesi bebeğin onu tutmasını zorlastırıyormuş eger sütünü emİrmeden önce ve sonra memenize sürerseniz yumusatıyormus ılık bir duş sırt ve omuz meme masAjı bol su komposto iyi geliyormuş birde emzirmeden sonra göğüsler acıkta kalıp kuruyunca kapatışacakmış
Bebeğinizi emzirirken başbaşa kalıp sütyenş tamamıyle cıkarıp bebekte eldiven varsa onuda cıkarın sizinle tamamen temas halinde olsun dediler
Yanınızda olumsuz insanlar varsa başka odada emzirin müsade isteyip eşinizdende yardım isteyin emzirirken sütüm az düşğncesiyle kalp atıslarımız artıyormus ve bebek bunu hissedip stress oluyormus böyle an yasadıgımızda babaya verip onu sakünlestirip tekrar size vermeli
Allahım inşallah güzel günlerimiz olur sizi takipteyim allah kolaylık versin
Nisan geleli kac gun oldu canim?benim geldi geleli sancim baslamadi dahaValla benmde hep akntm oluyodu ama sabah uyandigmda geceki gelenin rengi kahverengydi. Aha dedim . pskolojk mi blmiorm braz belmde sizi hissettm. Sonra gecti. Tahmnmce haberci geliyor yavas yavas.
Dependin emici kulotlari var .ben de tavsiye üzerine aldim .denedim de gercekten guzel sizinti yapacaak gibi degil hatta icine orkid de koyulunca ilk gunlerde gecelige fln bulaşma hic olmuyormusBen normal orkid gece koymustm ama dun hastanede bi kadinla konustm yeni dogum yapmis hasta bezi iyi oluyor ve hastane sadece bitane takiyr ameliyattam sonra baska vermiyor dedi yarin bende alayim koyayim ne olur olmaz.heyecanlimisin:)
Kızlar iyi geceler. Bende salı gecesi sancılarla gittigim hastanede carsamba sabahı saat 8:45 te kavustum kızıma. Normal dogum gerceklesti. Cok sükür o da bende iyiyz . Sadece sütüm gelmiyor denecek kadar az . Yara da oldu cok acıyo emzirmeye calısırken. Bnm gbi olanlar var mı varsa ne yaptılar yazarsanız sevinirim. Allah dogum yapacak arkadaslarımızn yardımcısı olsun cok guzel bi duyguymus gercekten .