2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Pamukum22 Pamukum22 canim senin bata az kaldii nasilsin var mi bi degisiklik:anneadayı:
Kuzummm 5 gün kaldı hiçbir belirti yok bir başka grup var bata 10 gün kalanlar diye orada bir arkadaş hamilelik müjdesini paylaştı ondada hiç belirti olmamış ne yerleşme kanaması ne göğüslerde değişiklik olmamış ondada:110: inşallah bizimkilerde böyle habersizce gelip sürpriz yaparlar:dua: belirtisizgiller olduk çıktık yav:deli: sende var mı canım bir değişiklik

Kuzummm 5 gün kaldı hiçbir belirti yok bir başka grup var bata 10 gün kalanlar diye orada bir arkadaş hamilelik müjdesini paylaştı ondada hiç belirti olmamış ne yerleşme kanaması ne göğüslerde değişiklik olmamış ondada:110: inşallah bizimkilerde böyle habersizce gelip sürpriz yaparlar:dua: belirtisizgiller olduk çıktık yav:deli: sende var mı canım bir değişiklik
sendenim bende hicbisi yok:olamaz:

Kuzum bnm daha hamile olduğum belli değil reglime var ama inşallah bu ay hamileyimdir de ilk tebrik eden sensindir

Canım valla ben imzanı görünce olsunn canım belki vardır hiç belli olmaz belrtiler varsa vardır belki miniğin yanındadır bizim olmadı bu ay olanlarında allah yanlarında olsun inşallah...

Yok ttlim bu totemim totem yapmıştım da bu ay hamile kalacam diye ondan yoksa daha belli değil hamile olup olmadigim
O zaman insaAllah nasip olur hepimize benim de tutunursa miniğim 12 mayıs da görünüyor doğum tarihi insaAllah Rabbim nasip eder hepimize o günleri :dua::dua:

Valla canim benim. O biraz karışık oldu ya normal adetimi 6 Ağustos da oldum 32 günlük döngüye göre beş eylül ama bu ay sanki erken yumrtlama oldu o yüzden en son tarih 5 eylul diyorum
Ben de 5 ağustos da oldum benim de bat 5 eylul ama yumurtladim mi yumurtlamadim mi bilmiyorum :kızgın: belirti bakmamaya çalışıyorum ama içim de hep bir acaba var çok istiyorum hayırlısıyla :dua:

Back
X