2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ya bende tam emın degılım bı akıntı geldı ama ılskıden bı gun sonra acaba yumurtlama mı yoksa ılskıden arta kalanmı sonra butun gun surdu ıkı gun sonra 3 gun bel agrım oldu dedım heral de ozaman yumurtladım zaten 14. gunden sonra ılıskı de olamadı nasıp artık elımızden gelenı yaptık gerısı rabbımın takdırı ınsalah bızlerı hayırlı bı bebekle sewındırır bu ay
Ben de 5 ağustos da oldum benim de bat 5 eylul ama yumurtladim mi yumurtlamadim mi bilmiyorum :kızgın: belirti bakmamaya çalışıyorum ama içim de hep bir acaba var çok istiyorum hayırlısıyla :dua:

ya bende tam emın degılım bı akıntı geldı ama ılskıden bı gun sonra acaba yumurtlama mı yoksa ılskıden arta kalanmı sonra butun gun surdu ıkı gun sonra 3 gun bel agrım oldu dedım heral de ozaman yumurtladım zaten 14. gunden sonra ılıskı de olamadı nasıp artık elımızden gelenı yaptık gerısı rabbımın takdırı ınsalah bızlerı hayırlı bı bebekle sewındırır bu ay
Eğer ilişkiden bir gün sonra yumurtladiysan bile tutunma ihtimali yuksek hadi inşallah tutunmustur miniğin. Biz de tatildeyiz halalar amcalar bir orda bir burdayız dün de kayinvalidemlere geldik 2 güne ilişki olmaya çalıştırdık ama oldu bittiye geldi çoğu zaman :mad:
Benim de çok yapasım geldi imza günlüğü yaa :eek:

Bnm de kayinvalidemler falan vardı allah affetsin banyo sabaha kaldı ama bende yapmaya çalıştım sonra başka sebeplerden olmadı bakalım artık nasip inşallah 9 ay kalır orda takvimin canım bnm
Eğer ilişkiden bir gün sonra yumurtladiysan bile tutunma ihtimali yuksek hadi inşallah tutunmustur miniğin. Biz de tatildeyiz halalar amcalar bir orda bir burdayız dün de kayinvalidemlere geldik 2 güne ilişki olmaya çalıştırdık ama oldu bittiye geldi çoğu zaman :mad:
Benim de çok yapasım geldi imza günlüğü yaa :eek:

canım sen ne tatlısın:nazar: senin yazdıkların bana çok iyi geliyo:KK200: dediğin gibi yapmaya çalışıyorum ama işte bazen elimde olmuo bata 12 gün kaldı bakalım kısmet:anne: senin bebiş büyümüş Allahım sağlıkla kucağına almayı nasipetsin inşallahhh:dua::anneadayı:

Evet canm bizimkiler baya büyüdü , ama hiç endişelenme sizinkiler bizimkilere yetişecek hayırlısıyla:KK73:
Bu ay yine olmazsa hiç üzülme , vardır Rabbimin bir bildiği , inşAllah en hayırlı zamanda meleğini sana gönderir , ve tabii dileyen isteyen herkese...:KK200::KK200:

Back
X