Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Size de hele bi doğsun görürsün sen diyorlar mı ya 😅 kızlar benim bu 4. Tüp bebek tedavim 2 kaybım var bu gebeliğim de riskli suyu az gelişim geri insanların lafları öyle batıyor ki bi de kahkaha atıp sen göreceksin bi de erkek çocuğu diyorlar. Ben tedavi göreli 6 yıl oldu ben neler çektim sen bi çek benim çektiklerimi ondan sonra mis gibi çocuğunun kokusunu çekersin içine erkek de olsa yaramaz da olsa
Bu kadar içimi dökmek istedim kimseye birşey diyemiyorum çünkü 🥲
Öyle olabilir insanlar da bayılıyor böyle şeylere. Bana söylemiyorlar zaten oğlum olduğu için biliyorum. Ama genellemem yanlış. Her bebek aynı olmuyor. Ilk e ay gaz sorunu falan uykusuzluk oluyor ama bu çok normal. Ama sakindi okula başlayana kadar. 9 yaşından sonra hareket ve isyankarlik başlıyor. Yani her yaşın kendine göre zorluğu var ama sevgi çok büyük. Inşallah bebeklerimizi sevgi huzur ile büyütelim. Bi de erkek çocuğu anneye çok düşkün ve korumacı oluyor. Saglikla kavuşalım inşallah. 💜🤗

Kızlar günaydın, kaç gündür çok moralim bozuktu enerjim yok hemen yoruluyorum iş yapamıyorum diye yorumları görünce yalnız olmadığımı gördüm. Çünkü ben her şeyi 32 sonrasına bıraktım 😬 bu haftadan itibaren raporluyum ve artık ev düzenimi oluşturmaya başlayacağım. Canımı sıkan moralimi bozan şeyler var. Belki küçük şeyler ama gebeliğin de etkisiyle moralim çok bozuluyor, kafaya takıp duruyorum.
Her neyse, bugün niyet ettim yatak odasını dolap içlerini düzenlemeye fazlalıkları atmaya, bebeğin eşyalarına yer açmaya, yazlık kışlık aktarımı yapmaya dua edin delirmeden yapayım. Düzen işlerini beceremiyorum ve bu beni çok geriyor üzüyor. Evimde çok dolap var ama dolap içleri aşırı kullanışsız büyük büyük boşluklardan ibaret, raf yok. Evimi sevmiyorum, herşey gözüme batıyor. Biraz eski bir ev. Ama bende düzen yapabilen becerikli bir kadın değilim sanırım. Yapsam da uzun sürmüyor, sürekli de üstünden geçemiyorum. Neyse içimi dökmek istedim. İçinizi karartmak istemiyorum 😁 bi taraftan işe gitmediğim için çok mutlu hissediyorum süper bi duygu 😂😂
Benim bebek için ayırdığım odadaki dolapların bir kısmına raf yaptırdım. İki koca dolap boşaldı. Belki düşünürsünüz. Diğer konular da nasılsa hallolur, başlayınca gerisi gelir 🤗

Büyük temizlik bitmiş evdeki fazlalıklar gitmiş rahat son haflara girebilirim artık :) temiz temiz mayısta da bebiş için alışverişine çıktım mı tamamdır .
benden bu kadar ev tadilat ne zormuş ya badana boya filan :confused:

Size de hele bi doğsun görürsün sen diyorlar mı ya 😅 kızlar benim bu 4. Tüp bebek tedavim 2 kaybım var bu gebeliğim de riskli suyu az gelişim geri insanların lafları öyle batıyor ki bi de kahkaha atıp sen göreceksin bi de erkek çocuğu diyorlar. Ben tedavi göreli 6 yıl oldu ben neler çektim sen bi çek benim çektiklerimi ondan sonra mis gibi çocuğunun kokusunu çekersin içine erkek de olsa yaramaz da olsa
Bu kadar içimi dökmek istedim kimseye birşey diyemiyorum çünkü 🥲
Şunları diyenlere direkt şey diyin, madem öyle neden 2. 3. Çocuğu doğurdunuz. Demekki bahsettiğiniz kadwr zor değilmiş ki bi tane daha doğurdunuz😂 herkes her çeyi yapıyor ama başkası yapınca böyle korku pompalıyorlar. Evlenmeden önce de evlenirsen şöyle zor böyle zor diye sürekli korkutuyorlardı ama kendileri neden evli? Evleniyorsun çalışıyordun bu kez çalışmayla ev çok zor bence çalışma diyorlar ama kendileri niye çalışıyor? Şimdi de çocukta çule yapıyorlar 3 çocuğu olan arkadaşım bana durmadan sen doğunca göreceksin vs diyoedu, bende dedim ki bahsettiğin kadwr ürkütücü nir durum olsaydı 2ye 3e yeltenmezdin dedim susturdum artık

Günaydın kızlar🌞Konuşulmuş galiba pek takip edemedim ama bir sorum olucak.2 çocuğum olsada unutuyor insan. 32. haftadayım dün akşam kasılmalarım oldu bebek toparlandığı zaman hareket edemez haldeydim. Çok panik oldum ,Ağrı Bacağıma belime vuruyordu.İdrar yolu infeksionum tekrarladı ondanmı oldu bilmiyorum.Hala belim , böbreğim ağrıyor. 8. Ay öyle bir giriş yaptıki bana çok halsiz mutsuzum😞
Braxton hicks kasılmaları oluyor, ara ara beni de ekstra zorluyor. Böbrek ağrısı varsa idrar yolları enfeksiyonu olabilir bir idrar testi verin isterseniz. Bol su ve cranberry içeren bir vitamin var, doğal, doktorunuz da uygun görürse idrar yolu enfeksiyonunda kullanılıyor

Demez olurlar mı dün sahilde hiç tanimadigim bi kadın kaç aylık dedi hamile olduğumu anlayınca 7,5 dedim en güzel günlerin bu günler dogurunca çok zor diyor.Bende çok zorlanacağımı düşünmüyorum annem yardıma gelecek dedim olsun yardıma da gelseler çok zor diyor. Sonra kendi kendime kızdım ne açıklama yapiosun hiç tanımıyorum kadını yaaaa senin ne haddine gelip benim canım sıkmak durduk yere sana bişey sormadım fikirlerinizi kendinize saklayabilirsiniz desene dedim kendime ama iş işten geçmişti tabi .
Bana da hep kardeşsiz bırakma bir kardeş yap derlerdi. Yani sonu gelmiyor.

Son düzenleme:
Braxton hicks kasılmaları oluyor, ara ara beni de ekstra zorluyor. Böbrek ağrısı varsa idrar yolları enfeksiyonu olabilir bir idrar testi verin isterseniz. Bol su ve cranberry içeren bir vitamin var, doğal, doktorunuz da uygun görürse idrar yolu enfeksiyonunda kullanılıyor
1 hafta önce İdrar testi yaptırdım sonuçlar direk doktoruma gittiği içim sonucu bilmiyorum.aslında ilaç içiyorum bir kaç gündür ama henüz faydası yok akıntımda var.

Nst 'ye kaçınci bafta başlanıyor kızlar? Ben 26. Haftada bakilmistim en son. Yarın doktor kontrolüm var. Iki haftada bir gidiyorum erken doğum riski sebebi ile.

Nst 'ye kaçınci bafta başlanıyor kızlar? Ben 26. Haftada bakilmistim en son. Yarın doktor kontrolüm var. Iki haftada bir gidiyorum erken doğum riski sebebi ile.
Ben de 32. Haftasına girdikten sonra nst ye girdim salı günüydü hatta randevum. 2 hafta sonra gel dedi bana. Normalde 32. Haftasına göre başliyorlar diyebiliyorum ama.

32 den sonra 2 haftada bir çağırıyor doktora gitmeden nts giriyorsun sonra doktora gidiyorsun benim daha önce gebelikte öyleydi şuan sistem değişti mi bilmiyorum :)

Ben de 32. Haftasına girdikten sonra nst ye girdim salı günüydü hatta randevum. 2 hafta sonra gel dedi bana. Normalde 32. Haftasına göre başliyorlar diyebiliyorum ama.
Teşekkürler canım. Benim de yarın 32+5 olucak kısmet ise. Belki benden de isterler.

Sağol canım. Bakalım yarın görcem ben de sistem nasıl ilerliyor. 🤗
Benimki ilk olduğundan mı nedir bilmem ama. Önce çikolata yedirdi kız bana. Sonra bikaç dk sonra uzandım. 15 dk falan sürdü. Gayet iyiydi. Benim ki daha tam dönmemiş. 2 hafta sonra bi daha bakalım dedi.

Sat 8 Eylül canım. Hesaplama 15 haziran diyor ama benim mayıs sonu olacak canım herhalde kismet ise
Senin erken doğum riskin varmış ondan. Hayırlsıyla sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah. ❣️🤲🏻

Back
X