Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Sağlıklı olsun hiiç önemli değil, başta kız olsun istiyordum ama o kadar sıkıntılı şeylerden sonra sadece sağlıklı bir şekilde kucağına almak istiyorsun senin de dediğin gibi. Bebeğe hasretiz yaa. Bebemin ultrasondaki kıpırdamalarını gif yaptım kocama günde 5 kez atıyorum, o kadar görmemişiz 🤣🤣🤣
Cok iyi fikirmis, yapilsin hemen ajdjdjdjdjd

Tabi anlaşmalı hastanelere gittiklerinde ücret ödemiyor bizimkiler, muayene ücretinin belli bir yüzdelik dilimi maaşlarından kesinti oluyor büyük rahatlık.
bende emekli olduğumda aynı sistemden yararlanmış olucam. çociiim doğduğunda çalışmaya ara vermezsem tabi :D
Bizde seninle bi şekilde görüşmüş olabiliriz Cilekcim. Bende hastanelerde anlaşmalı kurumlar çalıştım anlaşmalar faturalandirmalar derken bankalar ozel saglik sigortaları irtibatlarim çoktu eskilerde

ya kurumsalda olsan tüp bebek tedavisi görebilmen çok zor. işi bırakıp yola öyle devam etmek gerekirdi, biz de bu ihtimali düşünmüştük. gerçi banka tüp bebek için ödenek çıkarıyor ama doğru düzgün izin kullanamadıktan sonra ödeneği napcam ruj rimel mi alcam ahhahjhajh yani her türlü boşta olmam gerekecekti tüp olsaydı
Ben büyük bir grup şirkette hukuk sorumlusuyum bizde kurumsalız ama ben yöneticimden dolayı şanslıyım aramız özelde de çok iyidir daha önceki olumsuz süreçlerimi de bildiğinde tüp bebek sürecimde çok yardımcı oldu ne zaman kliniğe gitmem gerekse benden izin alma sen işlerini organize et bana haber ver yeter dedi sağolsun transfer gününden beri de evden çalışıyorum (normalde hibrit çalışıyoruz 3gün ofis 2gün ev) Ve durum bir tık riskli olunca gerekirse 9ay yayacaksın tubacım siz iyi olun yeter dedi 🥺 hayattaki en güzel şanslarımdan birisi diyebilirim ama tabi her zaman böylesi denk gelmiyor 🙏

Ay bu arada haftasonu cinsiyet partisi kutlamalari kapsaminda bir takim aktiviteler bizde de gerceklesiverdi aniden 🤣🤣 sukur bir sey de olmadi korkulacak, doktor zaten haftalar once ok demisti. Sali gittigimizde yine altini cizdi HERSEY SERBEST HER MANADA cumlesini kurarak ajdjfjfjfj
Suyunu cikarmadan bir rutin olustururuz gibi dusunduk biz de eandjdjd
Milli oldun yani kanka sende kulağına fısıldadın mı hünkarının hakajsksjsk

Ben büyük bir grup şirkette hukuk sorumlusuyum bizde kurumsalız ama ben yöneticimden dolayı şanslıyım aramız özelde de çok iyidir daha önceki olumsuz süreçlerimi de bildiğinde tüp bebek sürecimde çok yardımcı oldu ne zaman kliniğe gitmem gerekse benden izin alma sen işlerini organize et bana haber ver yeter dedi sağolsun transfer gününden beri de evden çalışıyorum (normalde hibrit çalışıyoruz 3gün ofis 2gün ev) Ve durum bir tık riskli olunca gerekirse 9ay yayacaksın tubacım siz iyi olun yeter dedi 🥺 hayattaki en güzel şanslarımdan birisi diyebilirim ama tabi her zaman böylesi denk gelmiyor 🙏
Senin kalbin güzel diye işin rast gitmiş kuzum, iyi ki de öyle olmuş. Sağlıkla bebeğini kucaklamandan daha önemli hiçbisey yok ♥️ evden yürütülebilecek bi iş olması da çok iyi bu arada. Benim hiç öyle bi şansım yok o bankada bulunmak zorundayım, bulunmadığım an kaps

Senin kalbin güzel diye işin rast gitmiş kuzum, iyi ki de öyle olmuş. Sağlıkla bebeğini kucaklamandan daha önemli hiçbisey yok ♥️ evden yürütülebilecek bi iş olması da çok iyi bu arada. Benim hiç öyle bi şansım yok o bankada bulunmak zorundayım, bulunmadığım an kaps
Valla şuan benim fiziki işlerini idare etmek için stajyer alacaklar artık sonuçta sağlık bu ne yapalım şirket imkan verdiği sürece kullanmak lazım

Ay bu arada haftasonu cinsiyet partisi kutlamalari kapsaminda bir takim aktiviteler bizde de gerceklesiverdi aniden 🤣🤣 sukur bir sey de olmadi korkulacak, doktor zaten haftalar once ok demisti. Sali gittigimizde yine altini cizdi HERSEY SERBEST HER MANADA cumlesini kurarak ajdjfjfjfj
Suyunu cikarmadan bir rutin olustururuz gibi dusunduk biz de eandjdjd
HAHAHAHAHAHAHHA HADİ BAKALIIIIIM ŞEHVETİNE YENİK DÜŞENLER KULÜBÜNE HOŞGELDİN SİMUŞCUUUUMMMMMM 😁😁😁
Şeytan dürtüyor insanı ayol dkdjkdjdjdjdhd

Valla şuan benim fiziki işlerini idare etmek için stajyer alacaklar artık sonuçta sağlık bu ne yapalım şirket imkan verdiği sürece kullanmak lazım
Evet onu soracaktım fiziki işler nasıl halloluyor diye. Bizim hukuk departmanındakiler de 3 gün ev 2 gün ofis şeklinde çalısıyor ama adliye işlerinden dolayı sürekli dısarda oluyorlar o iki günde

HAHAHAHAHAHAHHA HADİ BAKALIIIIIM ŞEHVETİNE YENİK DÜŞENLER KULÜBÜNE HOŞGELDİN SİMUŞCUUUUMMMMMM 😁😁😁
Şeytan dürtüyor insanı ayol dkdjkdjdjdjdhd
Ahahahahahahah bi de sustun gizledin demez mi bayilcam🤣🤣 yeri geldi soyledik kizz aaaa daha ne jsjfjfjf
Bacim kandirildim ya sjdjdjdj kocamin sabri oglani duyana kadarmis saniyorum ki sjdjjffo

Ahahahahahahah bi de sustun gizledin demez mi bayilcam🤣🤣 yeri geldi soyledik kizz aaaa daha ne jsjfjfjf
Bacim kandirildim ya sjdjdjdj kocamin sabri oglani duyana kadarmis saniyorum ki sjdjjffo
Bende onu dicektim kim kimin kurbanı oldu bu hikayede diye 😂😂😂 anladım ki iffetiyle oynanan sen olmuşsun bacım benim gibi dkdkdjdjdjdjdjd

Evet ganim cok sansliymissin bu konuda, inan oyle seyler duymuslugum var ki malesef hep sukrettim hani halime kendi isimiz diye. Yoneticinin de hayirlisini nasip etsin yani allah buradan cikacak kissadan hisse bu🤣🙏🏼

Kocama da kizamiyorum subat basindan beri yasakliyiz neredeyse ajdjjddj
Valla gönül ister ki bu süreçlerde karı koca ilişkilerimiz hiç sekteye uğramasın ama olmuyor 😂 psikolojik yönüyle de oraya bi odak olusmuyor bende. Dünkü arkadasın rahatlığını görünce imrendim djfndkjd kocası uyuyo taklidi yapıyomus artık

Back
X