Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Valla gönül ister ki bu süreçlerde karı koca ilişkilerimiz hiç sekteye uğramasın ama olmuyor 😂 psikolojik yönüyle de oraya bi odak olusmuyor bende. Dünkü arkadasın rahatlığını görünce imrendim djfndkjd kocası uyuyo taklidi yapıyomus artık
Ahahahahah ay ben cok gucenirdim oyle olu taklidiyle geri cevrilsem jajsjd kocasi nasil magdur olduysa kadincagizin hormon yukselisinden ahdjdjdjdjd
Abi kardesten cikmamiz sevindirdi beni de yalan yok 🤣

Evet onu soracaktım fiziki işler nasıl halloluyor diye. Bizim hukuk departmanındakiler de 3 gün ev 2 gün ofis şeklinde çalısıyor ama adliye işlerinden dolayı sürekli dısarda oluyorlar o iki günde
Ben adliyeye gitmiyordum zaten ama şimdi diğer işleri de asistanlardan destek alıyoruz şimdi de stajyer gelince rahat olacak bakalım

Ahahahahahahah bi de sustun gizledin demez mi bayilcam🤣🤣 yeri geldi soyledik kizz aaaa daha ne jsjfjfjf
Bacim kandirildim ya sjdjdjdj kocamin sabri oglani duyana kadarmis saniyorum ki sjdjjffo
Tammam anladık siz cinsiyet partisi ayrı kutlamışsınız hahahahha 🤣🤣

Herkese iyi akşamlar buraya erkek bebek bekleyenler için sıcacık bir video bırakıyorum 🥰

Ay cocugun da sekerligi allahim ne guzel yetistirmisler🥹😍 o gozleri parlayarak seni seviyorum diyisi ay eridimmmm of perisanim su an 🥲🥲🥲

Kızlar merhaba 11. haftada kasıkta alt karında iğne batmaların şiddetli bir şekilde olan var mı?
Türkiye’de değilim doktora da gidemiyorum benim gibi olan var mı acaba

Kızlar kızlaaar cinsiyet belli olduuuu 11+2 aslında ama bir gün geride çıktı arkadaşıma söyledi kesin demiş cumartesi pastayla öğreneceğiz aşşıırrııı merak ediyorum ne güzel bir hismiş 🥹🥹🥹
11 haftada cinsiyeti nasıl belli oldu

Back
X