Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Size de hele bi doğsun görürsün sen diyorlar mı ya 😅 kızlar benim bu 4. Tüp bebek tedavim 2 kaybım var bu gebeliğim de riskli suyu az gelişim geri insanların lafları öyle batıyor ki bi de kahkaha atıp sen göreceksin bi de erkek çocuğu diyorlar. Ben tedavi göreli 6 yıl oldu ben neler çektim sen bi çek benim çektiklerimi ondan sonra mis gibi çocuğunun kokusunu çekersin içine erkek de olsa yaramaz da olsa
Bu kadar içimi dökmek istedim kimseye birşey diyemiyorum çünkü 🥲

Kızlar çok kötüydü deprem hem küçük kızım hem karnımdaki mahvoldum evdne nasıl çıktık bilmiyorum. Karnım kasıklarım çok ağrıdı tüm gün , parol içtim. Eve girdik ikinci oldu bir daha yani psikolojim yerlerde şu an kızı uyuttum kendim de ağrıdan yatıyorum. Nasıl olcak bilmiyorum şu iki üç günü atlatırsak daha iyi olcak inşallah lütfen dikkat edin 🤲
Çok geçmiş olsun.Benim de en büyük korkumdur deprem.Dün sabah bebiş kontrolü vardı,dönüşte eşimi bıraktım benzinliğe girmiştim orada yakalandım ama ben başım dönüyor zannediyorum.Allahtan hemen 2 kişi yardımcı oldular yoksa düşücem yere.Eski yaşadıklarıma göre korku panik telaş,hep telkinlemeye çalıştım kendimi,kızımda korkmasın diye.Sizde dikkat edin,Allaha emanetiz inşaallah hepimiz.

Size de hele bi doğsun görürsün sen diyorlar mı ya 😅 kızlar benim bu 4. Tüp bebek tedavim 2 kaybım var bu gebeliğim de riskli suyu az gelişim geri insanların lafları öyle batıyor ki bi de kahkaha atıp sen göreceksin bi de erkek çocuğu diyorlar. Ben tedavi göreli 6 yıl oldu ben neler çektim sen bi çek benim çektiklerimi ondan sonra mis gibi çocuğunun kokusunu çekersin içine erkek de olsa yaramaz da olsa
Gel sarılalım arkadaşım 🥹🫂
İnsanlar çok acımasız güzel anılarını sözde nazar değmesin diye asla konuşmazlar ama zorluğu çileyi ballandirarak anlatırlar
Bende 6.yilimin ortalarında 3.aşılamayla kavuştum mucizeme benimde oğluşum olcak rabbim nasip ederse dediğin gibi zaten çok zorluklar çektik kayıplarımız oldu bizim gectigimiz süreçler bence 10 çocuk bakmaya eşdeğer ama ne bilsinler onlar hiç aynı umutla hevesle hergun aynı saatte kendilerine iğne yapmaları hormon yüklemeleri 🤷🏻‍♀️
Kuzenim dün gözüme bakarak erkek çocuk evde bakılmaz diyor bende abi seninde eşinde hamile hemde 13 yıl bekledikten sonra 7 kayıp onca tedavi sonucu oluşmuş gebelik inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ama eğer erkek olursa hayvanat bahçesi misali erkek bahçesi açarız hayrına bizim oglanada sen orda bakarsin dedim aha yandık sana bulasiktik diyo 😂😂
Neler çektik diyenlere ben çekmek istemeseydim aramazdim 6 yıl boyunca çıkardım evliliğin de gezmenin de tadını yaramaz olursa hayatı gezmeleri size bırakırım oğlum benim tüm dünyam zaten bizde köşemize çekiliriz diyorum uzatamiyorlar sende takma Rabbime şükürler olsun kavuşmamıza az kaldı evlatlarımıza rabbim olmayıp arayanlara da tez vakitte nasip etsin bu güzel duyguları sende konuşanlara he he tabi tabi en ana sensin en çeken sensin aynen dediğin gibi olacak diyip gül geç boşver 😅❤️❤️❤️

Demez olurlar mı dün sahilde hiç tanimadigim bi kadın kaç aylık dedi hamile olduğumu anlayınca 7,5 dedim en güzel günlerin bu günler dogurunca çok zor diyor.Bende çok zorlanacağımı düşünmüyorum annem yardıma gelecek dedim olsun yardıma da gelseler çok zor diyor. Sonra kendi kendime kızdım ne açıklama yapiosun hiç tanımıyorum kadını yaaaa senin ne haddine gelip benim canım sıkmak durduk yere sana bişey sormadım fikirlerinizi kendinize saklayabilirsiniz desene dedim kendime ama iş işten geçmişti tabi .

Bir ara toplanıp bu insanlara ortak bir yanıt verelim artık böyle olmuyor çünkü kimsenin dilinin kemiği yok. 😅 6 yıl uğraşmışsın çok şükür bebeğini kucağına alacaksın boş ver onları. Ver cevaplarını hiç çekinme yoksa susmuyorlar. Yorulursan burada birbirimizi kucaklarız endişe etme 🥹 ben de şu anki enerjisiz halimden korkuyorum mesela ama sonuçta bu da geçecek daha güçlü olacağız dinleme onları 🌺

Gel sarılalım arkadaşım 🥹🫂
İnsanlar çok acımasız güzel anılarını sözde nazar değmesin diye asla konuşmazlar ama zorluğu çileyi ballandirarak anlatırlar
Bende 6.yilimin ortalarında 3.aşılamayla kavuştum mucizeme benimde oğluşum olcak rabbim nasip ederse dediğin gibi zaten çok zorluklar çektik kayıplarımız oldu bizim gectigimiz süreçler bence 10 çocuk bakmaya eşdeğer ama ne bilsinler onlar hiç aynı umutla hevesle hergun aynı saatte kendilerine iğne yapmaları hormon yüklemeleri 🤷🏻‍♀️
Kuzenim dün gözüme bakarak erkek çocuk evde bakılmaz diyor bende abi seninde eşinde hamile hemde 13 yıl bekledikten sonra 7 kayıp onca tedavi sonucu oluşmuş gebelik inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ama eğer erkek olursa hayvanat bahçesi misali erkek bahçesi açarız hayrına bizim oglanada sen orda bakarsin dedim aha yandık sana bulasiktik diyo 😂😂
Neler çektik diyenlere ben çekmek istemeseydim aramazdim 6 yıl boyunca çıkardım evliliğin de gezmenin de tadını yaramaz olursa hayatı gezmeleri size bırakırım oğlum benim tüm dünyam zaten bizde köşemize çekiliriz diyorum uzatamiyorlar sende takma Rabbime şükürler olsun kavuşmamıza az kaldı evlatlarımıza rabbim olmayıp arayanlara da tez vakitte nasip etsin bu güzel duyguları sende konuşanlara he he tabi tabi en ana sensin en çeken sensin aynen dediğin gibi olacak diyip gül geç boşver 😅❤️❤️❤️

Kimse erkek çocukların annelerine nasıl aşkla sevgiyle baktığını söylemiyor ama 😅🤣 evet daha hareketli olacaklar ama sonuç olarak bizim bebeklerimiz. Çok güzel cevap vermişsiniz ağzınıza sağlık 🙏
Yeter ya zaten yorgunuz bir de insanların saçma fikirlerine maruz kalmayalım artık 🙄

Kızlar günaydın, kaç gündür çok moralim bozuktu enerjim yok hemen yoruluyorum iş yapamıyorum diye yorumları görünce yalnız olmadığımı gördüm. Çünkü ben her şeyi 32 sonrasına bıraktım 😬 bu haftadan itibaren raporluyum ve artık ev düzenimi oluşturmaya başlayacağım. Canımı sıkan moralimi bozan şeyler var. Belki küçük şeyler ama gebeliğin de etkisiyle moralim çok bozuluyor, kafaya takıp duruyorum.
Her neyse, bugün niyet ettim yatak odasını dolap içlerini düzenlemeye fazlalıkları atmaya, bebeğin eşyalarına yer açmaya, yazlık kışlık aktarımı yapmaya dua edin delirmeden yapayım. Düzen işlerini beceremiyorum ve bu beni çok geriyor üzüyor. Evimde çok dolap var ama dolap içleri aşırı kullanışsız büyük büyük boşluklardan ibaret, raf yok. Evimi sevmiyorum, herşey gözüme batıyor. Biraz eski bir ev. Ama bende düzen yapabilen becerikli bir kadın değilim sanırım. Yapsam da uzun sürmüyor, sürekli de üstünden geçemiyorum. Neyse içimi dökmek istedim. İçinizi karartmak istemiyorum 😁 bi taraftan işe gitmediğim için çok mutlu hissediyorum süper bi duygu 😂😂
Allah yardımcın olsun 🙏 dolaplarla ilgili aynı dert bende de vardı eşimle konuştuk sanayide birkaç tane ara raf kestirelim dedik. Haftaya bunu halledersek bayağı yer açılmış olacak. İmkanın varsa böyle bir şey tavsiye ederim. Onun dışında da dert etme kendine çok şükür izindesin artık peyderpey halledilir diye düşünüyorum yoksa ben de eşim de düzen manyağıyız biz de her an delirebiliriz sanırım 😅😅

Kabızlık yaşayanlar için bir öneri ile geldim .
Geçen ay ciddi anlamda kabızlık yaşadım.Yaşam kalitemi alt üst etmişti haliyle.
Dolabımda bamya vardı.Yoğun lif içerdiği için bagirsaklara iyi geldiği yazıyordu.(Özellikle o iri tohumlu büyük bamyalar) Yaptim.Yedim. .Gercekten çok etkili oldu.Tabi yine de hamilelikte tüketimi ne kadar
Fazlası zarar mı bilmiyorum ama kontrollü tüketmekte fayda var .
Şuan mevsimi değil belki ama varsa dolabınızda tavsiye ederim.☺️🌸

Allah yardımcın olsun 🙏 dolaplarla ilgili aynı dert bende de vardı eşimle konuştuk sanayide birkaç tane ara raf kestirelim dedik. Haftaya bunu halledersek bayağı yer açılmış olacak. İmkanın varsa böyle bir şey tavsiye ederim. Onun dışında da dert etme kendine çok şükür izindesin artık peyderpey halledilir diye düşünüyorum yoksa ben de eşim de düzen manyağıyız biz de her an delirebiliriz sanırım 😅😅
Ne güzel sizin eşiniz düzen seviyormuş emek veriyordur yardım ediyordur. Bizimkinin pek umrunda değil. İstifçiler gibi herşeyi tutuyoruz malesef. Ara ara atıyorum kimseler görmeden ama bitmiyor bitmiyor 😭😭 ara raf bende yaptırcam inş.

Ne güzel sizin eşiniz düzen seviyormuş emek veriyordur yardım ediyordur. Bizimkinin pek umrunda değil. İstifçiler gibi herşeyi tutuyoruz malesef. Ara ara atıyorum kimseler görmeden ama bitmiyor bitmiyor 😭😭 ara raf bende yaptırcam inş.
Ay birde dinlene dinlene yapınca iş bitmiyor sanki 😂

Yaa düzen sever ütü de sever yardım da eder ama istifçilik her erkekte var sanırım benim dolabımın en az üç katı onunki son 40 sene giydiği her şey hala dolabında 😅😅 diğer gereksiz şeylerden bahsetmiyorum bile 😅😅 ne dertliymişiz yalnız. Neyse artık bir şekilde olacak o işler halledicez 💪

Kabızlık yaşayanlar için bir öneri ile geldim .
Geçen ay ciddi anlamda kabızlık yaşadım.Yaşam kalitemi alt üst etmişti haliyle.
Dolabımda bamya vardı.Yoğun lif içerdiği için bagirsaklara iyi geldiği yazıyordu.(Özellikle o iri tohumlu büyük bamyalar) Yaptim.Yedim. .Gercekten çok etkili oldu.Tabi yine de hamilelikte tüketimi ne kadar
Fazlası zarar mı bilmiyorum ama kontrollü tüketmekte fayda var .
Şuan mevsimi değil belki ama varsa dolabınızda tavsiye ederim.☺️🌸
Çok teşekkürler öneri için 🙏 ama kabızlık bamya yemekten daha kolay geliyor bana 😅😅 hoşaf aktivia meyveyle çözerim inş 🤣🤣

Çok teşekkürler öneri için 🙏 ama kabızlık bamya yemekten daha kolay geliyor bana 😅😅 hoşaf aktivia meyveyle çözerim inş 🤣🤣
Kabizliktan zor gelmesin ama ya 😅Çok sevilen bir yemek değil belki haklisın ama bende yediğimin ertesi günü çözüm oldu.Belki sizlere de olur cağnıım bamya 😃

Kabizliktan zor gelmesin ama ya 😅Çok sevilen bir yemek değil belki haklisın ama bende yediğimin ertesi günü çözüm oldu.Belki sizlere de olur cağnıım bamya 😃
Yiyebilene saygım sonsuz çünkü kesin çözüm kabızlığa üstelik çok da faydalı😅 her şeyi yerim hiç yemek seçmem ama bamya benim için yok hükmünde 🤣🤣

Kimse erkek çocukların annelerine nasıl aşkla sevgiyle baktığını söylemiyor ama 😅🤣 evet daha hareketli olacaklar ama sonuç olarak bizim bebeklerimiz. Çok güzel cevap vermişsiniz ağzınıza sağlık 🙏
Yeter ya zaten yorgunuz bir de insanların saçma fikirlerine maruz kalmayalım artık 🙄
Yok guzellikleri saklarlar anca korkutmak huzursuz etmek işleri zaten ne olacak nasıl olacak ne yapmamız gerek diye stres topuyuz bide sen doğunca göreceksincilere susamiyorum bakamazsam işin ne yardım edersin diyorum yada mesafeli olduklarım söyleyince lafı sokuyorum kendimi laflariyla mı üzecem size de tavsiye ediyorum canlarım içinizden geleni söyleyin onlar söylerken çekinmiyor biz niye çekinelim iki gündür bebişim sırtını dönmüş hareketleri az hissediyorum diye korkular içindeyken cevap vermeseydim catlardim 😅
Neyse ki bebişim sağlıklı 2 haftada 300 gram almış 1950 gram olmuş bile spam benim sağlıkla gelsin birlikte yaramazlık yaparız içimdeki çocuğu da oğlumla büyütürüm çokta güzel olur deliler birken iki olsun asıl onlar görsün doğunca nasıl olacak🥰❤️

Canım selam aynı dönemlerde transfer olduk sanırım benim de tüp bebek ilki kimyasal olmuştu ikincisi tutundu çok şükür bende çocuğum hakkında bana sormadan karar verir gibi konuşanlara ayar oluyorum en son bu benim çocuğum ve tedavi sürecinde neler çektiğimi bilmiyorsunuz bana sormadan hiçbir karar veremez ve benim kurallarım dışına çıkamazsınız diye çıkıştım en son o günden beri müdahale etmeye korkar oldular gerekirse çıkış sende bu bizim evladımız acısıyla tatlısıyla her şeyi biz yaşadık hem bedenen hem psikolojik olarak kimseye müsade etme moral bozmalarına Allah sağlıkla aldırsın kucağımıza inşallah 🥰

Erkek bebeklerden niye bu kadar korkuyor insanlar anlamış değilim. Benim ilki kızdı, bize aşırı çektirdi, hala daha 7,5 yaşında hep onun dertleriyle uğraşıyoruz. Ama oğlum 4 yaşında doğduğundan beri bebekliği olsun çocukluğu olsun çok uslu çok sakin yapılı ne desek yapan şeker mi şeker bir çocuk. Kız erkek diye bir ayrım bence bunlar doğru değil. Çocukların hepsi kendine has bir fıtrat üzere doğuyorlar. Kız olunca miniminnoş olmuyorlar illa, bazı kızlar hırçın, her olur olmadık şeye ağlayan, bebekliğinde iştahsızlığıyla ayrı büyüdüğünde tripleriyle ayrı uğraştığımız kızlar oluyor bence. Yani benim kızım öyle 😂 evet bazı erkek çocuklar da illallah getirtiyor o da doğru ama sağlıklı olsunlar da gerisi baş edilir korkmayın. Allah size de uslu güzel bir oğlan versin inşaallah, oh iyi ki oğlum olmuş dersiniz 🥰

Merhaba,bizde dün gittik 32.hafta malum rapor için.Bizim kızda 2 kg 42 cm olmuş.Çok şükür sağlıklı.Bizim mecburi sezaryen benden kaynaklı ama kuşum soğum pozisyonunu almış ya :( Bizim ki debeklerse 16 Haziran planladık.1 Hafta öncesi zaten bayram.Bakalım nasıl ilerleyeceğiz.
Sezaryen için çok geç olmuyor mu 16 haziran? Doktorlar genelde 39 dan sonraya bırakmkyorlar sanıyordum

Kızlar günaydın, kaç gündür çok moralim bozuktu enerjim yok hemen yoruluyorum iş yapamıyorum diye yorumları görünce yalnız olmadığımı gördüm. Çünkü ben her şeyi 32 sonrasına bıraktım 😬 bu haftadan itibaren raporluyum ve artık ev düzenimi oluşturmaya başlayacağım. Canımı sıkan moralimi bozan şeyler var. Belki küçük şeyler ama gebeliğin de etkisiyle moralim çok bozuluyor, kafaya takıp duruyorum.
Her neyse, bugün niyet ettim yatak odasını dolap içlerini düzenlemeye fazlalıkları atmaya, bebeğin eşyalarına yer açmaya, yazlık kışlık aktarımı yapmaya dua edin delirmeden yapayım. Düzen işlerini beceremiyorum ve bu beni çok geriyor üzüyor. Evimde çok dolap var ama dolap içleri aşırı kullanışsız büyük büyük boşluklardan ibaret, raf yok. Evimi sevmiyorum, herşey gözüme batıyor. Biraz eski bir ev. Ama bende düzen yapabilen becerikli bir kadın değilim sanırım. Yapsam da uzun sürmüyor, sürekli de üstünden geçemiyorum. Neyse içimi dökmek istedim. İçinizi karartmak istemiyorum 😁 bi taraftan işe gitmediğim için çok mutlu hissediyorum süper bi duygu 😂😂
Ahh ahh bende böyleyim. Yazlık kışlıkları ayırırken sinirden kıyafetlerin neredeuse yarısını çıkardım evden. Evde eşya vs görmek istemiyorum her şry batıyor baan. Ama benimkinin sebebi evim 70 m2 . Yani çok küçük ve hiçbir şey hiçvir yere sığmıyor. Ama bu zamana kadar hiç gözüme batmamıştı. Şimdi o kadar batıyor ki evde durmak istemiyorum gördükçe şu nereye sığcak bu ne olcak diyip cinnet geçiriyorum. Bu halde de taşınamayız artık bebek doğup 1 yaşına gelene kadar ancak daha kullanışlı bir eve taşınırız. Ama mesela dün halıları yıkmaya gönferdim onların gidişi bile sinirlerimi bozdum her şey saçma sapan geldi gözüme😂 sürekli onu ordan alıp başka yere koyuyorum . İş e gidince cidden insanın kafası daha rahatmış. Evdeyken her şey batıyor insana

Benim de 20 ti bulur hep yatıyorum zaten⚗️ Evet çok badireler atlattık çok şükür şuan halimize. Bu süreci sağlıkla atlatalım kilo da zamanla verilir.
Seninle hemen hemen aynı günde doğum yapacağız galiba . Tabii uygulama da öyle duruyor benim uygulama şu an 32 +4 hafta bebeğim. Ama Allah ne zaman nasip ederse. Ben zamanında doğmasını sağlıkla kolaylıkla normal doğum yaparak kucağıma almayı istiyorum duam bu.

Back
X