- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benımkı 22 giyiyor fakat Nike spor ayakkabımız artık olmuyor kalıp Bıraz dar galiba bot 22 numara aldık 23 numarada sendeledı rahat edemedi 22 numara ayagına tam olduKızlar bebislerin ayak numaraları kac oldu?
Maşallah canım dogum gunu kutlu olsun inşallahEki Görüntüle 2544809
mütevazi doğum günümüz :)
24 giyiyor bizimki kaç AydırKızlar bebislerin ayak numaraları kac oldu?
Daha minicikmiş ayağı yaBenımkı 22 giyiyor fakat Nike spor ayakkabımız artık olmuyor kalıp Bıraz dar galiba bot 22 numara aldık 23 numarada sendeledı rahat edemedi 22 numara ayagına tam oldu
Doğum günü kutlu olsun cimcimenin ️Eki Görüntüle 2544809
mütevazi doğum günümüz :)
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin kuzumaCanim ben buraya yazdiktan sonra aksam 9 gibi dolunayi acile goturdum doktor cigerler temiz iyi dedi sonra saat 12 gibi cok fenalasti tekrar goturdum durumu cok agir bir saat daha gelmeseniz solunumu durardi dedi ambulansla sehir hastanesine sevk etti.Burada 2 gun yogun bakimda kaldi 2 gundur de serviste.Alerjik bronsit teshisi kondu.Durumunun kesinlikle alerjik oldugu neye alerjisi oldugunun belli olmadigini soylediler.Alerji testi alerjisi yok olarak cikmisti yeniden yaptilar sonuc yarin cikacak
Daha minicikmiş ayağı ya
Geçmiş olsun canım şuan durumunuz nasılCanim ben buraya yazdiktan sonra aksam 9 gibi dolunayi acile goturdum doktor cigerler temiz iyi dedi sonra saat 12 gibi cok fenalasti tekrar goturdum durumu cok agir bir saat daha gelmeseniz solunumu durardi dedi ambulansla sehir hastanesine sevk etti.Burada 2 gun yogun bakimda kaldi 2 gundur de serviste.Alerjik bronsit teshisi kondu.Durumunun kesinlikle alerjik oldugu neye alerjisi oldugunun belli olmadigini soylediler.Alerji testi alerjisi yok olarak cikmisti yeniden yaptilar sonuc yarin cikacak
23 numara aldım ama markaya,modele göre 1 numara oynuyor.benim oğlanın ayaklarının üstü tombikKızlar bebislerin ayak numaraları kac oldu?
sandalet 22 idi spor ayakkabı aldım 23 no. nike alacaktım vicco'nun iç kısmı daha güzeldi yine gittim vicco aldım.Kızlar bebislerin ayak numaraları kac oldu?
Vicco da ayakta Çok şık duruyor benım Oglum da Nike sporda rahat ediyor dışarı çıkacaksa sureklı Nike giymek istiyor ama bende bot ve yeni sporu vicco aldımsandalet 22 idi spor ayakkabı aldım 23 no. nike alacaktım vicco'nun iç kısmı daha güzeldi yine gittim vicco aldım.
Al benden de o kadar canım hatta daha 1 saat önce kuzumdan 3 hafta küçük bir kıza ayakkabı giydireyim annesine yardımcı olmak amacıyla dedim a aa bir baktım kocaman bir ayak benimkiler daha minicik demekki yalnız değilmişimBenımkı 22 giyiyor fakat Nike spor ayakkabımız artık olmuyor kalıp Bıraz dar galiba bot 22 numara aldık 23 numarada sendeledı rahat edemedi 22 numara ayagına tam oldu
vicconun erkek modelleri çok güzel yaVicco da ayakta Çok şık duruyor benım Oglum da Nike sporda rahat ediyor dışarı çıkacaksa sureklı Nike giymek istiyor ama bende bot ve yeni sporu vicco aldım
Evet bende çok Begenıyorum bilekte Pantolonların altında minik yaramazlar çok artist duruyorvicconun erkek modelleri çok güzel ya
Bizimki de 22 giyiyor nikeAl benden de o kadar canım hatta daha 1 saat önce kuzumdan 3 hafta küçük bir kıza ayakkabı giydireyim annesine yardımcı olmak amacıyla dedim a aa bir baktım kocaman bir ayak benimkiler daha minicik demekki yalnız değilmişim
Çok küçüklükten beri bıraktığımız için duruma alışıklar. Ben 3.5 aylıkken işe başladm anneanne bakıyor bizde de. Akşam geleceğimizi bildikleri için aşırı bir tepki vermiyorlar.İyi akşamlar kızlar yaa inanılmaz aklıma takılan bir durumu size sormadan edemedim. Çalışan bir anneyim kuzum 6.aylıktı çalışmaya başladım ve öğretmenim yani yaz tatili vs dışında bu zamana kadar öğlene kadar çalıştım ancak bu sene tam gün çalışıyorum. Gelelim soruna oğlum ben evden ayrılırken hiç ağlamıyor bazen canı isterse el sallıyor öpücük atıyor bir şeyle meşgulse o an onu bile yapmıyor ben gelince beni görünce seviniyor ama öyle aşırı bir tepkisi de yok hani. Ananemiz bakıyor işe başladığımdan beri ve nereye gidersem gideyim anlatıyorum geleceğimi söylüyorum sizce bu ağlamama bazen kayıtsız kalabilme hali nedir normal midir artık büyüdü ondan mıdır??
Uzun yazdım ama uykumdan eder bu dert beni bugün biliyorum