• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bebeğime doktor önerisiyle 6 şar saat arayla mama veriyorum. En son gece 12 de veriyorum, dolayisiyla gazı, uyuması vs gece 1 ya da 2 yi buluyor. Bu durumdan rahatsızım değiştirmem lazım değil mi sizce de? Bi bebek gece 2 ye kadar ayakta kalmamalı. Ama eşim çok müdahale ediyor ,bunu normal karşılıyor kendisi de gece kuşu bir insan olduğu için. Sizce 2 buçuk aylık bebek en geç kaçta uyumalı?

Kızlar bebeğime doktor önerisiyle 6 şar saat arayla mama veriyorum. En son gece 12 de veriyorum, dolayisiyla gazı, uyuması vs gece 1 ya da 2 yi buluyor. Bu durumdan rahatsızım değiştirmem lazım değil mi sizce de? Bi bebek gece 2 ye kadar ayakta kalmamalı. Ama eşim çok müdahale ediyor ,bunu normal karşılıyor kendisi de gece kuşu bir insan olduğu için. Sizce 2 buçuk aylık bebek en geç kaçta uyumalı?
Ben en geç 11 de uyutmuş oluyorum genelde. 10 da yatağa giriyoruz kaçta uyursa artık. Daha da erken uyutanlar var

Biz en gec 9 da uyutuyoruz ya gece 2 bence cok gec ama 😕 mamalarindan biri geceye kaliyo bizimkinin emzirdikten sonra biberonla verip hemen geri meme veriyorum orda uyumuya devam ediyor bölmüyorum uykusunu artik geceki gazini cikarmayiveriyorum napayim 😅

İşte bunu günde 2 kere 90cc mama içerek aldı ya 😅 mamayı bırakırsam yine az alır diye korkuyorum
Valla zaten az veriyomussunuz ki mamayi yavas yavas azaltarak tamamen anne sutune donebilirseniz guzel olur benimki yavas kilo aliyor birakabilsem mamayi keske ama nasip gunde 5 kez 45 ml veriyoruz

Back