2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar oğlum 5 gündür nezle.hapşırık durdu ama burnu akıyor sürekli. burun delikleri temiz,açık görünüyor ama burnundan nefes anlamıyor, ağzı açık surekli. ememiyor ve gece uykusundan uyanıyor sürekli tıkanıyor. doktora götürmedim ateş olmayınca ama hata mı ettim?
Sterimar spray sıkıyoruz biz

1. Yaşında çok kalabalıktık bu yıl sadece annem babam kardeşimi çağırdım. Pastanın herşeyini kendim yaptım. Duvara süsleme yaptım kartondan sıcak hava balonu ve buşutlsr yaptım. Pastayla uyumlu olsun diye. Hediyeleri aaaa aaaaa diye diye açtı kuzum.

Eklentiler

• 20191006_161458.jpg
    20191006_161458.jpg
    142,9 KB · Görüntüleme: 60
Selam kızlar uzun zamandır bende yazamadım buraya ☺️
Doğum günleriniz şimdiden kutlu olsun ⭐⭐

Kızımın 27 ekim de doğum günü var
Geçen yıl kutlayamadık bu yıl kutlayacağız kısmetse ☺️

Oğlum da dün bi aylık oldu
Ablasıyla resimlerini çektik çok tatlı oldular
Kardeşi çok seviyor bu arada 🤗
Allah isteyen herkese nasip etsin🌸

Polyanna82 Polyanna82 aldığın konsept ürünlerin kalitesi nasıldı?

1. Yaşında çok kalabalıktık bu yıl sadece annem babam kardeşimi çağırdım. Pastanın herşeyini kendim yaptım. Duvara süsleme yaptım kartondan sıcak hava balonu ve buşutlsr yaptım. Pastayla uyumlu olsun diye. Hediyeleri aaaa aaaaa diye diye açtı kuzum.

Mutlu yıllar:) bizimde.cok.kalabalik oldu ama benim cagirmama gibi bir ihtimalim yok basta kayinvalidem olmak üzere hepsi alınır:KK43: ama resmen mevlit evi gibi oldu :)

Selam kızlar uzun zamandır bende yazamadım buraya ☺️
Doğum günleriniz şimdiden kutlu olsun ⭐⭐

Kızımın 27 ekim de doğum günü var
Geçen yıl kutlayamadık bu yıl kutlayacağız kısmetse ☺️

Oğlum da dün bi aylık oldu
Ablasıyla resimlerini çektik çok tatlı oldular
Kardeşi çok seviyor bu arada 🤗
Allah isteyen herkese nasip etsin🌸

Polyanna82 Polyanna82 aldığın konsept ürünlerin kalitesi nasıldı?

Ben beğendim guzeldi..posteri musamba gibi kumasti. Bardak ve tabaklar kartondu disardA satilanlarla ayni kalitede ben çok beğendim şahsen

Bizim de doğum günümüz 16 Ekim ama biraz daha geç kutlayacağız inşallah kuzum hasta oldu zaten öksürüyor 😥😥 sen neler yapmayı planlıyorsun canım
çok geçmiş olsun canım. biz de erteledik:/ eşim şehir dışına gidecek. güzel bir parti yapmayı düşünüyordum ama çağırmaya değecek hiç kimse yok...

Sinop u biliyorum bir.kere gelmistik. Sirin bir yer gelmisti bana. O zamanlar esimle evli degildik ordan ona hediye olarak sise içinde gemi almıştım,hala duruyor hatıra olarak :) birde sinop mantisina bayılmıştım:)
Başka da bir şey yok zaten canım :KK70: şaka bir yana böyle bir doğada yaşamaya hiçbir şeye değişmem. Kızım da burada büyüdüğü için mutluyum. Evimiz denize sıfır. İstanbul’da böyle bir manzara mümkün bile değildi ama medeniyetten de çok uzağız işte

Ben beğendim guzeldi..posteri musamba gibi kumasti. Bardak ve tabaklar kartondu disardA satilanlarla ayni kalitede ben çok beğendim şahsen
Sağol canım bende alacağım da n11 den alışveriş yapmadık için ☺️
O yüzden fikrin önemliydi 😘

kızlar iş yeri açmayı düşünüyoruz bana. inşallah kızımla yürütebilirim
Hadi hayırlısı olsun
Güzel ve bol kazançların olur inşallah 🌸
Ne işi yapmayı düşünüyorsun
Butik mi yoksa cafe gibi bi yer mi

X